Zwanger: wat trek je aan? #1

Nu ik 4 maanden zwanger ben, wordt het tijd voor een blog met daarin.. Zwangerschapskleding! Vroeger keek ik er met een vies gezicht naar, de kleding die je in de winkels zag hangen speciaal voor zwangere vrouwen. Het leken net hobbezakken. Dus toen ik zelf zwanger raakte besloot ik om gewoon mijn eigen kleding te blijven dragen zo lang als ik kon en als het niet meer kon om die kleding dan gewoon een maatje groter t kopen zodat ik het weer aan kon.

Wat kwam ik daar snel van terug zeg! Want de leggings en broeken die ik zelf al had, die zaten helemaal niet zo lekker. Ze pasten wel, maar de leggings bijvoorbeeld knelden mijn buik af precies op de plek waar onze gup zich bevind. Het deed geen pijn ofzo, want het was niet echt knellen, maar het voelde niet lekker aan. Great, dacht ik nog.. Heb ik net allerlei leuke nieuwe kleding gevonden, kan het de doos weer in. Gelukkig werd ik gewezen door een collega’tje op het feit dat de kleding voor zwangere vrouwen tegenwoordig helemaal geen hobbezakken meer zijn. Maar gewoon heel modieus!

Dus ik zocht bovenstaande outfit uit op de site van Mamalicious, koos een paar schoenen bij VanHaren, combineerde het met een tas van de Scapino (je kunt het zo goedkoop en zo duur maken als je zelf wilt natuurlijk) en tadaaaaa.. Mijn eerste “What to wear” is een feit! Wat vinden jullie ervan?
Volgende maand nog een keer?

5 reacties op “Zwanger: wat trek je aan? #1

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *