Weekend vlog #3 | Date night & shoppen

Het is weer dinsdag en dat betekend dat jullie weer een kijkje kunnen nemen in ons weekend. We gaan namelijk gewoon lekker door met de weekend vlogs. Ik vind het erg leuk om te doen, vooral het editten (had ik nooit verwacht!) en ze worden ook nog best goed bekeken. Al doe ik het daar eigenlijk niet voor. Want al keek alleen mijn moeder ze.. Ik blijf ze maken. Voor onszelf. Is toch een leuke herinnering ook voor later.. 

Dit weekend hadden we eigenlijk niet echt veel gepland maar uiteindelijk deden we toch nog best een boel. Zo ging ik samen met de kinderen naar een kinderboerderij terwijl mijn man naar een bruiloft ging. En ik dropte de kinderen ook af bij mijn schoonouders zodat mijn man en ik lekker uit eten konden. Ook de zondag werd een dag waarop we best actief waren. Zo besloten we ’s morgens dat we wel eens naar de IKEA konden gaan voor een speelkleed en plastic bekers en liepen we de winkel uit met een kar vol…

Date night & shoppen

Ik zou zeggen, pak er een kop koffie of bakkie thee bij en kijk gezellig mee naar ons weekend.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zoals altijd vind ik het erg leuk als je een reactie achterlaat. Maar ook als je abonnee wilt worden en wellicht een duimpje omhoog wilt doen op mijn kanaal? Dit helpt mijn bereik vergroten!

In ieder geval bedankt voor het kijken en tot volgende week…!

16 reacties op “Weekend vlog #3 | Date night & shoppen

Reageren is niet mogelijk.