Week vlog #1 | Strand, kapper & Blogger by Nature

Ja je leest het goed! In plaats van alleen het weekend gevlogd te hebben heb ik afgelopen week elke dag gevlogd. Ik geef toe dat ik het soms erg lastig vond wat wel en wat niet te filmen. Bij een weekend kun je toch wat meer filmen omdat het slechts twee dagen zijn. Maar bij een hele week kun je gewoon niet alles filmen. Ja dat kan wel, maar als je dan gaat editten merk je dat je wel heel veel materiaal hebt. En dus ook heel veel moet schrappen. Niemand die zit te wachten op een vlog van een uur, toch?!

Ik ben dan ook vrijdag stiekem al begonnen met het editten van de eerste dagen en heb op zondagavond de rest van de vlog afgemaakt. Normaal gebruik ik daar de maandag voor, maar dat kon dit keer niet. Afgelopen week was een behoorlijk drukke week met elke dag wel afspraken en een boel dingen te doen. Hij was erg wisselvallig ook qua weer, de eerste twee dagen scheen de zon volop en daarna viel er vooral veel regen.

Maar we hebben echt super leuke dingen gedaan. Zo zijn we een dagje naar het strand geweest, ging ik met Fay naar een krijspaleis en gingen we naar de kapper. Ook hadden we een speeldate, gingen we shoppen EN ging ik afgelopen weekend naar Blogger by Nature.. Een super leuk bloggersevent! Genoeg om naar te kijken dus…

En? Wat vond je ervan? Vaker een weekvlog doen of toch maar weer alleen het weekend? Ik hoor het graag van jullie!

Heb je je ook al geabonneerd op mijn youtube kanaal? Dit helpt mij enorm en het zorgt ervoor dat jij telkens al eerder op de hoogte gesteld wordt van een nieuwe video 🙂

5 reacties op “Week vlog #1 | Strand, kapper & Blogger by Nature

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *