Weekoverzicht #2

Vorige week de eerste weekoverzicht en gelukkig werd deze al redelijk goed gelezen. Niet zoals ‘voorheen’ maar ik begrijp ook wel dat niet iedereen nog doorheeft dat ik weer een weekoverzicht maak. Dus dat komt vast goed. Afgelopen week was weer een ‘normale’ week waarbij de kinderen weer naar school gingen en wij weer aan het werk.

Op maandag was Fay nog vrij in verband met een studiedag. Wij besloten om Milo daarom ook niet naar de peuterspeelzaal te laten gaan zodat wij nog met zijn viertjes even een dagje weg konden. Ik wil sinds de kerstshows er weer zijn al naar de Intratuin en eindelijk gingen we dan.

Zowel de kinderen als ik zelf genoten enorm. En voordat we naar huis gingen moest ik natuurlijk even wat oliebollen meenemen.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Op dinsdag was het weer terug naar normaal. Mijn man werken, de kinderen naar school/psz en ik dus ook werken. Nu wel heel gezellig ook met de mooie herfstplank. Deze kochten we overigens bij de Intratuin.

In de middag had ik fijn hulp in het huishouden. Ik kan geen poetsdoek of stofzuiger tevoorschijn halen of hij wil meehelpen. Dat stofzuigen doet hij echt heel secuur trouwens. Elk haartje die hij ziet moet weg. Dat zijn er nogal veel met onze honden šŸ˜‰

Op de woensdag hoeft Milo niet naar school dus heb ik me vooral met hem vermaakt. Maar ook maakte ik pindakip uit de slowcooker. Het recept heb ik van Ashley Willems al doe ik er wel mijn eigen ding mee ook. In de avond keek ik Holidate, een nieuwe kerstfilm op Netflix.

Op donderdag heb ik geen foto’s gemaakt. Maar de dag bestond dan ook uit (net)werken en naar de fysio met Milo. De vrijdag heb ik in de ochtend ook lekker gewerkt en haalde ik Milo wat eerder van de peuterspeelzaal op omdat we naar het revalidatiecentrum in Eindhoven moesten. Dit keer hadden we een afspraak met een diĆ«tist, psycholoog en logopedist. Dit in verband met zijn eten en drinken en het vele afvallen wat hij doet. Ook ontving ik een pakketje van Difrax.

Op de zaterdag hebben we voornamelijk spelletjes gespeeld met de kinderen. Omdat er qua niveau tussen Milo en Fay nogal een verschil zit deed ik spelletjes met Fay en mijn man Bart met Milo. Dat was een groot succes trouwens!

Later die dag gingen we naar mijn schoonouders om Grieks te eten. Eigenlijk hadden we een etentje gepland staan bij de Griek zelf maar dat kan nu natuurlijk niet. Dus daarom afgehaald. En het was echt ontzettend lekker!

Gisteren hebben we een relaxte ochtend gehad. De kinderen sliepen uit, Bart ook. En ik kon zo lekker even werken. Daarna speelden de kinderen lekker zelfstandig terwijl mijn man en ik de boel opruimden, poetsten en de bedden verschoonden. Tegen de middag zijn we nog even lekker naar de bossen gegaan. We houden allemaal van wandelen en van de natuur. Dus proberen dat elk weekend wel te doen samen.

Komende week staat er weinig gepland behalve dus mijn challenge dus daar ligt mijn grootste focus. Benieuwd of er dan ook een fatsoenlijk weekoverzicht uit komt…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *