Weekoverzicht #27

IMG_0809

Afgelopen week was er eentje waarbij ik vier dagen alleen maar op de bank lag. Oke vooruit ik deed veel meer haha, maar dat gevoel heb ik. Ik was strontverkouden, kon dus niet naar buiten en op vrijdag heb ik dus ook een test laten doen. Dus het weekoverzicht leek in eerste instantie niet veel soeps, toch heb ik schijnbaar nog wat foto’s gemaakt en hebben we natuurlijk wel wat te melden. Lees dus snel even verder!

Op de maandag was ik natuurlijk jarig en alhoewel mijn man in de middag moest werken en de kinderen naar school gingen heb ik me echt jarig gevoeld. Ik kreeg van een aantal mensen hele leuke pakketjes met de post, ik werd aan alle kanten gefeliciteerd, ik at sushi (alweer) en kreeg ook nog visite verspreid over de dag. Zooo leuk!

Op dinsdag kwam er een pakketje tegen van mijn laatste weggever: My Lovely notebook. Daar bestelde ik namelijk maar liefst 10 notitieboekjes. Dit als cadeautje voor mijn klanten. Kan niet wachten tot ik ze kan sturen (ik wacht namelijk nog steeds op mn verzenddoosjes).

Op woensdagochtend en begin van de middag voelde ik me nog hartstikke goed dus ging ik met de kinderen naar de Decathlon. Fay heeft namelijk kortbalschoenen nodig en die ik had besteld bij de Scapino waren 2 maten te klein. Ze hadden ze ook niet meer in maten groter dus besloot ik om dan maar naar een andere winkel te gaan. Bij de Decathlon hebben ze zoveel keus… Gelukkig slaagden we vrijwel meteen!

Daarna reden we naar de McDonalds want die zit ernaast haha. Dus door de drive thru en lekker een ijsje smikkelen!

Vanavond woensdagavond voelde ik me een beetje zoals de hond hier haha. Dus ik heb echt die avond en de donderdag niks gedaan…

Met mijn verjaardag kreeg ik het spel Animal Crossing, helaas vindt mijn dochter dit ook leuk haha. Dus ik ben de helft van de tijd de switch kwijt aan haar haha!

Op vrijdagochtend deed ik een test en toen ik vrijdagavond een negatieve uitslag kreeg was ik erg blij. Ik voelde me ook al een stukje beter al moest ik nog heel veel hoesten. Dus ging ik zelf maar Animal Crossing spelen, samen met een vriendin die dit ook doet. Zij is echter al een jaar geleden begonnen en heeft een geweldig mooi eiland. Op de afbeelding hierboven zijn we op mijn eiland. Waar dus nog niet zoveel is.

Zaterdag bleven we ook nog vooral thuis, er werd wat gehoest en proest dus niet fijn om dan naar buiten te gaan. Op zondag echter was het hoesten bij de rest vrijwel weg. Alleen ik hoestte nog. Dus in eerste instantie had ik mn man Bart met de kinderen naar mn ouders laten gaan. Zij hadden namelijk net een tractor gehaald bij iemand voor Milo. En die moest hij natuurlijk even uittesten….

Op zondagavond besloten we om de lokale horeca weer te sponsoren. Ik at lekker zalmfilet met asperges…!

En nu begint weer een nieuwe week met komend weekend een nachtje weg zonder kinderen!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje