Wat mannen altijd kunnen gebruiken..

pliers-1031953_1280

Wanneer je online zoekt naar cadeautips voor mannen of heel specifiek voor Vaderdag kom je soms de gekste dingen tegen. Dit terwijl het voor mannen eigenlijk best simpel kan zijn. Zij zijn namelijk heel anders dan vrouwen en het hoeft voor hen ook niet altijd heel apart of uniek te zijn. Vaak zijn ze juist het meest blij met een paar nieuwe sokken of nieuwe basic shirts. Zie jij dus door de bomen ook het bos niet meer? Ik heb een aantal tips voor cadeaus die mannen altijd kunnen gebruiken… Of willen.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Trendhim.

Sieraden

Sieraden zijn niet alleen voor vrouwen. Tegenwoordig zie je veel mannen ook met stoere armbanden, ringen en kettingen. Zo draagt mijn man graag zijn dog tag ketting en heeft hij sowieso altijd zijn trouwring om en onze verlovingsring. Maar een extra ring zou hij ook zo dragen fluisterde hij me laatst nog in. Ideetje dus voor zijn verjaardag in juli.

Gereedschap

Mijn man komt altijd gereedschap tekort of hij leent het bij een ander. Voor hem zou gereedschap dus een perfect cadeau zijn. Bijvoorbeeld een nieuwe elektrische boor of een heggenschaar. Maak ik mijn (schoon)vader ook meteen blij want dan leent hij tenminste niet meer hun apparatuur haha.

Bierpakket

Waar je de meeste mannen ook altijd blij mee kunt maken is een bierpakket. Vorig jaar schreef ik nog een artikel over Beer in a box. Dat is eigenlijk hetzelfde principe als alle beautyboxen die je tegenwoordig kunt vinden, maar dan met speciale biertjes. Wat ook leuk is om te doen is om een hele grote fles van zijn lievelingsbier te bestellen en daar een gepersonaliseerde label op te plakken. Mocht de man in kwestie juist geen bierliefhebber zijn maar wel van een lekkere Whiskey houden bijvoorbeeld kun je natuurlijk daar ook zelf een pakket mee samen stellen.

Accessoires

Er zijn een aantal dingen die ik zelf standaard controleer wanneer mijn man bijna jarig is. Zo check ik zijn riemen, zijn ze nog goed of is er toevallig eentje aan vervanging toe? Hetzelfde geldt voor zijn portemonnee, horloge en zonnebril. Dat zijn dus allemaal dingen die je voor hem zou kunnen kopen. Je vindt het wellicht zelf een ‘saai’ cadeau, maar ik wed dat je man/vriend/vader er erg blij mee is. Tegenwoordig hebben ze ook voor mannen veel keus wat betreft dit soort accessoires. Zo vind je op de website van Trendhim voor elke man wat wils.

bamboe-houten-wayfarer-zonnebril-trendhim-32

Een uitje of activiteit

En dan iets waar volgens mij iedereen wel blij mee is, zowel man als vrouw, een leuk uitje of activiteit. Bijvoorbeeld naar jullie lievelingsrestaurant of misschien zelfs een nachtje weg, zonder kids. Ik gaf mijn man ooit een luchtballonvaart en samen met onze vriendengroep gaven we een jarige vriend een ritje met een Ferrari op het circuit. Dit soort dingen doen het eigenlijk altijd goed, maar kost vaak wel iets meer dan je misschien uit wilt geven. Vergeet echter niet, bij de meeste uitjes maak je ook jezelf blij. Die luchtballonvaart stond namelijk ook op mijn lijstje dus we hebben het gezellig met zijn tweetjes gedaan.

Heb jij nog tips voor een leuk ‘mannencadeau’?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

23 reacties

 1. Simpel, met een snufje liefde op 15 juni 2016 om 06:07

  Hahah, ik kom ook niet verder dan bovenstaande tipt. En zelfs maar een paar kan ik ook echt gebruiken voor de vaders in onze familie. Het is bij ons meestal een fles deo, wat snoep of een ander frutselig ding.

