Wat staat er in mijn Spotify playlist?

Ondanks dat ik enorm veel van muziek houd had ik geen spotify account. Oke vooruit, wel de gratis variant maar ik gebruikte hem bijna nooit. De radio stond namelijk altijd aan. Sinds begin dit jaar heb ik echter de premium variant van Spotify gekocht want ik wil meer controle hebben over de muziek die gespeeld wordt.

Dus ik ben nu een lijst aan het maken met alle muziek die ik leuk vind. En dat is nogal wat.. Ik heb namelijk een brede muzieksmaak. Hij is echter nog lang niet af dus mocht je nog leuke suggesties hebben, ik hoor het graag!

Dit staat er in mijn spotify playlist

Wat staan er dan wel allemaal al in mijn lijst? Hieronder staan een aantal nummers die ik momenteel echt grijs draai.

Leef – Andre Hazes Jr

Ik ben opgegroeid met de nummers van Andre Hazes. Mijn vader draaide deze muziek toch wel regelmatig. Nu leeft de beste man niet meer, maar zijn zoon doet het ook erg goed qua muziek. Zijn bekendste nummer is Leef! en deze draai ik zelf ook vaak. Mijn kinderen vinden het nummer overigens ook leuk haha. De oudste zingt altijd volop mee ook..

Rainbow in the sky – DJ Paul Elstak

Over niet al te lange tijd kan ik weer helemaal uit mijn plaat gaan op deze plaat. Wat heb ik vroeger staan springen en hakken op de muziek van onder andere DJ Paul. Ook op festivals als Mysteryland. Geniaal. Als ik dit nummer nu hoor denk ik terug aan die goede oude tijd PLUS ik ga weer helemaal uit mn dak haha.

Sweet but Psycho – Ava Max

Naast oude nummers vind ik ook een aantal nummers van nu erg lekker om te luisteren. Zoals dit nummer van Ava Max. Mocht je hem nog niet kennen…

Proosten – Guus Meeuwis

Als er een Nederlandse artiest is waar ik veel cd’s van heb dan is het onze Guus wel. Ik ben dan ook al naar vele concerten van hem geweest en in juni mag ik weer. Guus is mijn held. En zijn muziek gewoon heerlijk. Een aantal van zijn nummers hebben ook centraal gestaan tijdens onze bruiloft…

Shotgun – George Ezra

George Ezra ken je waarschijnlijk van het nummer Budapest. Maar ook zijn nieuwste nummer Shotgun is weer een pareltje. Sowieso zijn stem is echt bijzonder. One of a kind.

Bohemian Rhapsody – Queen

Onlangs ging ik nog naar de bioscoop voor de gelijknamige film.. Eigenlijk mogen alle nummers van Queen van mij wel op mijn Spotify lijst. Maar dit nummer vind ik wel het meest bijzonder.

Duurt te lang – Davina Michelle

Davina Michelle was voor mij een onbekende totdat ze het nummer Duurt te lang coverde in een tv programma. Maar wat een stem heeft die vrouw zeg. En een geweldige vertaling van Duurt te lang.

Hoofd in de wolken – Sarah & Julia

Een nummer uit 2017 die ik ken doordat mijn man hem opeens veel draaide. Dit nummer werd geschreven voor de film ‘De smurfen en het verloren dorp’. Een lekkere meezinger.. Ken jij hem?

Smile – Glee Cast

Oooooh wat houd ik van Glee! Ik heb alle afleveringen zo’n drie keer gezien en je mag me er zelfs voor wakker maken. Mijn man is ook zo’n fan dus dat is wel leuk om dit samen te delen. De liedjes die ze coveren zijn ook altijd geweldig. Altijd net iets anders dan het origineel. Ze hebben overigens twee keer een nummer ‘smile’ gecoverd en beide nummers zijn geweldig!

Dromendans – Vinzzent

Als ik dit nummer hoor dan denk ik aan een aantal oude vrienden van me. Een van mijn oude vriendinnen is gek op dit nummer en altijd als we dit hoorden in de kroeg sprongen we het podium op. Hij heeft zelfs een keer in de kroeg in Eindhoven opgetreden en toen moesten we daar natuurlijk ook heen ­čśë

Wake me up – Avicii

Tsjah wat zal ik eens over dit nummer zeggen. Geniaal gewoon. Sowieso de muziek van Avicii is geweldig. Zonde dat zo’n pracht artiest het leven niet meer aan kon.

Youngblood – 5 seconds of summer

Ik houd wel van een portie poprock op zijn tijd. En deze Australische band weet van wanten. Dit nummer staat niet zo hoog meer in de top 40 geloof ik, maar is voor mij nog steeds een top 10 nummer.

Shallow – Lady Gaga & Bradley Cooper

Ik ben geen grote Lady Gaga fan. Er zijn wel nummers die ik kan waarderen maar vond het eigenlijk allemaal een beetje overtrokken. Echter trekt dit nummer wel mijn aandacht. En niet alleen omdat Bradley Cooper erin mee zingt.

Bella Ciao – Pater Moeskroen

Dan de laatste voor nu. Bella Ciao. Wie Netflix heeft moet de serie La casa de papel gezien hebben. Wij wachten hier vol spanning af tot seizoen drie uitkomt. Maar ondertussen springen en dansen we gewoon op het nummer van Pater Moeskroen. Ook leuk voor Carnaval.

Zo voor nu zijn dit de nummers die ik wil delen. Hebben jullie nog fijne tips voor in mijn lijst?