Weekoverzicht #26 Strabrechtse heide & verjaardag

Het zonnetje liet zich afgelopen week weer meer zien! Wat fijn… ik ben echt een zonaanbidster. Het was een hele drukke week business wise, ik weet niet of je het leuk vindt als ik daar eens een blog over wijd. Maar voor nu zal ik er niet heel veel over vertellen. Maar vooral een overzicht geven van.. onze week. Goh wat een verrassing.

We startten de week met stamppot. Het was hartstikke fris, de dag ervoor had het zelfs nog gesneeuwd.. dus prima weer voor dit lekkers. Milo mocht papa meehelpen en dat was een grote lol! We proberen de kinderen sowieso altijd in dit proces erbij te betrekken (als het ons uitkomt haha).

Op dinsdag stond mijn Masterclass op het programma. Voor meer dan 100+ deelnemers vertelde ik een uur lang over mijn eigen strategie op Instagram en gaf ik tips en tricks om hier zelf mee aan de slag te gaan. Het was echt geweldig om te doen. Wel had ik er een aantal edelstenen bij liggen die ik kreeg van Dyona. Voor vertrouwen en balans onder andere.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Op woensdag belde de kinderarts, op afspraak, de dag ervoor hadden we Milo weer laten bloedprikken voor zijn schildklierwaardes en ook laten opmeten. Het gaat eigenlijk heel goed met Milo alhoewel we nu wel weer mogen ‘rommelen’ met zijn medicatie. Ik zal nog een uitgebreide update geven.

Donderdag was het weer tijd om te korfballen voor Fay. Vanaf nu is het wekelijks trainen en dat vindt ze super fijn natuurlijk. Ze heeft nog niet de juiste schoenen want we hadden ze wel besteld maar ze vielen erg klein uit. Dus ze moeten geruild worden. En dat is deze dagen nog niet zo heel makkelijk te regelen. Je kunt niet even een winkel binnen lopen.

Op vrijdag gingen we lekker naar de speeltuin. Het was heerlijk weer, het zonnetje scheen en dus zorgden mijn man en ik voor een fijn plekje op een bankje. Er kwamen meer kinderen en ouders, maar genoeg plek voor afstand hoor. De kinderen vermaakten zich prima met alle anderen en wij ook. Ik miste alleen de wijn haha.

Op zaterdag besloten we om naar de Strabrechtse Heide te gaan in Heeze. Dat is een prachtig stuk natuurgebied ook met een schaapskooi. Alleen normaal is die open en nu natuurlijk niet. Jammer, maar we hebben toch nog wat lammetjes gezien. Er was ook een insectentuin, was erg leuk met een hoop bijenkorven.

Daarna zijn we lekker gaan picknicken op een stuk gras bij een kasteel. Heel basic met broodjes die we bij een supermarkt haalden maar ach.. de kinderen waren door het dolle heen!

Op de zondag vierde ik mijn verjaardag. Nu is vieren een groot woord wanneer er niet echt visite kan komen. Maar aangezien de maandag niet zo’n handige dag is in verband met school en werk (mijn man heeft avonddienst ook) besloten we dus om de zondag al te vieren. Mijn ouders kwamen even langs, lekker buiten in de zon. En ik had wat kaartjes en kreeg wat leuke cadeautjes.

De kinderen speelden verder de hele dag buiten. Met elkaar maar ook met de honden. Zo leuk om te zien. En ik ben ook erg blij ermee want zo kon ik even lekker deze weekoverzicht typen. Vanavond nog lekker sushi eten en dan begint er weer een nieuwe week.. eentje met veel zon hoop ik!