Weekend vlog #5 | KraamBBQ met blogvriendinnetjes

Het weekend zit er al weer even op maar ik blik graag samen met jullie terug op ons weekend. Het was een geweldig weekend! Eentje met een hele drukke maar vooral leuke zaterdag en een zondag waarop we lekker hebben genoten met familie.

Zoals ik al zei was de zaterdag een behoorlijk drukke dag. Maar met een goede reden want mijn lieve blogvriendinnetjes kwamen gezellig op kraamvisite. Omdat we elkaar helaas niet zo super vaak zien (en telkens zeggen dat er verandering in moet komen haha) maakten we er meteen een date van. Dus het werd een kraamBBQ. Ik maakte zelf kip- en groentespiesen, maar ook een lekkere groente- en couscousalade. Ook een aantal van de kindjes kwamen mee plus een tweetal mannen, het werd dus een gezellige boel.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik ben heel benieuwd naar jouw weekend, wat heb je gedaan en heb je genoten? Ik zou het ook heel leuk vinden als je abonneert op mijn youtube kanaal. Daar help je me enorm mee!

5 reacties op “Weekend vlog #5 | KraamBBQ met blogvriendinnetjes

Reageren is niet mogelijk.