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:30

   Deo is inderdaad ook zoiets praktisch. Met kerst zijn sokken en een shirt altijd het standaard lijstje wat mijn zwager opschrijft.. en mn schoonvader ook trouwens haha.

 2. Els op 15 juni 2016 om 06:18

  Mijn vader kun je ook echt blij maken met drop (iets lekkers) of een tijdschrift. Een uitje is natuurlijk ook altijd leuk :-).

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:30

   Oh ja iets lekkers doet het hier ook altijd goed!

 3. Channa op 15 juni 2016 om 07:33

  Gereedschap is hier altijd nodig inderdaad. Al heeft ie inmiddels 100 dezelfde schroevendraaiers, hier kan hij nooit genoeg van hebben 😉

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:31

   Haha echt he, soms denk ik.. heb je dat nu echt nodig? 😉

 4. Malou op 15 juni 2016 om 08:00

  Leuke ideeën, ik vind het zelf altijd heel lastig om een mannencadeau te bedenken.

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:31

   Ja het schijnt dus dat je helemaal niet zo moeilijk hoeft te doen 😉

 5. Nathalie op 15 juni 2016 om 08:04

  Wauw die staat ook nog op onze wishlist maar wel prijzig een ballonvaart,

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:31

   Jazeker.. was ook voor zn 30e verjaardag dus doen we ook niet elk jaar zoiets 😉

 6. Hanna op 15 juni 2016 om 10:37

  Ik organiseer samen met m’n vriend, zwager en schoonzus een bbq voor onze vaders. Gezellig avond met elkaar en zo hoef je niet van de een naar de ander te rennen.

  • Nicole op 15 juni 2016 om 11:14

   Oh dat is ook gezellig! Wij zijn op vakantie dus vieren het niet met onze eigen vaders..

 7. Gerdien van den Berg op 15 juni 2016 om 11:16

  Ik maak mijn man echt niet blij met een praktisch cadeau helaas. Een nieuw spel voor de xbox of een nieuwe toevoeging voor onze bordspellenverzameling is succes gegarandeerd.

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:28

   Nou fijn dat je in ieder geval dat soort cadeaus ook weet!

 8. Jacqueline op 15 juni 2016 om 13:17

  Mijn man viert binnenkort zijn 40e verjaardag, dus dan zou ik wel wat speciaals willen geven. Een uitje zou wel leuk zijn, misschien daar maar eens naar op zoek gaan… verder heb ik dus totaal geen inspiratie.

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:32

   Wat ik weet van mijn man is dat hij het ook allemaal niet zo speciaal hoeft. Heb trouwens ook ooit een boekje gemaakt met 52 redenen waarom ik van hem houd (voor iedere week eentje). En een uitje is altijd leuk!

 9. MetMirjam op 15 juni 2016 om 14:40

  Het blijft altijd lastig voor een man, vind ik. Mijn man houdt bijvoorbeeld helemaal niet van sieraden en gereedschap heeft hij genoeg haha. Maar voor vaderdag hoef ik gelukkig niet te lang na te denken over wat ik ga kopen, want ik ga aan de knutsel met Fiene. Het is tenslotte haar vader en niet de mijne 😉

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:33

   Ja dit artikel is dan ook gewoon op mannen in het algemeen gericht en niet perse op vaderdag. Al heb ik zelf natuurlijk ook een vader die ik wil verrassen 🙂

 10. Maike op 15 juni 2016 om 17:06

  Ik vind het altijd erg leuk om een set speciaalbiertjes te geven met een mooi glas er bij. Dit ziet er leuk uit en vrijwel iedere man kan het waarderen!

 11. Jodi - liefthuis op 15 juni 2016 om 19:11

  Mijn lief houdt niet van sieraden, zo jammer anders had ik het wel geweten. Een knutsel hoort er wel altijd bij vind ik

  • Nicole op 16 juni 2016 om 15:33

   Waar hoort een knutsel bij? Heb mijn vader sinds ik boven de 12 was volgens mij nooit meer een knutsel gegeven 😛

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje