Wat zit er toch in die doos…?

intro-video

Mijn dochtertje ontving gisteren laat in de middag opeens een pakketje. Wauw, hoe bijzonder.. een groot pakket ingepakt als een cadeautje met Sinterklaas papier. Heeft de Sint haar nu al gevonden? Fay was direct enthousiast, er kwam alleen nog maar: wauw, mooi, Klaas en Piet uit haar mond en we moesten echt ons best doen om het pakje nog even heel te laten. Omdat ze er zo blij mee was, besloot ik om er een kleine video van te maken. Een unboxing noemen ze dat ook wel in YouTube wereld. 

Wat er allemaal in het pakketje zat en waar het vandaag kwam.. dat kun je dus allemaal zien in de video. Ik zelf vind het echt een geweldig stukje geworden puur door Fay. Vergeet wat ik allemaal zeg en roep, maar kijk gewoon even die paar minuten naar mijn kleine dreumes. Je gaat er zeker een lach van op je gezicht krijgen, als je die nog niet had!

En? Wat vond je van de video? Niets teveel gezegd he? Mijn meisje is echt om te smelten op zulke momenten, gelukkig zijn die er ook genoeg. We hebben een aantal van de producten uit de video even op een hoge plank gelegd aangezien ze in mijn ogen nog niet geschikt zijn voor een meisje van nog geen twee jaar. Wel vinden we het allemaal echt een geweldig leuk initiatief en hebben we de poster die erbij zat (oeps, toch een tipje van de sluier opgelicht) direct opgehangen.

_MG_9756

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Cindy op 13 november 2015 om 15:56

  Ach.. Wat lief! Ik wil ook zo’n box voor mijn neefje en alvast één bestellen voor de komende 10 jaar voor ons eigen kindje (die pas volgend jaar geboren gaat worden hoor). En ik smolt inderdaad weg bij Fay hoor, kan ik haar niet koppelen aan ons neefje?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 13 november 2015 om 17:03

   Gaan we regelen! Gewoon uithuwelijken die hap 😉

 2. Malou op 13 november 2015 om 16:25

  Ahh wat is Fay een schatje zeg!

 3. Bianca op 13 november 2015 om 16:33

  Wat leuk dat je hier een unboxing video van hebt gemaakt! Fay is echt een schatje (wat is ze groot geworden!). Sterre vond de box ook helemaal super 🙂 xxx

 4. Janske op 13 november 2015 om 17:17

  Wat een lief filmpje! Lola zwaaide naar Fay ?

 5. Martine op 13 november 2015 om 21:40

  Wat leuk om dit lekkere pakket zo samen uit te pakken. En wat lachte Fay zo lief in de video.

 6. Anita op 14 november 2015 om 11:21

  Super schattig en wat een lekker pakket 🙂

 7. Vandaagismooi.nl op 14 november 2015 om 12:10

  Wat een ontzettend leuke verrassing zeg! En wat een heerlijk enthousiasme 😀 geweldig!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje