Weekend vlog #2 | Verjaardag van mijn man

weekend-vlog-2

Jeetje, ik kreeg zoveel leuke reacties op mijn allereerste weekend vlog dat ik besloten heb om voortaan elk weekend te gaan vloggen! Niet al mijn weekenden zullen even interessant zijn, want we hebben niet altijd iets gepland. Maar dit weekend was toevallig wel weer eentje met een bijzondere dag.

Mijn man was namelijk afgelopen zaterdag jarig. Hij werd alweer 35 jaar oud, al zegt hij zelf liever dertig en een beetje haha. We vierden dit niet heel uitgebreid, maar hielden een BBQ met wat familie en vrienden. Verder was de zondag vooral een lekker rustig dagje, waarbij we vooral thuis zijn geweest. Maar ook dat is wel eens lekker. Vooral met een baby die snotverkouden is en daar veel last van heeft.

Anyhow, neem dus weer gezellig een kijkje in ons leven. De eigenwijsjes in het weekend, haha!

Ik ben erg benieuwd naar jullie “avonturen” in het weekend. Dus laat gerust een reactie achter hieronder of op mijn YouTube kanaal. En ik zou het erg leuk vinden als je nog even een ‘duimpje omhoog’ doet. Dat helpt mij in het groeien.

Heb jij je overigens al geabonneerd op mijn YouTube kanaal?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Patricia op 18 juli 2017 om 06:28

  Wow, net een baby en dan meteen het vlog avontuur erbij. Succes!

  • Nicole op 18 juli 2017 om 09:20

   Het vloggen zelf kost weinig extra moeite. Het is alleen het editten, maar dat doe ik deels al op zondag als mn man thuis is en deels op maandag als mn peuter bij het KDV is 🙂

 2. Marije op 18 juli 2017 om 07:09

  Wat leuk zo’n weekend vlog. Zeker blijven doen.

 3. Maaike op 18 juli 2017 om 09:44

  Leuk filmpje weer! Wat hebben jullie een lekker breed bed zeg!

 4. Essma op 18 juli 2017 om 11:02

  Leuk! Jij komt altijd zo relaxt over! Bewonderenswaardig! ?

  • Nicole op 18 juli 2017 om 22:28

   Oh echt? Nou zo heel relaxt vind ik mezelf niet hoor haha, maar leuk te horen!

 5. Joycke op 18 juli 2017 om 22:44

  Ik heb weer enorm genoten!!

  • Nicole op 18 juli 2017 om 22:49

   Aaaah leuk om te horen!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje