Weekend vlog #4 | AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren (+winactie)

Tijd voor een nieuwe weekendvlog! Deze keer een hele bijzondere want er zit ook een winactie aan gekoppeld. Op de zaterdag heb ik niet zoveel gefilmd want op die dag hebben we vooral in huis gerommeld en lekker relaxed gedaan. Maar op de zondag gingen we een dagje uit met ons gezin. Naar de Julianatoren!

We zijn daar in november ook al geweest met het Mega Sint Spektakel dus Fay herkende de muizen Jul & Julia nog wel. Zodra ze wist dat we daar weer heen gingen kon ze niet ophouden met erover praten en ernaar vragen. Wel durfde ze in november eigenlijk in geen enkele attractie, dus we waren zeer benieuwd hoe dat nu zou zijn. Ook zo benieuwd naar dit leuk park en/of Fay haar reactie op alle shows, Jul & Julia en de attracties? Kijk dan snel naar onze weekend vlog!

Ik zal je wel alvast verklappen dat de Julianatoren bezoeken tijdens deze AFAS Sprookjesweken écht de moeite waard is. Het park is zo ook al heel erg leuk, maar tijdens deze weken (die overigens tot en met 20 augustus duren) heeft het iets extra’s. Zo is er een prinsen en prinsessen bal, een sprookjes catwalk (kom verkleed!) en ook een sprookjesconcert met onder andere hans & grietje, sneeuwwitje en rapunzel.

Winactie Julianatoren

Wil jij nou, na het zien van het filmpje en het lezen van deze blog, ook naar de Julianatoren? Lees dan goed wat je moet doen om kaartjes te winnen. Het is niet veel, maar wanneer je jezelf niet houdt aan de ‘opdracht’ doe je gewoonweg niet mee.

Laat een (gewone, dus geen gedichten) reactie achter met daarin duidelijk vermeld met wie jij zou willen gaan en waarom!

Ik kan in totaal 5 kaartjes weggeven, dus het kan zijn dat er straks één winnaar is maar wellicht zijn het er wel meerdere. Deze winactie loopt in ieder geval tot en met 7 augustus en op 8 augustus (mijn moeders verjaardag!!) maak ik de winnaar(s) bekend. (Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Ook worden de kaartjes per post verzonden en zijn wij niet verantwoordelijk ervoor wanneer er iets met de post mis gaat.)

19 reacties op “Weekend vlog #4 | AFAS Sprookjesweken bij Julianatoren (+winactie)

 • Leuk, ik maak graag kans op 2 kaartjes zodat ik samen met mijn zoontje van 2 kan gaan. De komende weken heb ik nog vakantie en dat lijkt me een leuk uitstapje met z’n tweetjes!

 • Wat omzettend leuk om te zien hoeveel plezier fay heeft gehad. Wij zouden graag met Bente op sprookjes jacht gaat. Ze zit momenteel in de sprookjes fase dus een dagje Julianatoren zal een schot in de roos zijn. Wij gaan alvast duimen draaien!

 • Somskomendromenuit zegt:

  Ik zou heel graag kans willen maken op de kaartjes, wij hebben afgelopen week de verkeerde keus gemaakt om een dagje slagharen te gaan, niet leuk voor een meisje van 3☹️. Ze was ook echt verdrietig. En in de julianatoren kan ze haar zo te zien wel goed vermaken. Dus kan ze haar neefje en nichtje ook nog meenemen.

  Duimennnnnn

 • Kelly Aarts zegt:

  Ik zou graag met mijn gezin gaan (dochters zijn 3,5 en bijna 6).
  Vorig jaar zijn we geweest, en de meiden blijven maar vragen wanneer we weer gaan, zo leuk vonden ze het!

 • Wat superleuk! Ik doe graag mee en zou dan samen gaan met mijn man, twee kinderen en ik zou mijn schoonmoeder meenemen. Zodat zij ook op een andere manier van haar kleinkinderen kan genieten dan alleen maar bij haar of bij ons thuis. En het zou een mooie afsluiting zijn van de vakantie.

 • Nicole Threadgold zegt:

  Wat een leuke vlog! En een leuk park. Die autootjes doen me denken aan mijn favoriete attractie vroeger op de kermis.
  Ik zou graag gaan met Jade en Ed. Voor in onze vakantie. We blijven lekker thuis met dagjes uit. En hier ben ik nog nooit geweest.
  En gratis kaartjes zijn dan natuurlijk wel super leuk.
  Jade heeft meegedanst met het filmpje en was vooral enthousiast over het flieetuii (vliegtuig) aka reuzenrad.
  Leuke vlog en een leuke kijk op de julianatoren. Dacht altijd dat het een grote speeltuin was, maar het is zo te zien echt een pretpark.
  Ik ga duimen!

 • Ik heb er al vaak over gehoord, maar ben er nog niet geweest. Ik heb hier een zoon van 4 die gek is op prinsessen en een dochtertje van 2 die alles wat haar broer leuk vindt nadoet. Aandoenlijk om hen beide in prinsessenjurkjes door het huis te zien dansen en racen. Ik zou hen dolblij maken met een uitstapje naar Julianatoren, zeker samen met hun papa en hun tante er bij, zij hebben al teveel leuke momenten met hen gemist.

 • Ik zou graag drie kaarten (babyzusje mag nog gratis mee, toch) willen winnen om tijdens onze staycation een dagje uit te kunnen naar Julianatoren

 • Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!we zijn met zijn viertjes 🙂

 • Superleuk! Ik zou graag mijn twee nichtjes en hun ouders met deze kaartjes verrassen! Ik ben vorig jaar zelf naar Julianapark geweest en weet hoe leuk het is. Dat gun ik hen nu ook!

 • Wauw, wat ziet je meisje er gelukkig uit! Ik gun het natuurlijk iedereen maar wil zelf ook een gokje wagen. River is dol op de julianatoren en ik zou dan ook graag alleen met hem een keer een dagje uit gaan. Even tijd voor elkaar. Ik zeg het vaak tegen mezelf maar het komt er soms gewoon niet van. We doen natuurlijk ook leuke dingen met het gezin maar soms wordt dat een beetje geremd omdat Novelle nog niet alles “kan”. Ik zou dus graag 2 kaartjes willen zodat ik even alleen met River samen iets kan doen. Liefs

 • Sonja Hubregtse zegt:

  Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
  Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
  Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
  Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
  Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
  Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
  Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
  Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
  Als laatste nog in het reuzenrad,
  Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
  Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten.
  We zouden graag 2 kaartjes winnen,
  Daar kunnen er toch al 2 mee naar binnen 😉

 • Heel graag zou ik mijn 3 kids blij willen maken met een daagje Julianatoren! Samen met papa en de kids een daagje weg! We hebben er nu al zin in!! !:)

 • Wat een leuke vlog, je kan zien dat fay het erg naar haar zin heeft gehad.. milo word ook al groot zeg (heel handig trouwens in de draagdoek)
  Ik ben er zelf als kind ook geweest en zou nu graag met mijn eigen gezin gaan.
  Ons gezin bestaat uit mezelf, mijn vriend, peuter zoontje en dochtertje (6 maanden, dus nog geen kaartje nodig).

  Van 1 of 2 kaartjes zouden we trouwens ook al erg blij worden (dan kopen we de rest zelf bij).

  En alvast gefeliciteerd met je moeder!

Reageren is niet mogelijk.