Wat ben je voor moeder volgens je sterrenbeeld?

Wat voor type moeder ben je volgens de sterren? Ben je beschermend, makkelijk, streng of ben je de beste vriendin van je kind? Lees hier wat je sterrenbeeld zegt over wat voor een type moeder je bent. Deze inzichten in hoe je bent als moeder kan je gebruiken om je sterke punten uit te buiten en om alert te zijn op je valkuilen.

Ram

Als Ram moeder ben je best steng voor je kinderen. Je zult niet snel toegeven als ze iets vragen wat je liever niet hebt. Als je nee hebt gezegd dan blijft het daar ook bij. Moeders die onderhandelen met hun kinderen vindt je maar raar, jij als volwassenen bepaald wat goed voor ze is. Je vindt het belangrijk dat je kinderen zelfvertrouwen ontwikkelen en zelfbewust zijn. Je wilt dat ze sterk in het leven zullen staan en snel zelfstandig kunnen worden.

Stier

Als Stier moeder hou je vast aan dagelijkse rituelen. Dit geeft jouw maar ook je kinderen rust en iedereen weet wat er verwacht kan worden. Je bent intelligent en je wilt dat je kinderen opgroeien tot volwassen die goed zijn voor anderen. Je bent ook praktisch ingesteld en zuinig. Je wilt je kinderen dit meegeven door ze niet te veel te verwennen en ze laten beseffen dat je moet werken van de dingen die je wilt hebben.

Tweelingen

Als Tweelingen moeder lijkt het wel alsof je de eeuwige jeugd hebt. Je bent nog energiek en graag in de weer met de kinderen. Naar mate je kinderen ouder worden groei je bij wijze van spreken opnieuw op. Je maakt onderdeel uit van hun ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat je kinderen, ongeacht hun leeftijd, goed met je kunnen praten. Je kunt je goed verplaatsen in hun beleveniswereld waardoor je kinderen zich begrepen voelen. Als je kinderen je lastige levensvragen stellen dan zal je deze niet uit de weg gaan.

Kreeft

De Kreeft is de moeder van de dierenriemtekens. Je bent dan ook iemand bij wie het moederschap als van nature komt. De taken, verantwoordelijkheden en zorg die bij het moederschap horen komen dan ook als vrijwel vanzelf. Als moeder ben je helemaal in je element. Je bent een kei in het organiseren. Als er bijvoorbeeld iets geregeld moet worden voor de kinderen op school dan ben jij hiervoor de aangewezen persoon. Je mag je kinderen graag ondersteunen op creatief vlak.

Leeuw

Als Leeuw moeder barst je van de energie. Je kinderen hebben daar maar geluk mee want je bent altijd te porren om met ze te spelen. Met zo’n energieke moeder hoeven je kinderen zich nooit te vervellen. Je mag graag dingen organiseren en met ze ondernemen. Als koning van het dierenrijk ben je een leider en de baas in huis. Af en toe is het nodig om de gezinsleden hier met een trotse brul aan te herinneren.

Maagd

Als Maagd moeder zorg je ervoor dat je kinderen zich veilig bij je voelen. Dit zorgt ervoor dat ze zichzelf durven te zijn bij jouw in de buurt. Je houdt ervan om het huishouden en alles wat betrekking op de kinderen heeft goed te organiseren. Je wilt graag dat je kinderen, net zoals jou, met beide benen op de grond leren staan. Je staat je kinderen graag bij met al hun vragen en probleempjes en voorziet ze graag van je wijze raad. Zorg ervoor dat je je kinderen van hun fouten laat leren en leg de lat soms net even wat minder hoog voor ze.

Weegschaal

Voor de buitenwereld lijkt het alsof de Weegschaal moeder alles op de rails heeft. Jij weet wel beter en dat schijn bedriegt. Het leven gaat niet altijd over rozen maar het bijzondere is dat je als Weegschaal altijd de boel weer in balans kunt brengen. Dit komt je kinderen ten goede en het geeft ze een omgeving waarin harmonie heerst. Je bent creatief ingesteld je wilt je kinderen deze creativiteit meegeven. Laat ze kennis maken met kunst hierdoor raken ze geïnspireerd.

Schorpioen

Als Schorpioen moeder ben je de motor van het gezin. Als een kapitein op een schip bepaal jij de koers die gevaren wordt. En geen denken aan dat jij het roer uithanden geeft. Je wilt graag dat je kinderen snel op zichzelf kunnen staan en intelligente beslissingen kunnen nemen. Andere kinderen die een slechte invloed op jouw kinderen kunnen hebben probeer je uit de buurt te houden. Als controlfreak probeer je zodoende zelfs invloed te hebben op met wie je kinderen omgaan. Dankzij je gevoel voor humor weet je je kinderen aan je te binden en hebben ze respect voor je.

Boogschutter

Als Boogschutter moeder weet je je kinderen altijd te vermaken. Dit heb je te danken aan je energieke persoonlijkheid. Je bent als een vriendin voor je kinderen die alles met je kunnen bespreken. Je hoopt dat je kinderen je als vriendin zullen blijven zien als ze zelf eenmaal volwassen zijn geworden. Je wilt dat je kinderen leren door de dingen te doen en zelf te ervaren. Je hebt het daarom niet zo op al die elektronische apparatuur waar ze tegenwoordig het liefst heel de dag achter zitten. Je wordt niet snel boos op je kinderen en je hebt de neiging om dingen weg te lachen.

Steenbok

Als Steenbok moeder heb je de touwtjes in handen. Als de kinderen iets willen dan komen ze altijd om jou goedkeuring vragen. Je staat sterk in je schoenen en je hebt de grenzen voor je kinderen goed afgebakend. Je wilt je kinderen klaar stomen voor het grote mensen ze leven door ze al op jonge leeftijd hun eigen verantwoordelijkheden te geven.

Waterman

De Waterman moeder is een moeder van deze tijd en je hebt dan ook een goede klik met je kinderen. Je kunt je goed verplaatsen in hun beleveniswereld waardoor je je als vriendin voor ze kunt opstellen. Je bent ook een levensgenieter en je mag graag een oppas voor de kinderen regelen zodat je zelf erop uit kunt gaan. Dit neemt niet weg dat je veel om je kinderen geeft en ontzettend veel van ze houdt.

Vissen

Als Vissen moeder heb je een hart van goud en je weet je kinderen te bedelven in een warm bad van jouw moederliefde. Je weet je kinderen altijd op te vrolijken, ook als ze met het verkeerde been uit bed zijn gestapt of te weinig geslapen hebben. Je vindt het belangrijk dat je kinderen hun (verborgen) talenten kunnen ontdekken en je laat ze daarom met veel verschillende dingen kennis maken.

Meer weten wat je sterrenbeeld over je kenwaarden en eigenschappen zegt? Dan kan ik je dit artikel over sterrenbeelden aanbevelen.

2 reacties op “Wat ben je voor moeder volgens je sterrenbeeld?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *