Weekoverzicht #24 Zonnige dagen & Pasen

Afgelopen week is eigenlijk best een fijne week geweest afgezien van het feit dat Milo ziek was en het na de zonnige dagen opeens heel koud was.

Ik startte de week met een geweldig uitje. Dat klinkt misschien raar wanneer ik je vertel dat ik naar een administratie en belastingkantoor ging. Maar echt.. ik vond het zo fijn. Natuurlijk omdat ik straks zelf nog maar weinig aan mijn administratie hoef te doen. Echter ook omdat ik nooit meer het huis uit kom. Normaal gesproken werk ik regelmatig buitenshuis, heb ik leuke afspraken met vriendinnen en zo nog veel meer. Maar nu al meer dan een jaar niet meer. Dus even een ochtend ergens anders zijn is dan zo fijn!

Na die afspraak haalde ik ons mannetje op van de peuterspeelzaal en wat bleek even later.. hij was ziek. Hij heeft in de middag nog een uur op de bank liggen slapen. Het is zo’n anderhalf jaar geleden dat hij voor het laatst in de middag sliep, laat staan op de bank. Dus dan weet je dat hij zich echt niet goed voelt.

Op de dinsdag hield ik het mannetje dus thuis van de peuterspeelzaal wat er ook voor zorgde dat ik niet echt kon werken. Ik had wel een afspraak met een klant en die kon gelukkig door gaan doordat ik hem op de bank had neergelegd. Maar daarna was het wel klaar en was hij niet bij mij weg te slaan. Later in de middag voelde hij zich net fit genoeg om ook even met de Orbeez te spelen maar na 10 minuten was het voor hem ook weer klaar.

Op de woensdag was het mannetje gelukkig weer voor een groot deel opgeknapt. Hij wilde weer spelen en had genoeg praatjes. Dus ik kon terwijl hij met de klei speelde ook even werken.

Rond een uur of 11 ben ik samen met mannetje naar buiten gegaan. Eindelijk even van de zon genieten. We hebben er anderhalf uur gezeten totdat we Fay gingen halen van school.

In de middag kwam er een vriendinnetje van Fay spelen. Al waren ze het grootste deel van de tijd in de speeltuin, een ijsje ging er altijd in.

Ook op donderdag was het nog lekker weer hier, dus toen Fay van haar opa en oma geld had gekregen voor haar mooie rapport heeft ze hier meteen een ijsje van gekocht. Samen spelen samen delen was het ook nu met het ijsje haha.

Vrijdag was een ‘saaie’ dag vol werk en fysio dingen. En zaterdag zijn we naar een vriendin gereden want haar zoontje was jarig.

Op zondagochtend gingen we lekker uitgebreid ontbijten. Fay had in haar hoofd dat alles netjes opgeruimd moest worden en heeft bijna de hele tafel gedekt. Super schattig en heel leuk.

In de middag gingen we naar mijn schoonouders voor een Paasbrunch

Natuurlijk werden er ook eitjes gezocht. Vierentwintig stuks en dit jaar vonden we ze allemaal haha. Dat is andere jaren wel anders geweest.

Het was erg lekker en gezellig. Kan ook niet anders met zo’n leuk eitje en lekkere prosecco 😉

Later die dag gingen we thuis nog fijn Just Dance doen. Of ja, Fay en ik dan. Dat is altijd zo leuk om te doen! Oh en natuurlijk hebben we ook gegourmet haha.

En ja vandaag is het dan tweede Paasdag. Op het moment van schrijven ken ik onze plannen nog niet dus dat lees je volgende week wel.. 😉

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *