Waterpret met een baby

IMG_8088

Als er iets is wat baby’s (en kinderen over het algemeen) leuk vinden dan is dat water. Dit komt natuurlijk oorspronkelijk omdat je baby in de baarmoeder omringt wordt door water. Het geef een veilig gevoel. Later is water gewoon erg leuk omdat je er zoveel mee kunt en het tegelijk ook een fijne afkoeling is tijdens warme dagen. Ik vertel graag over de dingen die ik met mijn dochter deed toen ze nog een baby was. Waterpret met een baby!

Fay is een echte waterrat. Dat heeft ze niet van een vreemde hoor, haar oma kan er ook wat van! Op vakanties wisten we altijd precies waar we haar konden vinden. In het zwembad of op het strand & in zee. Sinds haar allereerste badje wil Fay ook het liefst in het water. Ze geniet zo erg en sinds een paar weken is het behalve genieten ook spelen! Veel waterpret dus!

IMG_6115

Dit was niet haar allereerste badje, maar wel haar eerste badje thuis! Het was ervoor en erna altijd brullen, maar zodra ze in het warme water lag ontspande ze helemaal. Voor de allerkleinste is dit dus al genoeg waterpret. Heerlijk genieten zo.

IMG_7454

Vanaf dat Fay 3 maanden is gaan we ook met haar zwemmen. We zijn nog nooit wezen vrij zwemmen dus die eerste keer moet nog komen, maar dit was wel haar eerste keer babyzwemmen. Ze vindt het zo leuk in het water! Kijkt haar ogen uit en is enorm onderzoekend. Weer veel waterpret dus! IMG_7119

Normaal doen we geen sop in haar badje, maar omdat we dat toch een keertje wilde doen om haar ook dat te laten ontdekken hebben we een sopbadje gemaakt voor de waterpret. Ze vond het allemaal maar gek maar toch ook wel leuk. Heb alleen helaas niet zoveel foto’s ervan!

IMG_8089

Wat Fay ook vooral erg leuk vindt is het spelen met een stapelblokje. Uiteraard speciaal voor in bad! Lekker in knijpen, mee gooien, aan sabbelen.. super gewoon! Wat een pret in bad…

IMG_8082

De allernieuwste uitvinding is het trappelen met de beentjes in het water. Het doel is dan om zoveel mogelijk water uit het bad te krijgen. Nou dat kan deze dame wel hoor…! Meestal zit de helft er nog maar in wanneer zij klaar is. Zoals je kunt zien, genoeg waterpret al op deze jonge leeftijd! Ben erg benieuwd naar de waterspelletjes die ze doet wanneer ze zelfstandig kan zitten en kruipen. Wie weet dan weer een artikel erover!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Nicky op 26 augustus 2014 om 09:09

  Heerlijk hoe ze van het water geniet. Het watertrappelen is zo herkenbaar. Wij wonen in een huis met maar slechts 1 kachel en hierdoor moest ik de kids in de woonkamer baden. Na het baden mocht ik altijd bij gaan dweilen 🙂

 2. Miranda op 26 augustus 2014 om 10:24

  Wat een gave foto’s! De pret spat er vanaf, leuk:)

 3. Mama's Jungle op 26 augustus 2014 om 12:54

  leuk & liefff, het is zo’n poepie 🙂

 4. Vlijtig Liesje op 26 augustus 2014 om 14:33

  Dat ziet er gezellig uit! Ze heeft het duidelijk naar haar zin. Baby’s kunnen zich altijd zo heerlijk ontspannen in water!

 5. Lief meisje op 26 augustus 2014 om 17:29

  Wat een pret heeft Fay in het badje.

 6. Michelle op 26 augustus 2014 om 18:15

  Wat een geweldige foto’s van haar

 7. Jessica op 26 augustus 2014 om 18:52

  Aaaaaah die foto’s, wat leuk!!!!

 8. Debbie op 26 augustus 2014 om 22:45

  Heerlijk dat ze zo geniet van het water. Hoop dat mijn mannetje dat ook zo gaat ervaren. In bad gaan vind hij best lekker, maar moet hem niet te lang duren.

 9. Monique op 26 augustus 2014 om 22:52

  Wat fijn, zo’n badje met steuntje erin! Lieve foto’s. En netjes, weer een challenge volbracht 🙂 Ik ben benieuwd of die picknick nog gaat lukken als het dit weer blijft, haha!

 10. Jenn op 26 augustus 2014 om 23:04

  Wat leuk om te zien!

 11. Joyce op 27 augustus 2014 om 17:56

  Dat ziet er leuk uit!
  Luuk houdt helaas echt niet van in bad gaan 🙁 Morgen gaan we voor het eerst met hem zwemmen, hopelijk vindt hij dat wel leuk!

  • Nicole (misseagles) op 27 augustus 2014 om 19:04

   Oooh spannend zeg, alvast veel succes en plezier gewenst!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje