Webshoptip: Hooray & Thanks

Zoals de vaste bezoekers misschien wel weten heb ik een tijd lang wekelijks webshoptips geplaatst. Nu zal dit niet meer wekelijks gebeuren maar alleen wanneer er weer nieuwe webshops zich gemeld hebben met hun top vijf. Dit keer is het de beurt aan Marloes om te vertellen wat haar favoriete producten zijn uit haar webshop Hooray & Thanks. 

De vrouw achter Hooray & Thanks

Ik ben Marloes, bijna 28 jaar (17 juni ben ik jarig) en ik woon in een klein dorpje tussen Dordrecht en Rotterdam, in de Hoeksche waard. Ik woon hier samen met mijn vriend en 2 katten in een leuk huis met een grote tuin. Ik hou van interieurstyling en creatief bezig zijn. Ook ben ik iemand die graag iets nieuws leert. Starten met Hooray & Thanks was echt in het diepe springen. Een grote uitdaging voor mij, omdat ik eigenlijk een ‘groentje’ was. Door veel zelf uit te vinden en met wat hulp uit mijn omgeving heb ik Hooray & Thanks ontwikkeld. Ik ben er dan ook erg trots op zoals het er nu uitziet, en ook dat mijn spullen inmiddels ook in 3 ‘stenen’ winkels verkocht worden.

Het leukste vind ik als ik andere mensen blij kan maken met mooie producten.

Mijn webshop straalt een en al positiviteit uit! Hooray & Thanks staat voor duurzame producten, die door kleine Nederlandse ontwerpers worden gemaakt, met oog voor mooi ontwerp en grafische lijnen en vormen. Ik ben gek op de Scandinavische stijl, en dit komt dan ook zeker terug in de webwinkel. De producten die je terugziet zijn veelal in zwart wit tinten. Ook vind je een vleugje mintgroen terug, wat pasteltinten en hout.

Wat Hooray & Thanks uniek maakt: er is eenheid in de producten, er is aandacht voor duurzaamheid en alle producten komen van Nederlandse bodem.

Mijn favoriete producten uit de webshop:

Het eerste product is het toffe handlettering pakket! Niet voor niets kies ik dit product als eerste, het is namelijk het meest populaire product op de website, en bij de ‘stenen’ verkooppunten.

Ik hou ervan, zelf lekker creatief aan de slag. En nu is dit handlettering pakket echt helemaal niet suf. Maar juist erg hip! Het pakket bevat allerlei oefenblaadjes, goede pennen en stiften, een duidelijke stap voor stap instructie en schriftjes, enveloppen en kaarten om zelf aan de slag te gaan met de geleerde letters. En ik beloof het, echt iedereen kan het!

image (6)

Het tweede leuke product wat ik jullie niet wil onthouden is de toffe zwart-witte kaart met de tekst: ‘Happy new home’.

Ik kies voor deze kaart omdat hij goed past in het concept van Hooray & Thanks. Het huisje wat op de kaart staat, past goed bij het logo van Hooray & Thanks. De zwart-wit kaarten zijn ook een de meest verkochte items in de webwinkel!

En deze is helemaal leuk om te geven, of te versturen als er iemand gaat verhuizen of net op kamers gaat!

De volgende drie producten die behoren tot mijn favorieten zijn erg leuk om te geven als kraamcadeautje.

Het eerste product is een mooie linnen banner, met de tekst: ‘Dream big little one’.

Deze banner hangt aan een houten stokje en is verder grof afgewerkt aan de randen, wat hem erg stoer maakt, en dus geschikt voor zowel een jongen als een meisjeskamer. Leuk als kraamcadeautje als er een baby is geboren, maar ook leuk voor een kinderverjaardag! Eén ding is zeker, ik kan je beloven dat je iets origineels cadeau geeft, iets want niemand anders geeft!

Het tweede product wat ik jullie zeker niet wil onthouden is een tof rond bordje met de tekst: Super Girl. Het bordje is voor de helft oud- roze geverfd, de andere helft heeft een mooie neutrale houtkleur. Weer een erg origineel cadeau! Voor als er een meisje geboren is, in je vriendenkring, of in de familie. De houten sign kan in een vintage-kamertje, maar is ook tof in een monochrome kinderkamer.

image (4)

Als allerlaatste: de mooie zwart-wit kaart met de tekst: ‘Baby girl’, in airbrush-stijl. Deze kaart vind ik zelf erg mooi, waarom? Hij is simpel, stijlvol, mooi. Het leuke bij deze kaart is ook, dat je er een leuke envelop bij krijgt. Ideaal, dan kun je hem gelijk versturen naar je favoriete klein baby-vriendinnetje!

image (5)

2 reacties op “Webshoptip: Hooray & Thanks

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *