Weekend vlog #7 | Efteling & mini shoplog

IMG_1142

Wat vind ik het jammer dat het weekend weer voorbij is zeg! We hebben namelijk een aantal heerlijke dagen achter de rug. Hoewel het weekend startte met een hoop regen kwam daarna ook het zonnetje tevoorschijn. En wat had ik die gemist!

Afgelopen week was namelijk echt een regenachtige week en ik voelde mijn humeur dan ook dalen. Ik vind de herfst echt wel leuk hoor maar niet in augustus! En zo voelde het gewoon.. als herfst. Zat ik dan met al mijn leuke zomerse pakjes voor Milo. Moest ik opeens weer een trui bij hem aandoen haha.

Maar goed, voor ik teveel afdwaal.. afgelopen weekend was echt fantastisch. Samen met mijn dochter en twee vrienden ben ik naar het NegenPleinen Festijn geweest en wat was dat weer leuk.. Even qualitytime met haar, daar genoten we beide zichtbaar van ♥ Ook gingen we op kraamborrel bij mijn schoonzusje en heeft mijn man de woonkamer onder handen genomen.. Dit en meer dan ook in de vlog van vandaag!

Ik ben benieuwd wat jullie van de vlog vonden. En hoe vinden jullie onze nieuwe outfits? Laat een reactie achter onder deze blog of onder de vlog op mijn youtube kanaal.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Patricia op 22 augustus 2017 om 06:37

  Oh, de Efteling. Wordt echt weer eens tijd om daar heen te gaan.

 2. Marije op 22 augustus 2017 om 06:38

  Ik vind ook dat je je haar lang moet laten. Staat je super leuk!

 3. Rachel op 22 augustus 2017 om 21:54

  Leuke vlog weer. Ik zit met hetzelfde dilemma. Haar korter of lang laten omdat manlief dat zo leuk vindt. Mijn haar is ook zo futloos, maar om dat eruit te krijgen moet er bij mij 20 cm vanaf haha.
  Wat een scheetjes de kinders. Heerlijk om ze zo fijn te zien spelen. Bij ons gaat het spelen er een stuk harder aan toe. Hoe vaak ik niet moet zeggen “niet op je broertje staat!”.

  • Nicole op 23 augustus 2017 om 08:50

   Ik denk bij mij stiekem ook 20 cm maar die 10 cm was al water bij de wijn haha. Hoe oud zijn jouw kinderen?

   • Rachel op 23 augustus 2017 om 15:48

    Mijn oudste knul is 2 jaar en de jongste is 10 maanden. Lekker druk dus.
    Uiteindelijk is er bij mij toch 10 cm af gegaan en het zit 20x beter. Gelukkig groeit haar zo weer aan als manlief het niet leuk vindt. Gelukkig vindt hij het erg leuk en niet te kort.

 4. Miranda op 23 augustus 2017 om 11:57

  Grappig, dat schommelstoeltje komt van mij af. 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje