Weekoverzicht #3

De week is weer voorbij gevlogen. Wat ik aan de ene kant heel jammer vond, maar aan de andere kant ook wel prettig. Vorige week maandag startte namelijk mijn zichtbaarheid challenge die ik georganiseerd had om ondernemers te helpen met hun.. je raadt het al.. zichtbaarheid. Vier dagen lang gaf ik Masterclasses en opdrachten en zag ik ze groeien. Heel gaaf, leverde me veel energie op. Maar kostte me natuurlijk ook heel wat kruim.

Gelukkig waren er genoeg andere dingen afgelopen week waardoor ik me ook weer kon opladen. En dan bedoel ik niet lekker veel slapen, want dat gebeurd al drie jaar niet haha.

Op maandag ontving ik ook het herfstpakket wat ik bij Bynici had gekocht tijdens de online herfstmarkt. Er zitten een aantal samples in van een verzorgingsmerk die ik toch al wilde testen, een grote tube masker en een setje nagellak. Super leuk om zo kennis te maken met nieuwe merken. En een leuke cadeautje voor mezelf haha.

Op dinsdag kwam er weer een pakketje binnen. Dit keer van Ibi Kidzz. We deden namelijk mee met een winactie bij Mamasmind en wonnen een kledingstuk naar keuze. Ik had dit jurkje al op het oog dus heel erg blij mee. Ook speelden we samen nog het spel Dobble van Asmodee wat we gekregen hadden. Een groot succes!

Op woensdag kon ik Milo een paar uurtjes naar iemand brengen zodat ik mijn Masterclass kon geven. Deze dag maakte ik geen foto’s. Behalve voor de Adventskalender van My Jewellery.

Een dag later, de donderdag, was een spannende dag voor mij. De afsluiting van mijn challenge waarbij ik de deelnemers ook een aanbod deed. Vier mensen zeiden direct ja dus dat was echt geweldig. En vooral alle lovende woorden van de deelnemers maakten mijn dag goed.

Omdat ik zo’n drukke week achter de boeg had werd de vrijdag niet alleen mijn Kies voor Jezelf ochtend maar een hele dag. In de ochtend ben ik lekker op pad gegaan. Heb ik wat noodzakelijke dingen gekocht ook. Zoals wc papier en maandverband haha. En in de middag kwam er een vriendinnetje van Fay spelen. Zij spelen altijd zo fijn samen dus daar had ik ook geen omkijken naar.

Op zaterdag zijn we lekker kibbeling gaan halen en hebben we vooral heel veel spelletjes gespeeld. Fay mocht ook opblijven zodat we Mevr. Monopoly konden spelen. Dit spel is eigenlijk voor 8+ maar aangezien Fay en ik een team waren konden we dit toch al samen spelen. We verloren wel, maar ach het was wel gezellig.

Zondag was weer een lekkere chilldag waarin we weinig hebben gedaan. Lekker!

Hoe was jouw week?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *