Weekoverzicht #22 shoppen!

Afgelopen week stond nagenoeg in het teken van shoppen én de kapper. Nadat ik maandenlang nergens kom en vrijwel alles online bestel inclusief de boodschappen was ik er erg aan toe om weer even te ‘winkelen’. Alhoewel het nu natuurlijk allemaal volgens regels en afspraak inplannen gaat vond ik het toch wel heel prettig.

Op de dinsdagmiddag gingen we naar de Jola Mode, Fay en ik. Eigenlijk wilde ik met beide kinderen maar Milo die hoestte die ochtend dus hij kon niet mee. Op zich ook wel fijn want met 2 kinderen kleding uitzoeken en passen is best een ding. Met eentje zelfs al.. haha. We hadden een uur en die hadden we ook echt nodig. Eerst een stapel kleding bij elkaar verzameld en daarna passen. Uiteindelijk zocht ik nog, op hoop van zege, wat kleding voor Milo uit en toen we hadden afgerekend was er precies een uur voorbij.

Op de woensdag had Fay studiedag. Normaal heb ik alleen Milo thuis maar nu dus beide kinderen. Er was die dag ook een soort sportdag georganiseerd waarbij je uit onder andere dansen, voetbal, korfbal etc kon kiezen om uit te proberen als basisschool kind. Fay ging lekker een uurtje korfballen met haar vriendinnen. En in de middag had ze een speeldate met een vriendin.

Bol AlgemeenBol Algemeen

In de middag ben ik samen met mijn man Bart gaan stemmen en op de terugweg haalden we nog een aantal paastakken bij de overburen van mijn ouders. Eind van de middag mochten wij onze nieuwe auto ophalen. Wat zijn we er blij mee!

Op vrijdagmiddag mocht ik naar de Action! Voorheen hadden ze maar 10 minuten afspraken en dat is voor mij niet haalbaar. Gelukkig is het inmiddels 20 minuten en had ik een mooi lijstje gemaakt. Uiteindelijk deed ik er 15 minuten over dus ik had zelfs nog tijd over. En ik ging naar huis met weer een flinke voorraad huishoudelijke spullen en wat leuks voor Pasen.

Op zaterdagochtend om 8 uur zat ik al bij de kapper in de stoel. Ik had eigenlijk vlak voor kerst een afspraak maar die kon dus niet doorgaan door de lockdown. Dus het was echt nodig. Omdat ik nu niet zoveel tijd en zin had om uren in de stoel te zitten besloot ik om ze alleen te knippen. De highlights die komen een andere keer wel.

Zaterdagavond was het tijd voor The Streamers, wat heb ik genoten die avond weer van de vele optredens. Het zorgt ervoor dat ik het ook extra mis, maar het is ook genieten.

Op zondag heb ik weinig gedaan, mijn nachten waren niet zo lang dus ik was enorm moe en eind van de middag kreeg ik ook nog eens hoofdpijn. Die ik nu op maandag nog steeds heb. Dus ik sluit zo af en ga eerst eens van die hoofdpijn af komen.