Weekoverzicht #30 Zon en feestje!

Afgelopen week was over het algemeen weer een heerlijk zonnige week. Ja er viel sommige dagen wel wat regen maar dat was verwaarloosbaar ten opzichte van alle andere dagen. Het was een week waarin Milo weer twee keer mocht ‘wennen’ op school, waarin we zijn verjaardag alvast vierden en waarin ik een one day retreat had. Er zijn niet veel foto’s gemaakt door mij, sorry. Maar er is genoeg te delen!

Als het zo’n lekker weer is zoals afgelopen week en komende week dan spelen de kinderen nog liever dan anders buiten. Ze zijn dan niet binnen te krijgen. Zelfs niet voor een snoepje of iets. Dat moet dan ook maar buiten gegeten worden. Heel fijn natuurlijk dat ik zulke buitenkinderen heb. Natuurlijk werd er nu ook het water erbij gepakt. Al hebben we de watertafel nog niet neergezet omdat deze nog even een goede schoonmaakbeurt nodig heeft.

De dinsdag was niet zo interessant maar de woensdag des de meer. Milo mocht namelijk voor de tweede keer wennen op de basisschool en na schooltijd mochten beide kinderen bij opa en oma in het grote zwembad. Vorig jaar vond Milo het maar niks maar dit jaar wilde hij er heel graag in. Toen oma thuis kwam van werk kon hij amper wachten tot hij het water in mocht. Hij zit nog niet op zwemles en dat zal ook nog wel even duren, maar we proberen hem wel zo watervrij mogelijk te maken. Vandaar ook het zwemvest van Zess (de zwemschool waar Fay haar easy swim diploma haalde).

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Op vrijdagmiddag ging ik met de kinderen naar het centrum om daar even wat te shoppen. Fay had helemaal geen sandalen meer die ze paste, ook kwam ze nog wat zomerkleding te kort. En bij Milo bleken de schoenen die hij nog niet zo lang heeft al te klein te zijn. Zijn tenen zaten er helemaal tegenaan. Oeps. Tijd voor de schoenenwinkel dus. We gingen in de goede periode want op het tweede paar schoenen zat ook nog eens 50% korting. We slaagden al vrij snel omdat we voor Milo gewoon dezelfde schoenen wilden maar dan een maat groter. Bij Fay was het iets meer zoeken, ze had maat 31 en nu opeens 33 qua sandalen. De sandalen vielen wel wat kleiner uit, maar toch… Na het shoppen voor schoenen en kleding was het natuurlijk tijd voor een ijsje…

Tsjah en toen was het zaterdag en tijd voor mijn one day retreat. Deze was in Werkhoven en georganiseerd door een vrouw die ik via coach ken. Ik heb die dag geen foto’s gemaakt want zodra ik aankwam ging de telefoon uit en die heb ik alleen bij de terugweg weer aangezet voor de navigatie. Het was echter een hele mooie, fijne, rustige en ontspannen dag met meditatie, yoga, lekker eten, diepe gesprekken en meer… Een aanrader!

En op zondag was het dan zover. Het feestje van Milo. We hadden niet veel mensen uitgenodigd, stuk of 10 geloof ik. En deze verdeelden we dan over de gehele dag. In de ochtend – middag – avond kwamen er mensen. Het klinkt alsnog druk en vol maar was heel fijn en relaxt. En vooral Milo voelde zich echt jarig en straalde de hele dag. Zo mooi om te zien!

Komende week is Milo natuurlijk echt jarig maar zullen we er thuis niet zoveel meer mee doen. Verder mag hij natuurlijk officieel naar de basisschool. Ook mag/moet hij weer bloedprikken voor zijn schildklier en krijgen we daar ook de uitslag weer van. En er moet natuurlijk gewoon gewerkt worden. Het schijnt wel een hele mooie week te worden qua weer dus ik zal veel in de tuin te vinden zijn!

Hoe was jouw week?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *