Weekend vlog #8 | Feest & Fay wordt vlogger

Afgelopen weekend is werkelijk voorbij gevlogen. Het was een weekend waar zowel mijn man als ik best lang naar uit gekeken hebben. Dit weekend waren namelijk Die Heise Bierfesten bij ons in het dorp. Dit jaar was het 10 jarig jubileum en het is echt het feest van het jaar (naast Carnaval).

Naast die bierfesten gingen we ook nog naar het verjaardagsfeestje van Coco (van blogvriendin Janske) en wilde Fay ook even vlogger zijn. Ze nam namelijk de camera even van mij over. Echt ik moest zo lachen toen ik het terug keek.. Geweldig kind!

Al met al was het dus weer een heerlijk weekend en ik neem jullie dus graag mee in mijn vlog naar de afgelopen dagen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Op het einde vertel ik ook nog een leuk nieuwtje. Tenminste, vind ik dan… Dus bekijk hem snel en laat een reactie achter hieronder of onder de vlog zelf.

Heb jij je intussen ook al geabonneerd?

2 reacties op “Weekend vlog #8 | Feest & Fay wordt vlogger

Reageren is niet mogelijk.