Weekoverzicht #20 winkelen & feestjes vieren

Woehoe ik ben een keer op tijd! Het is zondag en ik ben bezig met het weekoverzicht. Ik leer het nog wel haha. Nu nog wat regelmatiger foto’s maken maar sommige dagen zijn gewoon zo ‘gewoontjes’ dat ik het vergeet. Ik weet ook helemaal niet of jij erop zit te wachten.

Op maandag kreeg ik gelukkig positief nieuws. Het was negatief. Mijn Corona test dus. Kon ik mooi de kinderen gewoon naar school brengen. Al sta je daar dan wel heel gênant met al het gehoest en genies haha. Normaal zou ik daar niet eens over denken, nu dus wel. Vreemde tijd leven we in.

Op dinsdag zijn mijn man en ik naar een ‘nieuwe’ auto gaan kijken. Onze huidige auto is inmiddels 20 jaar oud en heeft toch best wat dingen die gemaakt moeten worden voor de volgende apk. Dus we besloten om eerst, voordat we veel kosten hebben aan de auto, rond te kijken of er niet een goede andere auto te koop staat. We leggen liever wat geld bij en dat we een jongere en grotere auto hebben dan dat we veel geld moeten betalen om de huidige auto te laten maken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Op woensdagochtend ben ik eerst met mijn kleine man broodjes gaan halen bij onze buurtshop. Hij wilde perse zelf de tas dragen de scheet.

Nadat Fay ook thuis was zijn we naar Eindhoven gereden. Daar heeft Vera een hele leuke winkel met houten speelgoed. De Grote Wolf. Wij gingen er dit keer overigens niet heen voor speelgoed maar voor leesboekjes. En we slaagden goed!

Daarna pikten we mijn man thuis op en reden we door naar de Wouterbergen. Sinds de lockdown startte in december zijn zij dicht maar nu waren ze weer open. Inmiddels weer dicht want de opening was een vergissing maar wij hebben er gelukkig nog even kort profijt van gehad.

Op donderdag gingen we terug naar de autogarage voor een proefrit. We hadden dinsdag namelijk 2 auto’s bekeken en er was nu nog 1 auto over qua keuze. De proefrit verliep helemaal prima dus diezelfde dag tekenden we het koopcontract. De auto krijgt wel nog apk en een keuring dus we hebben hem nog niet… Hopelijk snel!

Op zaterdag werd onze dochter Fay zeven jaar. Zeven jaar geleden begon het avontuur als moeder. Begon ook deze blog eigenlijk. Gezien de strenge lockdown van 1 bezoeker per dag konden we het natuurlijk niet vieren zoals normaal. dus bedachten we een mooi alternatief. We startten de dag met een speurtocht naar cadeautjes in huis. Er was ook gewoon taart… En..

We gingen met de auto op pad bij een viertal adressen. Natuurlijk moest die auto ook flink versierd worden en daarvoor gebruikten we onder andere slingers en ballonnen voor die we kregen van Feest voor jou. We kregen ook nog een heel feestpakket in het thema van zeemeerminnen. Bordjes, bekers, servetten, uitdeeldoosjes, enzovoort.

Bij elk adres waar we kwamen hadden ze iets bijzonders gedaan. Slingers, ballonnen, feestmuziek en vooral gezelligheid. We hadden enorm geluk met het weer en onze dame heeft echt van begin tot eind flink genoten! Wat een bijzondere verjaardag zo. Ook door de vele kaartjes die ze ontving. Het waren er maar liefst 39!

Op zondag werd Fay weer verrast. Ik had namelijk drie vriendinnetjes van haar uitgenodigd om in de middag te komen spelen. Met de moeders heb ik dit zo kortgesloten dus het was een grote verrassing. De meiden hebben heerlijk samen gespeeld, zowel binnen als buiten. Echt een feest ook weer.

Al met al hebben we dus echt wel een fijne week achter de rug. Komende week heb ik veel klant afspraken staan. Mag Milo naar de kapper en de fysio en hoop ik de administratie dusdanig bij te werken dat we onze aangifte kunnen doen.

Hoe was jouw week?