Wat mannen altijd kunnen gebruiken..

Wanneer je online zoekt naar cadeautips voor mannen of heel specifiek voor Vaderdag kom je soms de gekste dingen tegen. Dit terwijl het voor mannen eigenlijk best simpel kan zijn. Zij zijn namelijk heel anders dan vrouwen en het hoeft voor hen ook niet altijd heel apart of uniek te zijn. Vaak zijn ze juist het meest blij met een paar nieuwe sokken of nieuwe basic shirts. Zie jij dus door de bomen ook het bos niet meer? Ik heb een aantal tips voor cadeaus die mannen altijd kunnen gebruiken… Of willen.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Trendhim.

Sieraden

Sieraden zijn niet alleen voor vrouwen. Tegenwoordig zie je veel mannen ook met stoere armbanden, ringen en kettingen. Zo draagt mijn man graag zijn dog tag ketting en heeft hij sowieso altijd zijn trouwring om en onze verlovingsring. Maar een extra ring zou hij ook zo dragen fluisterde hij me laatst nog in. Ideetje dus voor zijn verjaardag in juli.

Gereedschap

Mijn man komt altijd gereedschap tekort of hij leent het bij een ander. Voor hem zou gereedschap dus een perfect cadeau zijn. Bijvoorbeeld een nieuwe elektrische boor of een heggenschaar. Maak ik mijn (schoon)vader ook meteen blij want dan leent hij tenminste niet meer hun apparatuur haha.

Bierpakket

Waar je de meeste mannen ook altijd blij mee kunt maken is een bierpakket. Vorig jaar schreef ik nog een artikel over Beer in a box. Dat is eigenlijk hetzelfde principe als alle beautyboxen die je tegenwoordig kunt vinden, maar dan met speciale biertjes. Wat ook leuk is om te doen is om een hele grote fles van zijn lievelingsbier te bestellen en daar een gepersonaliseerde label op te plakken. Mocht de man in kwestie juist geen bierliefhebber zijn maar wel van een lekkere Whiskey houden bijvoorbeeld kun je natuurlijk daar ook zelf een pakket mee samen stellen.

Accessoires

Er zijn een aantal dingen die ik zelf standaard controleer wanneer mijn man bijna jarig is. Zo check ik zijn riemen, zijn ze nog goed of is er toevallig eentje aan vervanging toe? Hetzelfde geldt voor zijn portemonnee, horloge en zonnebril. Dat zijn dus allemaal dingen die je voor hem zou kunnen kopen. Je vindt het wellicht zelf een ‘saai’ cadeau, maar ik wed dat je man/vriend/vader er erg blij mee is. Tegenwoordig hebben ze ook voor mannen veel keus wat betreft dit soort accessoires. Zo vind je op de website van Trendhim voor elke man wat wils.

bamboe-houten-wayfarer-zonnebril-trendhim-32

Een uitje of activiteit

En dan iets waar volgens mij iedereen wel blij mee is, zowel man als vrouw, een leuk uitje of activiteit. Bijvoorbeeld naar jullie lievelingsrestaurant of misschien zelfs een nachtje weg, zonder kids. Ik gaf mijn man ooit een luchtballonvaart en samen met onze vriendengroep gaven we een jarige vriend een ritje met een Ferrari op het circuit. Dit soort dingen doen het eigenlijk altijd goed, maar kost vaak wel iets meer dan je misschien uit wilt geven. Vergeet echter niet, bij de meeste uitjes maak je ook jezelf blij. Die luchtballonvaart stond namelijk ook op mijn lijstje dus we hebben het gezellig met zijn tweetjes gedaan.

Heb jij nog tips voor een leuk ‘mannencadeau’?

23 reacties op “Wat mannen altijd kunnen gebruiken..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *