Weekend vlog #2 | Verjaardag van mijn man

Jeetje, ik kreeg zoveel leuke reacties op mijn allereerste weekend vlog dat ik besloten heb om voortaan elk weekend te gaan vloggen! Niet al mijn weekenden zullen even interessant zijn, want we hebben niet altijd iets gepland. Maar dit weekend was toevallig wel weer eentje met een bijzondere dag.

Mijn man was namelijk afgelopen zaterdag jarig. Hij werd alweer 35 jaar oud, al zegt hij zelf liever dertig en een beetje haha. We vierden dit niet heel uitgebreid, maar hielden een BBQ met wat familie en vrienden. Verder was de zondag vooral een lekker rustig dagje, waarbij we vooral thuis zijn geweest. Maar ook dat is wel eens lekker. Vooral met een baby die snotverkouden is en daar veel last van heeft.

Anyhow, neem dus weer gezellig een kijkje in ons leven. De eigenwijsjes in het weekend, haha!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik ben erg benieuwd naar jullie “avonturen” in het weekend. Dus laat gerust een reactie achter hieronder of op mijn YouTube kanaal. En ik zou het erg leuk vinden als je nog even een ‘duimpje omhoog’ doet. Dat helpt mij in het groeien.

Heb jij je overigens al geabonneerd op mijn YouTube kanaal?

9 reacties op “Weekend vlog #2 | Verjaardag van mijn man

Reageren is niet mogelijk.