Wat je altijd al wilde weten over..

Nou vul maar in! Wilde je altijd al iets weten over mijn eerste liefde of over de keuzes die ik maak als moeder? Of misschien is het mijn lievelingskleur die je graag kent of waarom nummer 11 echt mijn nummer is. Wie weet wil je wel niets weten over mij maar juist over mijn man, dat mag ook! Wat hij van het bloggen vindt bijvoorbeeld of waarom hij nou met mij getrouwd is?

Of wellicht heb je wel een andere brandende vraag! Vandaag mag jij ze stellen..

Tell me.
Ask me.
Like me.
Love me.
Know me.
Entertain me.

Bol AlgemeenBol Algemeen

 

 

 

 

 

Ik accepteer: persoonlijke vragen, rare vragen, korte vragen, lange vragen, gekke vragen, enge vragen, intieme vragen, willekeurige vragen, eigenlijk dus alle vragen.

Dus kom maar op… Wat wil je nou altijd al weten over…?

10 reacties op “Wat je altijd al wilde weten over..

Reageren is niet mogelijk.