Weekoverzicht #29

vlees op gas barbecue

Het is alweer een tijdje geleden dat ik echt een weekoverzicht maakte. Ik merkte dat ik doorgaans te weinig foto’s maken, was me er heel weinig bewust van. Ook is het heel druk geweest in mijn andere bedrijf als insta juf/coach waardoor bloggen gewoon erbij in schoot. Toch vind ik het leuk om wekelijks een verslagje te maken dus ik pak het gewoon weer op! Startende met tweede pinksterdag, oftewel onze trouwdag.

Op Tweede Pinksterdag, oftewel 24 mei, waren mijn man en ik alweer acht jaar getrouwd. Dit jaar zijn we ook tien jaar samen dus je zou zeggen: dat wordt groots gevierd. Maar dit jaar niet. Op de dag zelf was het echt pokken weer, dus hebben we vrijwel niets gedaan behalve thuis beetje rommelen en opruimen. De dag ervoor was het redelijk weer dus hebben we op een terrasje wat gegeten. Dat mocht toen nog tot 20 uur. Binnenkort mag het weer later gelukkig.

Nadat we maandag alles helemaal opgeruimd hadden was ook dinsdag het nog heel netjes. Fay had haar eigen “bureau” opgeruimd en de kinderen hielden het goed vol om het netjes te houden. Inmiddels is er alweer een hoop rommel, maar nog steeds niet zo erg als dat het was.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Woensdag was een hele bijzondere dag voor onze Milo. Hij mocht namelijk stoeltje passen in groep 1. Oftewel een hele ochtend oefenen. Hij was een beetje gespannen maar had er wel erg veel zin in! Ik dacht dat ik er weinig moeite mee zou hebben maar toen hij met de juf naar binnen liep (want je mag niet mee nu) vielen er toch wat traantjes op de grond van mij.

In de middag mochten beide kinderen op controle bij de tandarts. We hadden nu een nieuwe tandarts omdat die van ons stopt bij deze praktijk. Heel jammer want was echt een hele leuke vrouw. Maar de man die we nu hebben oogt ook erg vriendelijk en leuk. Beide kinderen deden het erg goed. We kregen wel extra instructies mee voor de kiezen van Fay. Die zitten ver achterin en is soms moeilijk bij te komen met poetsen, dus daar mag meer aandacht aan besteed worden.

De rest van de dagen is er weinig bijzonders te melden eigenlijk, tot het weekend. In het weekend was het heerlijk weer dus gingen we naar Eindhoven op visite bij opa en oma. Daar kwamen de nichtjes ook dus dat was weer heel veel plezier samen. De jongste telg, ons neefje, was er ook bij en die werd uitgebreid geknuffeld door iedereen. Wat een vrolijk mannetje! Milo kon het overigens ook dit keer niet laten om zijn Fred van Leer imitatie te laten zien. Hij liep heel de tijd op de hak schoentjes. Geweldig om te zien!

Vlak nadat we thuis kwamen belde mijn vader op om te vragen of we thuis waren. Ja dus. Werden we spontaan uitgenodigd om samen met hun op een terrasje te gaan lunchen. Super gezellig! En lekker natuurlijk. Fijn dat dit zo spontaan ook weer kan. Ook al moesten we nog steeds aan twee aparte tafeltjes zitten.

Zaterdagavond was onze eerste BBQ deze lente. Met lekkere baklapjes van de slager en nog wat extra vlees. Natuurlijk ook groente, salade, stokbrood, sausjes en wat lekkers te drinken. Het was zo fijn!

Op zondagmiddag waren mijn man en ik lekker met zijn tweetjes want de kinderen gingen met oma naar de Dierentuin. Ze hebben een abonnement maar konden heel lang niet gaan. Nu eindelijk wel weer, dus dubbel genieten. Ook omdat er veel jonge diertjes in de tussentijd geboren zijn zoals een klein olifantje. Mijn man en ik genoten van de rust, haalden wat aardbeitjes met chocolade die we aan het water oppeuzelden en deden nog een kleine boodschap.

En nu een nieuwe week. Weer eentje met goed weer, dus bereid je voor op zonnige foto’s volgende week!