Weekoverzicht #28 Koningsdag & Qualitytime

Afgelopen week heb ik eigenlijk niet zoveel foto’s gemaakt terwijl we wel genoeg leuke dingen hebben gedaan. Daarom dit keer vooral veel tekst en wat minder beeldmateriaal. Maar hopelijk vind je dat niet zo erg. Sowieso als je me op Insta volgt zie je via Stories meer voorbij komen doorgaan. Wil je dus meer, volg me dan zeker daar ook.

We begonnen de week met een studiedag. Mijn man had gewoon ochtenddienst die week en dat betekent dat hij om kwart over 5 al de deur uit is in de ochtend en rond 14.15 uur thuis komt. En op zo’n studiedag is Fay dus vrij en mag Milo gewoon naar de peuterspeelzaal. Dat vindt hij gelukkig meestal nog wel leuk en ook dit keer vond hij het stoer dat hij naar ‘school’ mocht en Fay niet. Ook was het een groot feest dat zijn grote zus hem kwam ophalen van school. Dat gebeurd niet vaak..

De dag erop was het natuurlijk Koningsdag en dus was iedereen vrij. Het was ons plan om naar de bollenstreek te rijden en daarna naar het strand, het was tenslotte mooi weer. Echter gooide een oranje brandend lampje bij de auto roet in het eten. Lang verhaal kort we gingen niet. Om toch nog iets leuks te doen gingen we wel naar een visplas bij Ekkersrijt Eindhoven waar we heerlijk hebben gewandeld en gekletst.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Onze kinderen houden ook erg van wandelen en onze grote dame is net zo’n natuurliefhebber als ik ben. Af en toe ging ze gewoon echt even ergens stil staan om alles in zich op te nemen. Even die rust terug vinden. Zo mooi om te zien.

Doordat we dus niet ver weg konden waren we wel op tijd thuis om mee te doen met de stoepkrijtwedstrijd die georganiseerd werd in ons dorp. Fay besloot om de burgemeester te tekenen en daarbij nog wat kroontjes voor Koningsdag. Omdat we aan een drukke straat wonen en ons zoontje ook buiten mee wilde tekenen besloot ik om wat campingstoeltjes in de voortuin te zetten en lekker te genieten zo.

De dagen daarna heb ik dus helemaal geen foto’s gemaakt. Ik was druk met werk, maar ook kwam er een vriendinnetje spelen. Op de donderdag mocht Milo weer naar de fysio dit keer om het knippen te oefenen en ook om op de loopfiets te oefenen. Het gaat steeds beter!

De vrijdag was een speciale dag. Want het was de laatste werkdag van mijn schoonvader. Vanaf nu is hij officieel met pensioen. Omdat we dit niet zonder iets te doen voorbij wilden laten gaan hebben we het in het heel klein gevierd samen met Grieks eten. Yummm wat is dat lekker!

Op zaterdagochtend brachten wij onze kinderen naar mijn schoonouders. Daar mochten ze lekker een nachtje logeren zodat mijn man en ik een nachtje weg konden samen. Een tijd terug had ik namelijk een samenwerking met Bed and Breakfast de WoerdT en aangezien ze nu officieel open zijn mochten wij er een nachtje slapen. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen. De Bed and Breakfast zit in een oude koeienstal die ze voor 95% zelf hebben omgetoverd tot een prachtig iets. Echt… het is gelegen in een prachtig stukje Nederland en ziet er ook gewoon heel mooi uit.

We hebben echt genoten zowel zaterdag als zondag. We hebben lekker gefietst, gegeten, gedronken, uitgerust, veel gekletst en gelachen samen. Puur genieten is het. Dit smaakt naar meer…!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *