Weekoverzicht #11 Nieuw jaar

De laatste dagen van 2020 en de eerste dagen van 2021. Ze waren bijzonder, een beetje gek ook, maar stiekem ook gewoon heel erg leuk. In dit weekoverzicht vertel ik vooral wat we allemaal gedaan hebben en daar heb ik af en toe ook wat foto’s bij.

Op de maandag (28 december) gingen we naar Roermond. Onderweg bedacht ik me nog dat het stom is dat we dat niet vaker doen want het is voor ons net zo ver als Eindhoven of Venlo. Eenmaal in Roermond liepen we de toverroute. Op mijn Instagram heb ik in de hoogtepunten er Stories over gedeeld.

Later in de middag hebben we lekker thuis wat geknutseld en gefrutseld. Fay heeft met kerst van haar opa en oma Aquabeads gekregen dus daar ging zij mee aan de slag.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Op de dinsdag had mijn man cursus van zijn werk dus was hij de hele dag weg. Samen met de kinderen heb ik dan ook een frisse neus gehaald door met de step en space scooter. Fay was echter zo snel met haar space scooter dat zij al bij opa en oma was terwijl Milo en ik amper de straat over gestoken waren.

Tegen bedtijd besloten we de kinderen te verrassen. Ze wilden al zo lang samen slapen en nu mochten ze het eindelijk. Tenminste, wij dachten dat het vast niet ging lukken maar na heel even gekletst te hebben zijn ze echt samen gaan slapen. Ze sliepen zelfs uit tot 8 uur. Hoe vind je dat?!

Op de woensdag besloot ik dat de kerstboom weg moest. Hij had het een tijd goed gedaan maar nu vielen de naalden wel heel snel eruit. Ik was er dan ook klaar mee.

In de avond aten mijn man en de kinderen pizza en haalde ik sushi. Genoeg sushi zodat ik er die avond van kon eten en de dag erop weer. Hmmmmmm.

Op donderdag moest ik eerst met Milo naar Nijmegen naar het ziekenhuis. Op controle bij de kinderneuroloog. Hij werd helemaal goed gekeurd, ze was erg tevreden met zijn vooruitgang. Later was het natuurlijk oud&nieuw. Fay mocht de Masked Singer kijken dus bleef lekker lang op. Milo ging wel gewoon op een normaal tijdstip naar bed.

Op nieuwjaarsdag werd er gelukkig redelijk uitgeslapen. Onze honden luierden ook heerlijk op de bank, echt een dag daarvoor. Mocht ook wel want er werd toch nog wat geknald dus de hondjes hadden de avond ervoor geen rustige avond. Ook zijn wij die dag naar onze ouders gegaan, even de beste wensen wensen.

Op zaterdag hebben we weer eerst lekker relaxed gegaan en rond half 4 reden we naar mijn broertje en vriendin toe. Daar hebben we heerlijk gekletst, gegeten en spelletjes gespeeld. Super gezellig.

Op zondag ben ik de eerste paar uur lekker aan het werk geweest terwijl de kinderen zelf speelden en mijn man de keuken onder handen aan het nemen was. Daarna heb ik mijn man nog even geholpen en hebben we de dag afgelopen met spelletjes.

Vandaag is het “normale” leven weer begonnen al is dat met thuis onderwijs toch even minder normaal dan normaal haha. Maar wat is normaal tegenwoordig he ­čśë

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *