Webshoptip: unieke musthaves bij Otto & Lennox

Ik kom regelmatig op Instagram leuke kleine webshops tegen. Soms is het iets wat ik al vaker voorbij heb zien komen, maar soms is de webshop zo uniek dat ik direct fan ben. Zo is dat ook met de wegschop Otto & Lennox. Via Instagram werd ik verliefd en hoe leuk vond ik het dan ook dat Michelle contact met me opnam over deze rubriek. Ze stelt zich even aan jullie voor en verteld over haar favoriete musthaves.

Otto & Lennox

Ik ben Michelle, 30 jaar en moeder van Otto ( bijna 3 jr ) & Lennox ( 6 mond). Ik heb een kleine online shop voor moeder en kind met zorgvuldig uitgezochte musthaves en daarvan wil ik met jullie MIJN favoriete producten delen.

De 5 favoriete musthaves

Rugtas van BB Park

Met zijn knalkleur en de ogen die altijd van je weg kijken , kan je niet om hem heen en was ik dan ook gelijk weg van deze ondeugende olifant. Met zijn 26,5 bij 25 cm, makkelijk schoon te houden, PU Leren klep met drukknoop en 1 vaks met rits is hij perfect voor naar school of om mee te nemen uit logeren!

Bomberjack unisex

De wereld is de catwalk van je allerkleinste mini met deze geweldige musthave en trend deze lente! De stof is heel zacht en heeft een luxe uitstraling. Deze jasjes zijn zo als veel producten in onze shop UNISEX en nog belangrijker; betaalbaar!

Otto & Lennox_diginaat-IMG_99822016

Felix fox puzzel – PAQHUIS –

Deze kartonnen lieve puzzel vanaf 4 jaar is een ‘Limited Edition’ van PAQHUIS. PAQHUIS is een initiatief van de vriendinnen Karlijn de Jong en Femke Brooks en je ziet de liefde voor grafische vormgeving door hun hele collectie heen. De puzzel is met de hand gemaakt, dus altijd uniek en wordt in een mooi linnen zakje geleverd. – Ook leuk als decoratie! –

Lamp #Hashtag#

Ik vind deze lamp persoonlijk geweldig: Ik heb namelijk zelf een industrieel interieur en dus kan ik dit leuke item overal neer zetten; de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer… Hij werkt op 2 AA batterijen en is van plastic. Ook een superleuk cadeau trouwens voor een tiener!

Wonder moments Cards van PAQHUIS

Deze kaarten blijven gewoon leuk; de mooiste en heerlijkste momenten vastleggen, zoals de eerste lach, of doorkomende tandjes met deze geweldige zwart/witte versie van PAQHUIS en daarmee helemaal van NU!

(Op de foto zie je ook mijn dochter Lennox met haar doorkomende tandje…. Onbetaalbaar!)

DSC01555

Naast deze favorieten van eigenaresse Michelle heb ik zelf ook al een aantal items gezien waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Een enorm zoet wit jurkje, een geweldig mooi Medondon vest, kniekousen en nog veel meer! Echt musthaves dus en met zorg voor jullie uitgekozen.

Otto & Lennox heeft naast een website ook Facebook en Instagram.

3 reacties op “Webshoptip: unieke musthaves bij Otto & Lennox

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *