Weekend vlog #1 | 40 jaar getrouwd & met spoed naar de HAP

Afgelopen weekend beloofde een pareltje te worden. Omdat ik me voorgenomen had meer te gaan vloggen besloot ik dat weekend vast te leggen met mijn camera. Dat je dingen nooit kunt plannen en er altijd wel iets anders loopt dat was wel het thema van die dagen haha. Zo vierden we het 40 jarige huwelijk van mijn schoonouders en belandde ik om half 7 ’s ochtends bij de HAP (= huisartsenpost). 

Ik moet wel toegeven dat ik het nog steeds een beetje onwennig vind om te vloggen. Want ja, wat willen mensen nu wel zien en wat niet? Wat ga ik filmen en wat niet? Zo had ik meer dan een uur aan beeldmateriaal en dat heb ik dus weten te reduceren tot een minuut of 11. Nog best te doen toch?

De video zit in ieder geval vol met geklets van mijzelf maar ook met mooie/lieve beelden van mijn beide kinderen. Zowel mijn man als ik hebben er goed over nagedacht of we hen zo prominent in beeld willen brengen. En we denken dan ook altijd goed na over welke beelden we wel en welke we niet gebruiken. Dat is nou het fijne van de regie in handen hebben. Wij bepalen.

Nou genoeg gezwets hier, ik zou zeggen.. kijk gezellig mee!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een echt kijkje te nemen in ons leventje!

Heb jij je overigens al geabonneerd op mijn YouTube kanaal?

7 reacties op “Weekend vlog #1 | 40 jaar getrouwd & met spoed naar de HAP

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *