Weekoverzicht #13

driewieler-milo

Onze week begon erg goed. Heel gek aangezien we te horen kregen dat de scholen langer dicht zouden blijven. Echter werd ons neefje Mees geboren die dag. Dus al het andere kon ons gestolen worden.. wij zaten op een blauwe wolk. Later kwam het nieuws alsnog wel hard aan hoor, al zagen we het wel aankomen. Het is toch vervelend. Maar nodig.

Deze week was mijn man in de ochtend thuis, wat echter niet altijd betekende dat ik veel kon werken helaas. Er kwamen toch weer dingen tussen.

De kinderen hadden deze week erg veel energie. Maar soms werd het ze ook teveel en gingen ze even op de bank liggen. Ze sliepen dan niet en vaak was het maar 10 minuten. Echter dat terugtrekken was wel nodig.

Verder hebben ze ook elke dag wel even buiten gespeeld. Of gewandeld. Vaak was het wandelen want wij hebben momenteel niet echt een buiten speel proof tuin. Er staat wel een trampoline maar die is nat en dan willen ze er niet op haha. Dus maar even lekker stoepkrijter..

Er werden ook veel “hutten” gemaakt zodat ze even lekker samen konden spelen. Ik mocht gelukkig ook vaak meespelen. Lekker op een dekentje (de grond is anders echt te koud bij ons in huis) een spelletje spelen..

Verder was mijn oma ook jarig maar dit konden we natuurlijk niet vieren. We hebben haar ook niet gezien, alleen gesproken via de telefoon. Helaas heeft ze geen internet of iets dus kunnen we nooit facetimen. Dat is echt zo jammer.

De kinderen kregen ook een hele toffe verrassing deze week. Een grote doos. Wat zou erin zitten? Een mooie ballon met kaartje van mijn oom en tante. Die missen de kinderen enorm, hebben ze al heel lang niet gezien. Is ook lastig in deze tijd natuurlijk. En de kinderen missen hen ook. Maar hier waren ze dus echt enorm blij mee!

Op vrijdag mocht Fay haar schoolwerk inleveren en nieuw schoolwerk halen. Alhoewel ze het echt verschrikkelijk vindt dat ze nog langer thuis moeten zitten vond ze dit wel erg leuk. Ze zag namelijk tijdens het ophalen een paar klasgenootjes én haar juf Eefje. Vandaar ook de big smile.

Op de zaterdag gingen we Grieks eten bij mijn schoonouders. Dit nog ter ere van de verjaardag van mijn schoonvader. Toen het al donker aan het worden was lag er eindelijk een klein laagje sneeuw zodat daar nog even mee gespeeld kon worden! Het was niet veel… maar genoeg voor de kinderen om er erg blij van te worden. Vooral Fay dan, Milo vond het niet zoveel.

Nou ja en dit was onze week weer. Weinig spannends natuurlijk want je bent zo beperkt. Natuurlijk kan ik allerlei gekke dingen verzinnen, echter houd ik totaal niet van knutselen en zonder auto zijn we ook erg beperkt aan ons huis. Fay kan nog niet zo ver fietsen want haar fiets is te klein. Dus ‘even’ ergens heen fietsen duurt vaak zo lang en is zo vermoeiend voor haar… Dat we dat niet doen.

Benieuwd hoe komende week gaat zijn. Als ik weer de hele ochtend tot half 3 mag doen. Ik heb een hoop afspraken staan en een hoop werk te doen. Ik kom er echter amper aan toe.

Hoe gaat het daar?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje