Waarom de We Are Pregnant baby beurs een aanrader is!

In 2017 werd de We Are Pregnant baby beurs in de Werkspoorkathedraal te Utrecht voor het eerst georganiseerd. Ik was er die eerste editie ook bij. Samen met Miriam van MeervanMir, haar dochtertje Noor en mijn beide kinderen heb ik deze toffe en nieuwste baby beurs toentertijd bezocht. Dit jaar, in 2022, ga ik weer. Dit keer samen met mijn zwangere vriendin Carmelina. Ik vertel je in deze blog waarom deze beurs echt een bezoek waard is en wij dus ook weer gaan dit jaar.

Waarom We Are Pregnant baby beurs?

De We Are Pregnant baby beurs is wat mij betreft echt een aanrader. Kleinschaliger dan bijvoorbeeld de negen maanden beurs, maar wanneer je op je gemak overal kijkt en blijft kletsen ben je alsnog een hele dag kwijt. Alleen dan dus echt op een heerlijk tempo, zonder mega drukte, trolleys die je overrijden en met een heerlijk sfeertje.

De ruimte van We Are Pregnant is heel overzichtelijk en open. De stands zijn allemaal hetzelfde qua basis maar de standhouders hebben er echt hun eigen stempel op gedrukt waardoor het er allemaal fantastisch uit ziet. Erg Instagram-waardig om even in de online termen te blijven. Er staan meer dan 100 winkels/merken waar je naar hartenlust de leukste dingen uit kunt zoeken voor de baby die je nog in je buik draagt of die er inmiddels al is.

Voor jou gespot!

In 2017 hebben wij een heleboel leuke shops gespot. Deze (web)shops zijn niet standaard elk jaar aanwezig dus het kan zijn dat de onderstaande shops tijdens deze editie niet aanwezig zijn. Echter krijg je zo wel een indruk van wat er allemaal kan staan en wat voor leuke dingen je kunt vinden.

Babyinstijl

Als je, net als ik, weg bent van gave teksten op kleding (en tassen) voor zowel kinderen als de mama en papa dan zit je hier goed. Shirtjes met teksten zoals ‘girls are ieww’, ‘HRTBRKR’ en ‘I’d be jealous of me too’ vind je allemaal hier. Echt een te gekke webshop en ik ben blij deze ontdekt te hebben..

CRE8

Ook leerde ik Maria kennen van Cre8. Een bedrijf wat niet alleen hele gave producten maakt (oa naampuzzels, naamklokken en naamlampen) maar ook kansen biedt aan (werkeloze) jongeren. Een bedrijf met een mooie verhaal dus. Tijdens de beurs kun je ter plekke jouw naampuzzel laten maken, een proces wat erg leuk is om te zien plus je neemt je gewoon direct jouw gepersonaliseerde cadeau (voor jezelf?!) mee.

De kleine keuken

Ook De kleine keuken staat op de beurs en zij zijn altijd een aanrader om even langs te gaan. Ze hebben de lekkerste ‘snacks’ en broodbeleg voor baby’s.. En het mooiste is: er zit geen troep in! Fay is helemaal fan van het broodbeleg en ik kan ook niet wachten tot ik met Milo dingen kan uittesten van hen.

Koeka

Wie kent het merk Koeka nu niet? Ik ben helemaal fan van hun prachtige producten die niet alleen mooi zijn maar ook praktisch en heel duurzaam. Helaas heb ik er zelf nog niets van in huis (oh jawel, een tutdoekje) maar op de beurs werd nogmaals bevestigd waarom zij een high end merk zijn. Prachtig gewoon. Ook leuk: schrijf je in bij de stand van Koeka voor een speeddate met een stylist.

Scandinavië XS

Deze geweldige webshop ontdekte ik een paar jaar terug op een totaal andere beurs. En sindsdien volgen we elkaar online. Super leuk om elkaar dus opnieuw te zien en ik ontdekte weer prachtige nieuwe producten bij haar zoals Hevea en nog veel meer. Ben je dus op zoek naar kleding en/of (speel)meubels met die typische Scandinavische look en feel dan ben je hier op het juiste adres.

scandinavië xs we are pregnant

Moeders voor moeders

Ik vond het erg mooi om te zien dat Moeders voor moeders ook een stand hadden op deze beurs. Het werk wat zij doen is zó goed en enorm belangrijk. Dus mocht je toch nog twijfels hebben als zwangere om hieraan mee te doen zodra je kindje geboren is, ga er even langs en laat je goed informeren!

Snelle Kruipers

Ook Snelle Kruipers is een niet te vergeten webshop. Dit merk (crawl) komt ook uit Scandinavië en is door Kitty naar Nederland gebracht. Ze hebben hele fijne broekjes en sokjes speciaal voor kindjes die beginnen met kruipen. Best wel een musthave dus en ik kan dan ook niet wachten tot Milo start met kruipen zodat ik deze handige broekjes kan testen..

Woodenblocks

Bij Woodenblocks bleven wij al vrijwel direct staan doordat we hele gave scrabble letterplankjes en letters zagen. Ook de tekst tipi’s vonden we geweldig. Ze hebben leuke beursaanbiedingen dus zeker even een kijkje waard!

shops op we are pregnant baby beurs

Maar vergeet ook zeker Demico Kids, Hangloose, Hip & Mama box, Jamak, Nuby, Petit & Jolie, Prénatal (hun sweet petit collectie is zooooo mooi!), Sibble en Je suis baby niet!

Praktische informatie We Are Pregnant

Datum: 4 t/m 6 november 2022
Tijden: 10 – 17 uur
Locatie: Werkspoorkathedraal te Utrecht
Parkeren: GRATIS
Garderobe: €1,75
Gratis WiFi
Eten & Drinken: er is een foodcourt waar verschillende foodtrucks staan, zo kun je er oa terecht voor frietjes, poffertjes, pulled pork en nog veel meer.
Pin: vele stands hebben hun eigen pin kastje bij, maar niet allemaal. Ook is er geen pinautomaat dus neem voldoende cash mee.

we are pregnant baby beurs

Op dit moment zijn er nog tickets, je kunt overigens ook voor een afternoon ticket gaan, kijk hier voor je kaarten!

2 reacties op “Waarom de We Are Pregnant baby beurs een aanrader is!

Reageren is niet mogelijk.