Wat staat beter: stoer of chic?

Ik ben nooit echt bezig geweest met kleding. Ja natuurlijk wilde ik er wel goed uit zien. Maar het hield me niet zo bezig als sommige meisjes in mijn klas bijvoorbeeld. Inmiddels ben ik twee keer zo oud als toen (aiiii dat klinkt echt oud!) maar nog steeds houdt de modewereld mij amper bezig. Behalve als het gaat om kleding voor mijn dochtertje. Wat haar betreft houd ik (sinds kortere tijd) de nieuwe collecties in de gaten, ben ik op zoek naar nieuwe merkjes en vind ik het echt super om haar aan te kleden. 

Ik heb ook niet echt één bepaalde stijl. Ik hou van stoer, chic, girly, dierenprints, kleurtjes, enzovoort. Dus zo kan de ene dag mijn dochtertje door het leven gaan in een schattig roze jurkje en de volgende dag in een stoere jeans met dito stoere schoenen. Ik vind het leuk en zij.. tsjah ik heb het idee dat ze het niet erg vind. Nog niet. Die tijd komt vast nog wel. Tot nu toe is het al voldoende om te zeggen “ooooh wat ben je mooi” om haar te doen stralen en dan wijst ze meestal naar haar buik en zegt “mo”. Ik reken het goed!

Nu ben ik wel heel nieuwsgierig naar jullie smaak en mening. En ja, ik weet dat het lieve koppie van Fay om te smelten is en dat hoor ik heel graag, maar kijk ook eens naar de kleding. Hot or not? Oh ja even ter info: er is niets gesponsord in dit blogje!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat staat beter: stoer of chic?

Le Chic rokjeZoals je ziet draagt Fay bij deze outfit een rokje met shirtje erop. Ik heb geen legging of maillot eronder gedaan dit keer omdat het vrij warm is nog, maar ook dat kan dus nog erbij. Zowel het rokje als shirtje zijn van het merk Le Chic en de schoentjes zijn van Falcotto. Ik ben zelf vooral fan van het shirtje. Het rokje was sowieso te groot en voor mij net iets te chic haha.

KiezeltjeDan een heel andere outfit. Een jurkje, maar door de kleurtjes en het model niet chic maar meer stoer. Zowel het jurkje als de legging zijn van Kiezel-tje. Zie je die rand onderaan het jurkje? Dat maakt hem net iets anders vind ik. De schoenen staan er niet helemaal onder, maar ik had op dat moment geen andere plus ik wilde ze wel laten zien. Ze zijn namelijk van Develab.

Le Chic jurkDan weer een jurkje, maar totaal anders dan de vorige! Het is echt een chic jurkje, maar door de schoentjes wordt het net weer iets stoerder. Terwijl als je ballerina’s erbij aan doet of van die kekke lakschoentjes dan wordt het weer echt chic de frik! Ook dit jurkje is van Le Chic zoals je wel kon raden. Ik ben er echt weg van.

Eigen outfitDan een totaal ander outfit. Vet stoer, maar wel echt voor my girl! Met een broek van de Hema, een shirtje van Next en schoentjes van British Knights! Ik had de broek gekocht en twijfelde naderhand meteen over de kleur. Maar ik vind hem zoooo leuk! Gewoon eens wat anders en zeg nu zelf, ze kan het hebben!

Nu zijn jullie aan de beurt.. Stoer of chic? Welk outfit vind jij het leukste? Of wellicht welk kledingitem?

*Nogmaals, niets is gesponsord al staat er wel 1 affiliatie link in.

16 reacties op “Wat staat beter: stoer of chic?

Reageren is niet mogelijk.