Weekoverzicht #31 jarig en zon!

Ik weet het, een dag te laat. Wat een planning heb ik. Geen goede dus. Maar het is work in Progress want ik ben aan de slag met een structuur coach. Ik mag dit ook meer prioriteit geven dan ik nu doe. Maar goed, vorige week dus. Een week met de verjaardag van Milo. Die we thuis al gevierd hadden maar nu ook op de peuterspeelzaal werd gevierd. Zijn eerste officiële schooldag en natuurlijk de zon!

Op maandag voelde Milo zich weer jarig. Ook niet gek want alle ballonnen en slingers hingen er gewoon nog. Hij mocht ook nu weer oefenen op school. Heel fijn voor deze mama want de schoolfotograaf kwam ook die dag. Staat ook hij mooi op de foto. Trots nam hij ook zijn nieuwe Paw Patrol tas mee die hij van zijn opa en oma kreeg. Alleen mocht hij niet de broodtrommel en beker mee wat hij wel weer jammer vond.

Na schooltijd (om half 1) besloot ik om met hem op een terrasje te gaan zitten. Dit is iets wat ik eigenlijk nooit met hem doe en wel heel veel deed met zijn zus toen zij van zijn leeftijd was. Hij vond het geweldig!

Op dinsdag was hij dan ECHT jarig en dit mocht hij vieren bij de peuterspeelzaal. Meteen ook een afscheidsfeestje erbij. Hij straalde van oor tot oor. Ik mocht er overigens niet bij zijn maar de juf van de peuterspeelzaal heeft veel filmpjes en foto’s gemaakt die ze naar mij stuurde.

Kijk nou toch mijn grote vent! Ze pakken ook wel echt uit bij de psz. Een leuke broodtrommel kreeg hij, tekeningen en nog veel meer. Bofkont dat het is. We gaan de psz juffen wel missen hoor!

Natuurlijk werd er na school in het zwembad gespeeld! Wat een lekker weer! We hebben er de kampeer mat onder gelegd omdat dit een fijne stevige ondergrond is. Hopelijk red dit zwembad het wel tot einde zomer…

’s Avonds mocht Milo natuurlijk zelf kiezen wat we gingen eten en dat waren frietjes.. Van de McDonalds natuurlijk! Omdat het nu weer mag en kan zijn we lekker daar gaan eten. Dit mannetje was zo blij. Echt mijn moederhart…

Er werd die week natuurlijk nog veel meer gespeeld in het zwembad. En met water. Want wat een heerlijk zomers weer. Binnen in huis is het niet zo fijn, want daar lopen de temperaturen alleen maar op en het is amper te luchten. Echter buiten (en dan met name in de schaduw) is het heerlijk! Wel moet er goed gesmeerd worden natuurlijk. Maar dat vinden onze kinderen gelukkig tot nu toe niet erg.

Op vrijdagavond mochten we bij mijn ouders gaan BBQen. Dat vinden de kinderen altijd leuk want zij hebben ook kippen en een vijver met vissen en die mogen ze dan vaak ook eten geven. Plus bbqen is natuurlijk gewoon heel lekker en gezellig.

Op zaterdagochtend mocht Fay eindelijk haar eerste korfbal wedstrijd spelen. Ze was zo trots en blij van te voren en helemaal naderhand. Ze verloren nipt met 5-4, maar deden het echt zo goed. Ik mocht overigens kijken omdat ik ook meereed. Dus deze moeder is ook mega trots, op alle meiden maar vooral op haar eigen dochter natuurlijk.

Op zondag hebben we gewoon een lekker dagje samen gehad. De kinderen in het zwembad, wij met een boekje of game lekker buiten. En genieten maar….

Op naar weer een mooie week!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *