Wat zit er toch in die doos…?

Mijn dochtertje ontving gisteren laat in de middag opeens een pakketje. Wauw, hoe bijzonder.. een groot pakket ingepakt als een cadeautje met Sinterklaas papier. Heeft de Sint haar nu al gevonden? Fay was direct enthousiast, er kwam alleen nog maar: wauw, mooi, Klaas en Piet uit haar mond en we moesten echt ons best doen om het pakje nog even heel te laten. Omdat ze er zo blij mee was, besloot ik om er een kleine video van te maken. Een unboxing noemen ze dat ook wel in YouTube wereld. 

Wat er allemaal in het pakketje zat en waar het vandaag kwam.. dat kun je dus allemaal zien in de video. Ik zelf vind het echt een geweldig stukje geworden puur door Fay. Vergeet wat ik allemaal zeg en roep, maar kijk gewoon even die paar minuten naar mijn kleine dreumes. Je gaat er zeker een lach van op je gezicht krijgen, als je die nog niet had!

En? Wat vond je van de video? Niets teveel gezegd he? Mijn meisje is echt om te smelten op zulke momenten, gelukkig zijn die er ook genoeg. We hebben een aantal van de producten uit de video even op een hoge plank gelegd aangezien ze in mijn ogen nog niet geschikt zijn voor een meisje van nog geen twee jaar. Wel vinden we het allemaal echt een geweldig leuk initiatief en hebben we de poster die erbij zat (oeps, toch een tipje van de sluier opgelicht) direct opgehangen.

_MG_9756

8 reacties op “Wat zit er toch in die doos…?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *