Weekoverzicht #23 Fris maar zonnig

Deze week was bijna elke dag zonnig. Dus we hebben veel gewandeld, gesport en vooral veel plezier gehad. Er werd zelfs al een zwembad op gezet… Kijk je mee?

Mijn man heeft deze week avonddienst dus dat betekent dat hij pas om 13 uur naar zijn werk hoeft en in de ochtend thuis is. We besloten dus om elke ochtend te starten met een wandelen samen met de honden. Die naderhand zich erg makkelijk maakte op de bank.

Op woensdag kwam er een vriendinnetje spelen. Het was fris buiten maar wel lekker zonnig en uit de wind ook nog fijn ook. Dus ze waren veel buiten. Al kwamen ze eind van de middag wel naar binnen om een potje Just Dance te doen op de Nintendo Switch.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Op donderdag na school mocht Fay met een vriendinnetje mee naar korfbal. Ze heeft dit al een tijdje gedaan eens per maand, maar toen ze ouder werd zou ze echt in een team komen voor wedstrijden. Aangezien ze ook nog zwemles had korfbal op hetzelfde moment was kon ze dit niet blijven doen. Aangezien ze in november 2020 haar zwemdiploma heeft gehaald kan ze nu wel sporten. Dus het wordt korfbal.

Op vrijdag was het weer zo’n lekker weer. Wel een frisse wind, maar met het zonnetje echt goed te doen. We gingen naar mijn ouders maar eerst even naar de speeltuin. Daar is al het groen rondom opeens weg, dus we zijn erg benieuwd wat er voor in de plaats komt. Je kijkt nu vanuit de speeltuin namelijk direct op de begraafplaats…

Op zaterdag gingen we eerst naar Eindhoven en daarna hielpen we mijn ouders mee met het opzetten van het zwembad. Erg vroeg, dat klopt. Maar we hopen op een april met heel veel lekkere dagen. Plus het zwembadwater kan ook verwarmd worden… altijd fijn ­čśë

Ik nam bij mijn ouders trouwens ook een Reels op voor Instagram. Zag namelijk dat de grote Guus weer in de kooi van de chihuahua’s lag (waar dus ook vier mandjes in liggen voor de kleine hondjes) en een van de chihuahua’s zat in de grote honden mand. Dat vond ik zo hilarisch dat moest ik delen. En met succes want binnen een half uur had ik al 2000 views.

Die avond lieten we Fay weer opblijven voor Lego Masters. Alhoewel ze dan ook wel even bij mij komt liggen is het bij papa toch het fijnste.. Alleen de hond werd jaloers dus die moest er ook bij haha.

Omdat het vandaag (op zondag) zo’n 14 graden zou worden wilde Fay heel graag haar nieuwe Jumpsuit van Jola Mode aan. Super stoer met haar zwarte boots en zonnebril. Milo wilde natuurlijk ook iets nieuws aan dus vandaar de polo. Ook van Jola Mode trouwens, zij hebben echt een heel fijn merkje voor smalle kinderen.. Dus die polo zit echt als gegoten.

Later in de ochtend zijn we naar de bossen bij Geldrop-Mierlo gegaan. Daar hebben ze het katoenpad met een beleefpad. Daar schrijf ik nog wel eens een blog over. Is erg leuk. Met een fijne speeltuin erbij.

Later op de dag gooiden we nog wat zakjes met Orbeez in een emmer water. Deze waren we laatst weer tegen gekomen. Vorig jaar speelden ze er ook fijn mee, dus dat komt nu de komende dagen ook wel weer goed!

Komende dagen wordt het mooi weer dus ik hoop dat ik veel fijne foto’s kan maken voor in het week overzicht.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *