Zwanger: wat trek je aan? #1

what-to-wear-1

Nu ik 4 maanden zwanger ben, wordt het tijd voor een blog met daarin.. Zwangerschapskleding! Vroeger keek ik er met een vies gezicht naar, de kleding die je in de winkels zag hangen speciaal voor zwangere vrouwen. Het leken net hobbezakken. Dus toen ik zelf zwanger raakte besloot ik om gewoon mijn eigen kleding te blijven dragen zo lang als ik kon en als het niet meer kon om die kleding dan gewoon een maatje groter t kopen zodat ik het weer aan kon.

Wat kwam ik daar snel van terug zeg! Want de leggings en broeken die ik zelf al had, die zaten helemaal niet zo lekker. Ze pasten wel, maar de leggings bijvoorbeeld knelden mijn buik af precies op de plek waar onze gup zich bevind. Het deed geen pijn ofzo, want het was niet echt knellen, maar het voelde niet lekker aan. Great, dacht ik nog.. Heb ik net allerlei leuke nieuwe kleding gevonden, kan het de doos weer in. Gelukkig werd ik gewezen door een collega’tje op het feit dat de kleding voor zwangere vrouwen tegenwoordig helemaal geen hobbezakken meer zijn. Maar gewoon heel modieus!

Dus ik zocht bovenstaande outfit uit op de site van Mamalicious, koos een paar schoenen bij VanHaren, combineerde het met een tas van de Scapino (je kunt het zo goedkoop en zo duur maken als je zelf wilt natuurlijk) en tadaaaaa.. Mijn eerste “What to wear” is een feit! Wat vinden jullie ervan?
Volgende maand nog een keer?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Insoon op 16 oktober 2013 om 10:20

  Leuk gedaan 😀
  Je hebt inderdaad tegenwoordig zulke leuke zwangerschapskleding! Zie het bij een goede vriendin van mij die nu ook zo’n 4 maanden zwanger is. Zij koopt haar kleding bij H&M. En je ziet eigenlijk niet dat het zwangerschapskleding is. Een spijkerbroek ziet er gewoon uit als een spijkerbroek 😉

 2. Wanda op 16 oktober 2013 om 20:41

  Dat ziet er inderdaad heel hip en stoer uit! Gelukkig is er op dat gebied veel veranderd!

 3. Jess op 16 oktober 2013 om 21:38

  Leuk hoor en heel herkenbaar! Ik was een grote fan van Asos Maternity. Echt hele leuke kleding en vooral hele fijne broeken. Als ik nog een keer zwanger word, ga ik daar helemaal los.

 4. CrazyGreatLife op 19 oktober 2013 om 10:00

  Jaah leuk!! Al vind ik mamalicious nou niet 1 van de goedkoopste, ze hebben super leuke kleding. Zelf slaag ik ook prima bij de prenatal en h&m. Zijn zeker geen hobbezakken. Liefs Tamara

 5. jennn op 19 oktober 2013 om 21:05

  Erg leuk gedaan!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje