Weekendje London Baby!

Morgenochtend om een uur of 5 gaat mijn wekker. Zo vroeg? Ja zo vroeg, want om 8 uur vliegen we vanuit Eindhoven Airport naar London Stansted! Mijn man en ik gaan samen een lang weekendje weg naar de hoofdstad van Engeland. Op zondag 24 mei komt een jongensdroom uit; optreden in The Royal Albert Hall. En dan niet die van mij of mijn man, nee de jongensdroom van Guus Meeuwis. The Royal Albert Hall zie ik regelmatig op tv verschijnen als er concerten uitgezonden worden van Adele of Robbie Williams of noem nog maar een grootheid op in de muziekwereld.

En dit keer zitten wij gewoon zelf in die magische concertzaal om naar de man te luisteren die een grote rol heeft gespeeld tijdens onze bruiloft. En het toeval wil ook nog eens dat op de dag van het concert wij 2 jaar getrouwd zijn! Geweldig toch? In ieder geval een super reden om samen een weekend weg te gaan.

Wat gaan we nog meer doen?

weekendje londonIk ben echt al een aantal keer in London geweest maar nog nooit in de London Eye. Dus dat staat eigenlijk wel op mijn Bucketlist van London om daar nog eens een keer in te gaan. Verder heb ik nog een wens op mijn lijst en dat is picknicken in Hyde Park en de deur van Nothing Hill vinden. Dus dat zullen de dingen zijn die we sowieso gaan doen, de rest komt dan wel.

Wat ook leuk is, is dat een oud ploeggenoot van mijn man ook in de stad zal zijn, voor het concert, dus die gaan we natuurlijk even meeten. En het allerleukste is misschien ook wel… voor jullie dan… Ik ga het hele weekend proberen te vloggen!

Dus volgende week niet alleen een artikel online met de mooiste foto’s die ik heb gemaakt, maar ook met een sfeerimpressie door middel van mijn vlogs. Hoop dat jullie dat ook leuk vinden! photo-1429625429996-6ac6f03ef4dc

London, here we come!

17 reacties op “Weekendje London Baby!

Reageren is niet mogelijk.