Weekend vlog #7 | Efteling & mini shoplog

Wat vind ik het jammer dat het weekend weer voorbij is zeg! We hebben namelijk een aantal heerlijke dagen achter de rug. Hoewel het weekend startte met een hoop regen kwam daarna ook het zonnetje tevoorschijn. En wat had ik die gemist!

Afgelopen week was namelijk echt een regenachtige week en ik voelde mijn humeur dan ook dalen. Ik vind de herfst echt wel leuk hoor maar niet in augustus! En zo voelde het gewoon.. als herfst. Zat ik dan met al mijn leuke zomerse pakjes voor Milo. Moest ik opeens weer een trui bij hem aandoen haha.

Maar goed, voor ik teveel afdwaal.. afgelopen weekend was echt fantastisch. Samen met mijn dochter en twee vrienden ben ik naar het NegenPleinen Festijn geweest en wat was dat weer leuk.. Even qualitytime met haar, daar genoten we beide zichtbaar van ♥ Ook gingen we op kraamborrel bij mijn schoonzusje en heeft mijn man de woonkamer onder handen genomen.. Dit en meer dan ook in de vlog van vandaag!

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. En hoe vinden jullie onze nieuwe outfits? Laat een reactie achter onder deze blog of onder de vlog op mijn youtube kanaal.

6 reacties op “Weekend vlog #7 | Efteling & mini shoplog

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *