Weekend vlog #6 | De plannen zijn gewijzigd

Daar is hij weer: de weekend vlog! De afgelopen weekenden waren allemaal best druk met leuke dingen. En ook dit weekend waren we van plan om in ieder geval op de zondag erop uit te gaan. Echter liep het allemaal nét wat anders… 

Toch is ook deze vlog weer leuk om te kijken, want Fay en ik maken samen wentelteefjes (een speciale variant) en ze mag een kuikentje vasthouden! Al met al was het voor Fay dus sowieso een geslaagd weekend. Al had de zondag van mij wel iets anders mogen lopen haha. Waarom dat zie je wel in de vlog. Overigens heeft mijn man ook een aantal keer de camera in handen gehad… Nieuwsgierig?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Hebben jullie dit keer ook genoten van mijn weekend vlog? En willen jullie wellicht een hele week zien? Laat je reactie dan achter onder het filmpje. En als het niet teveel moeite is ook graag een ‘duimpje omhoog’. Daar help je me enorm mee. Dank je wel 🙂

Ben je overigens ook al geabonneerd op mijn youtube kanaal?

3 reacties op “Weekend vlog #6 | De plannen zijn gewijzigd

  • Complimenten voor je vlog! Leuk hoe je dat zo bent gaan oppakken. Lijkt me nog best een klus om zo’n vlog te maken. Grappig ook dat je man zo leuk mee doet!

  • Voor het eerst je vlog gezien. Leuk! Maar vooral beterschap (of nog beter, ik hoop dat je al beter bent!).
    Wat grappig dat ik jou nu de naam van je zoon hoor zeggen. Ik las altijd “mailoo” (zoals wij de naam van een achterneefje met dezelfde spelling moeten uitspreken van de ouders). Maar jullie zoon heet “mieloo”, zoals we eerst ons achterneefje noemde. Hebben we net afgeleerd 😉

Reageren is niet mogelijk.