Weekoverzicht #19 Verstopt

Oeps. Dit weekoverzicht komt gewoon anderhalve dag later online dan normaal. Echter komt dit dus doordat ik sinds zaterdag ziek ben en ik echt geen fut had om te werken. Dus ook niet om blogs te schrijven. En als ik dan fut had dan stak ik dat beetje energie in mijn gezin of in mijn klanten. Omdat ik jullie niet wil weerhouden van weer een weekoverzicht besloot ik om hem toch te maken. Maar dan gewoon wat later.

Vanaf de zondagavond hadden wij een verstopte afvoer in de keuken. Eigenwijs als mijn man is wilde hij dit zelf proberen op te lossen met ontstopper en door alles los te koppelen. Maar helaas ging er daardoor ook het een en ander kapot plus het loste niks op. Op maandag belden we een rioleringsbedrijf en helaas konden ze pas op woensdagochtend komen.

De kinderen hadden overigens weer gewoon hun school, de vakantie was voorbij. En op dinsdag moest ik met mijn zoontje naar de revalidatiearts. Gelukkig mocht Fay even bij opa en oma blijven. Natuurlijk werd er voordat we gingen nog even samen gespeeld. Samen met de kleine hondjes ook. Die vinden het altijd zo leuk als wij er zijn.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De woensdag is altijd een korte schooldag en aangezien het die dag echt heel erg lekker weer was ging ik met de kinderen in de middag naar de speeltuin. Daar waren een boel vriendjes en vriendinnetjes dus Fay heb ik amper gezien. Die kwam en ging telkens. En Milo speelde ook lekker. Geloof dat we er zo’n 2,5 uur hebben gezeten. Was echt lekker in de zon!

Op de lange dagen (maandag, dinsdag, donderdag) haal ik mijn kleine vriendje altijd om 12.30 uur op van de peuterspeelzaal en is hij lekker alleen met mama tot we Fay uit school halen om 14.45 uur. De ene keer spelen we samen, een andere keer spelen we een spelletje, dan speelt hij alleen en soms gaan we knutselen. Onder knutselen valt bij mij vaak vooral een hoop stickers en wat stiften op tafel en lekker tekenen en plakken maar haha.

Op vrijdagochtend heb ik altijd maar 2 taken op de planning staan voor mijn bedrijf. En dat is live gaan in mijn Facebookgroep en een Room hosten op Clubhouse. De rest van de tijd is voor mezelf. En eens in de twee weken ook nog een uurtje voor mij en mijn man. Dus wij gingen weer aan de wandel. Dit keer bij het Keelven.

Na schooltijd kwam er ook een lang verwacht pakketje voor Fay. Namelijk met haar verjaardagskroon. Ik bestelde hem bij Luvjoe. Deze kroon heeft voorop een verwisselbaar hart met het cijfer 7. En ik bestelde ook een hart zonder cijfer. Zo kan de kroon ook na de verjaardag nog gebruikt worden. En volgend jaar bestel ik dan gewoon een 8.

Op zaterdag gingen we, na bezoek aan de schoonouders, nog even naar de speeltuin. Dit keer waren wij er alleen. De kinderen vonden echter de worm die er kronkelde veel interessanter dan de glijbaan of schommel. We bleven dit keer niet zo lang want ik moest opeens veel niezen en hoesten.

Dit werd in de loop van de zaterdag alleen maar erger en in de avond kreeg ik er ook hoofdpijn van. Al mijn holtes zaten dicht, keelpijn, hoesten, niezen… ik besloot om zondagochtend dus toch maar een corona test te doen. De uitslag kreeg ik echter pas op maandagochtend…