Weekoverzicht #16 twee keer hotel en sneeuw

Dit overzicht komt een beetje later online omdat ik afgelopen weekend weg was en niet op mijn ‘vrije’ weekend wilde werken. Verder had ik vandaag, maandag, een aantal belangrijke afspraken staan voor mijn bedrijf dus ben ik pas in de late middag met deze blog begonnen. Vind je vast niet erg toch? En anders pech. Haha.

Afgelopen week was er eentje voor in de boeken. Hij was namelijk anders dan normaal. En dat is zoooo fijn. Vooral nu er een zogenaamde nieuwe normaal is. Wat ik niet normaal vind overigens. Afgelopen week ben ik 2x naar een hotel geweest. Eén keer alleen. En de andere keer dus met mijn gezin. Het was fijn. Heel fijn.

Vorige week maandag had ik een aantal belangrijke afspraken staan. Deze konden niet (weer) verzet worden dus nam mijn man een dag vrij zodat ik kon werken. Toevalligerwijs kreeg ik een tijd terug de vraag van Voordethuiswerkers.nl of ik niet weer een keer voor hun ‘op pad’ wilde. Werken in een hotel en daar dan een winactie mee doen. Uiteraard! Dus ik zat lekker bij Sandton Eindhoven te werken en binnenkort komt die winactie online.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ook dinsdag was er weer iets ‘nieuws’. Milo moest namelijk naar het ziekenhuis voor een hartfilmpje en een echo van zijn hart. Niet omdat ze iets gehoord hadden, maar meer ter preventie. Hartstoornissen vallen onder zijn beperking en dus wilde de kinderarts het uitsluiten. En hoera, er is niets geks gezien of gehoord!

Op woensdag zijn er in de middag een vriendje en vriendinnetje komen spelen bij Milo en Fay. Ook broer en zus. Milo was door het dolle want die had nog nooit echt een vriendje over de vloer gehad. Niet als speeldate. Hartstikke leuk dus.

Donderdag ben ik vooral bezig geweest met gifjes maken voor bedrijven (dat is ook een van de dingen die ik als ondernemer doe) en had ik weer een online groepssessie van de Mindfulness training die ik volg bij Tiny Tweaks.

Vrijdag begonnen we al vroeg met het schoolwerk zodat we lekker op tijd klaar waren en naar mijn peettante konden. Zij zit in de ziektewet door allerlei omstandigheden en kon wel weer een portie “Milo en Fay” gebruiken. Was lang geleden. Vooral nu door Corona zien we elkaar amper. Ze had van alles klaar staan voor de kinderen om te doen. Erg gezellig!

Bij thuiskomst kwam er al snel een pakketje voor de kinderen. Wat daar in zat heb je wellicht al in mijn Stories gezien. Ik zal er binnenkort ook een blog over schrijven.

Zaterdagmiddag om 13 uur was het dan eindelijk zover. We vertrokken met ons gezin naar het HUP hotel in Mierlo. Twintig minuten later waren we er, haha. Dit hotel is dus helemaal niet ver weg van ons huis. Het is zelfs 1 minuten rijden van mijn schoonzus. Toch besloten we om erheen te gaan omdat we graag even uit eigen omgeving wilden zijn.

En dit hotel had een heel tof arrangement waarbij je beschikking kreeg tot een privé bioscoop en waar ook een glijbaan en ballenbak is. En daar mocht wél gebruik van gemaakt worden. Normaal hebben ze nog veel meer faciliteiten maar dit zijn nu gesloten.

Op zondag werden we wakker en lag er sneeuw. Fay was al om 6 uur wakker, maar we gingen pas rond half 10 naar buiten. Is toch anders wanneer je in een hotel slaapt. Want dan is de glijbaan en het ontbijten op bed omdat je niet in het restaurant mag zitten toch ook wel interessant allemaal. Fay en ik blijven ook het langste in de sneeuw. De kleine man en de grote man vonden het al snel niet meer leuk. We waren ook vergeten de slee en andere dingen mee te nemen.

Om 3 uur checkten we uit en begon de enge tocht naar huis. Twee keer zo lang deden we erover. Maar gelukkig wel heelhuids aangekomen. Over dit weekendje weg schrijf ik een andere keer meer.

Hoe was jullie week/weekend?