Weekoverzicht #21

IMG_9628-kopie

Alhoewel de tijd echt voorbij vliegt gebeuren er weinig echt hele spannende dingen. We bedenken wel telkens weer iets leuks om te doen thuis. Deze week was dat een movie middag met allerlei lekkers en hebben we ook lekker als avondeten een borrelplank gehad. Ook deden de kinderen een ei-proef challenge en speelden ze veel met de Lego Friends van Fay.

Het belangrijkste deze week was toch wel het kappersbezoekje voor Milo. Hij had zo’n ontzettend lang corona kapsel dat het tijd werd om weer flink te snoeien. Zelf heb ik dat ook wel eens gedaan met een tondeuse maar dat ziet er dan niet zo geweldig uit. En nu is het weer een knap boefje.

We ontvingen van de Hema ook een aantal zakjes met nieuwe smaken paaseitjes. Deze mochten de kinderen proeven en dat was toch leuk. Tijdens het proeven was het vooral een serieuze bedoeling maar naderhand gingen ze los haha. Je hebt het wellicht wel voorbij zien komen op mijn Stories op Instagram.

Ook werd er deze week veelvuldig verstoppertje gespeeld. Vooral buiten, maar ook binnen en dan wel met blinddoek haha. Dan moest je de ander gaan zoeken met je oogmasker op.

Op vrijdag kwam er ook een nieuw Nintendo Switch spel binnen. Het spel zelf is niet heel nieuw maar voor ons wel natuurlijk. Zowel Bart als Fay gingen er meteen mee aan de slag. Zelf heb ik amper nog tijd gehad om het te proberen maar voor zover ik heb gezien is het wel echt iets voor mij ook.

Zaterdagochtend ben ik eerst naar mijn ouders gegaan voor de administratie. De kinderen en Bart hebben toen lekker thuis gerommeld en gespeeld. Echter in de middag zijn we lekker een film gaan kijken. Sinds vorige week staat Despicable Me 3 op Netflix en die wilden we graag zien.

Later, tijdens het avondeten, hebben we allerlei lekkere dingen op tafel gezet onder het mom van “borrelplanken”. Dit doen we zo eens in de twee weken en dan zetten we allerlei lekkere hapjes op tafel. Sowieso zorgen we er altijd voor dat er voor iedereen iets staat wat ze echt lekker vinden.

Verder hebben we/ze in het weekend veel met Lego Friends gespeeld. Veel bouwsels lagen half of helemaal uit elkaar dus samen met papa er werd weer veel opgebouwd.

Ook heeft Fay twee nieuwe dozen gekregen waarvan er eentje al in elkaar gezet is door Fay zelf. De Lego komt nu allemaal op Fay haar kamer te staan onder haar bed. Zodat er vaker mee gespeeld kan worden.

Verder zijn we nog bij de fysio geweest met Milo afgelopen week. We wilden proberen of hij met een loopfiets overweg zou kunnen. Dit blijkt echter echt nog te hoog gegrepen voor hem. Toch goed om te weten. Oefenen we gewoon met de driewieler.

Op naar een nieuwe week!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje