Weekend vlog #5 | KraamBBQ met blogvriendinnetjes

IMG_6047

Het weekend zit er al weer even op maar ik blik graag samen met jullie terug op ons weekend. Het was een geweldig weekend! Eentje met een hele drukke maar vooral leuke zaterdag en een zondag waarop we lekker hebben genoten met familie.

Zoals ik al zei was de zaterdag een behoorlijk drukke dag. Maar met een goede reden want mijn lieve blogvriendinnetjes kwamen gezellig op kraamvisite. Omdat we elkaar helaas niet zo super vaak zien (en telkens zeggen dat er verandering in moet komen haha) maakten we er meteen een date van. Dus het werd een kraamBBQ. Ik maakte zelf kip- en groentespiesen, maar ook een lekkere groente- en couscousalade. Ook een aantal van de kindjes kwamen mee plus een tweetal mannen, het werd dus een gezellige boel.

Ik ben heel benieuwd naar jouw weekend, wat heb je gedaan en heb je genoten? Ik zou het ook heel leuk vinden als je abonneert op mijn youtube kanaal. Daar help je me enorm mee!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Marije op 8 augustus 2017 om 06:22

  Leuk om te zien weer!

 2. Maaike op 8 augustus 2017 om 09:15

  Wat leuk, zo’n groepje blog vriendinnen! En leuk filmpje weer.

 3. Romy op 8 augustus 2017 om 09:34

  Wat leuk om te zien! Ik ben zelf helemaal niet zo van het vloggen maar vind het wel erg leuk om alle bloggers die ik normaal gesproken alleen lees nu ook IRL te zien. En Fay doet me qua doen en laten enorm aan mijn eigen dochter denken.

 4. Monique op 8 augustus 2017 om 10:56

  Wat leuk gemaakt! Ik vond de BBQ ook super gezellig en ben blij dat ik Milo eindelijk heb kunnen bewonderen. En wat staan jullie jurkjes mooi! 🙂

 5. janske op 8 augustus 2017 om 11:31

  Het was super gezellig! Die Coco op dat wipje…hahahah. Love you tooooooo!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje