Weekend vlog #3 | Date night & shoppen

Schermafbeelding-2017-07-24-om-19.54.05

Het is weer dinsdag en dat betekend dat jullie weer een kijkje kunnen nemen in ons weekend. We gaan namelijk gewoon lekker door met de weekend vlogs. Ik vind het erg leuk om te doen, vooral het editten (had ik nooit verwacht!) en ze worden ook nog best goed bekeken. Al doe ik het daar eigenlijk niet voor. Want al keek alleen mijn moeder ze.. Ik blijf ze maken. Voor onszelf. Is toch een leuke herinnering ook voor later.. 

Dit weekend hadden we eigenlijk niet echt veel gepland maar uiteindelijk deden we toch nog best een boel. Zo ging ik samen met de kinderen naar een kinderboerderij terwijl mijn man naar een bruiloft ging. En ik dropte de kinderen ook af bij mijn schoonouders zodat mijn man en ik lekker uit eten konden. Ook de zondag werd een dag waarop we best actief waren. Zo besloten we ’s morgens dat we wel eens naar de IKEA konden gaan voor een speelkleed en plastic bekers en liepen we de winkel uit met een kar vol…

Date night & shoppen

Ik zou zeggen, pak er een kop koffie of bakkie thee bij en kijk gezellig mee naar ons weekend.

Zoals altijd vind ik het erg leuk als je een reactie achterlaat. Maar ook als je abonnee wilt worden en wellicht een duimpje omhoog wilt doen op mijn kanaal? Dit helpt mijn bereik vergroten!

In ieder geval bedankt voor het kijken en tot volgende week…!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. marije op 25 juli 2017 om 06:57

  Leuk weer je weekend vlog!

  Kan mij voorstellen dat een nacht doorslapen je veel goed kan doen.

 2. Maaike op 25 juli 2017 om 07:29

  Leuk filmpje! Ik miste een leuk muziekje 🙂 bijvoorbeeld bij het stukje in de badkamer.

 3. jonna@burgertrutjes op 25 juli 2017 om 08:19

  Haha, zo herkenbaar! Wij waren afgelopen weekend ook in de Ikea. LIepen we spontaan met een gevulde kar en een nieuwe bank naar buiten :’)

 4. Birgit op 25 juli 2017 om 09:58

  Leuk filmpje!
  Heel herkenbaar bij de Ikea. Je gaat voor een paar dingen en komt thuis met een volle kar? Haha

 5. Lara op 25 juli 2017 om 21:32

  Wat een geweldige dochter heb jij toch! Ze lijkt me zo’n lief, vrolijk karaktertje!

  Mooie vlog!

  • Nicole op 26 juli 2017 om 06:50

   AAhh wat leuk om te horen! Dank je 🙂

  • Nicole op 26 juli 2017 om 22:32

   Ja het is echt een schatje. Heel zorgzaam ook…

 6. Patricia op 26 juli 2017 om 08:30

  Wat een leuke trouwoutfit, Hihi. Wist niet dat verenigingen ook buiten het carnavalsseizoen kledingvoorschrift hebben als ze ergens heen gaan.

  • Nicole op 26 juli 2017 om 22:31

   Dat ligt denk ik aan de vereniging zelf. Hier was de vereniging specifiek uitgenodigd voor de ceremonie dus mochten ze allemaal aantreden in pak.

 7. Daisy op 26 juli 2017 om 16:06

  Leuk filmpje! Ik heb me gelijk geabonneerd op je kanaal 🙂

  • Nicole op 26 juli 2017 om 22:30

   Ah super leuk om te horen Daisy, dank je!

 8. Nikki op 26 juli 2017 om 22:26

  Hele mooie en lieve vlog. Blijf zo doorgaan.

 9. Roos op 26 juli 2017 om 23:54

  Leuke vlog! Heb er met plezier naar gekeken 🙂

 10. Rachel op 31 juli 2017 om 23:47

  Wat een scheetjes van kinderen! Ik vind het heel knap van je dat je met 6 weken je kindje al bij opa en oma kan laten slapen. Wel grappig te zien dat je jezelf er nog van moet overtuigen haha.
  Wij worden onderhand door opa en oma ook gepushed om een keer samen weg te gaan en de mannen bij hun te laten slapen. Mijn jongste is nu 9 maanden. eehh…. ik weet nog niet of ik het aandurf

  • Nicole op 1 augustus 2017 om 09:38

   Ja het ergens anders laten slapen is best een ding. Maar in mijn situatie met de pnd die op de loer ligt is het toch wel een must zo af en toe. Milo heeft er weinig van gemerkt denk ik zo en onze dochter was er ZO blij mee! Dus win win voor iedereen…

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje