Ask me anything: wat is je grootste wens?

Ik heb echt een heleboel vragen gekregen en omdat het er teveel waren voor 1 filmpje besloot ik om ze te splitsen. Zo heb ik een aantal vragen gekregen over Fay of het moederschap, die behandel ik in één artikel. Verder heb ik nog wat ‘algemenere’  vragen, die behandel ik in een filmpje en dan zijn er nog 3 vragen (waaronder de vraag uit de titel) die ik elk in een apart blogje ga beantwoorden. De vraag “wat is je grootste wens” komt af van Saskia en het is echt een vraag waar ik even diep over na moest denken.

Wat is mijn grootste wens?

Het is voor mij eigenlijk onmogelijk om 1 grootste wens te benoemen omdat er verschillende categorien zijn waarin ik grote wensen heb. Zo heb ik namelijk een wens wat betreft mijn gezondheid, maar ook wat betreft het moederschap, mijn relatie met Bart, qua vriendschappen, een wens qua werk maar ook een heerlijk materialistische wens. Omdat ik niet kon en wilde kiezen tussen deze wensen heb ik besloten om ze gewoon allemaal te gaan benoemen.

Mijn materialistische wens

Ik zou heel graag, nee ik meen het echt héél graag, een huis willen kopen. En dan niet zomaar een huis maar een huis met 3 slaapkamers, een hobbykamer en een grote zolder die in tweeën gedeeld is. Het ene gedeelte is dan om te gebruiken als opbergruimte en het andere gedeelte als studio voor mijn fotografie. Verder wil ik een grote tuin, waarbij er één gedeelte helemaal voor de hond is gereserveerd, het andere gedeelte voor ons meisje en dan blijft er nog genoeg ruimte over voor een mooi groot terras. Ja dat lijkt me wel wat. Oh ja, vergeet bijna 1 heel belangrijk ding… De badkamer moet ook werkelijk een bad hebben. Anders is het geen echte badkamer natuurlijk *wink*.

Mijn gezondheidswens

Het gaat op dit moment niet zo goed met mijn gezondheid. Lichamelijk niet maar geestelijk stroomt er ook van alles over. Daarom is mijn grootste wens op dat gebied dat ik weer lekker in mijn vel zit, dat ik weer happy ben met mijn lijf en dat ik ook niet continu de man met de hamer tegenkom als ik een keer een wandeling wil maken. Ik zou gewoon weer willen en kunnen sporten en niet elke week een afspraak hebben bij een arts.

Mijn wens met betrekking tot het moederschap

Deze wens is eigenlijk heel simpel. Ik wens dat mijn meisje verder gezond opgroeit en dat zij net zo blij is met mij als moeder als ik zelf ben met mijn eigen moeder. Ik wens dus dat ik de beste moeder voor haar ben die ik kan zijn.

Mijn wens voor mijn relatie met Bart

Ik wens dat onze relatie net zo sterk blijft als hij nu is. Mijn man is echt mijn beste vriend, mijn maatje, mijn partner, mijn alles. Zonder hem zou ik het niet redden en ik ben echt zo blij dat hij weer in mijn leven is gekomen. Natuurlijk zullen er momenten zijn dat het minder gaat, maar we hebben ons al door zulke vreselijke dingen samen heen geslagen dat ik er 100% op vertrouw dat het allemaal goed zal komen.

Mijn wens qua werk

Ik hoop uiteindelijk werk te vinden waarin ik mezelf helemaal kwijt kan. Een baan die goed aansluit op het moederschap, maar die ook goed aansluit op mijn talenten en interesses. Op dit moment is het vinden van een baan überhaupt een moeilijk iets. Ik kijk om eerlijk te zijn ook totaal niet naar ‘is dit helemaal Nicole’. Maar uiteindelijk wil ik wel een baan hebben waar ik gelukkig in ben.

Ik hoop, Saskia, dat ik zo jouw vraag  goed beantwoord heb!
De andere vragen (en antwoorden) zullen spoedig ook online komen.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Petra op 8 juli 2014 om 07:23

  Ik hoop dat al je wensen mogen uitkomen meid! Overigens is je wens mbt het moederschap al uitgekomen hoor. Fay kan zich geen betere mama wensen. Je doet het super.

 2. Linda op 8 juli 2014 om 07:29

  Wow, een hobbykamer zou hier ook welkom zijn maar zit er helaas niet in. En je hebt gelijk; in badkamers zouden standaard een bad moeten zitten.

 3. Miranda op 8 juli 2014 om 09:30

  Zo’n mooi groot huis met aparte hobbykamer lijkt mij ook wel wat:)

  Mooi lijstje, ik hoop voor je dat al je dromen uitkomen:)

 4. Joyce op 8 juli 2014 om 09:42

  Dat zijn mooie wensen 🙂 Hopelijk komen ze allemaal uit 🙂

 5. Mama's Jungle op 8 juli 2014 om 11:27

  moge jouw wensen uitkomen! 🙂

 6. Lief meisje op 8 juli 2014 om 12:17

  Ik hoop dat je wensen mogen gaan uitkomen in de toekomst.

 7. Nicky op 8 juli 2014 om 12:47

  Mooie wensen! Mogen ze allemaal stuk voor stuk uitkomen!

 8. Monique op 8 juli 2014 om 15:05

  Prachtige wensen meis. Ik hoop voor je dat ze allemaal uitkomen! Mooi verwoord trouwens, die wens over het moederschap 🙂

 9. Miranda op 8 juli 2014 om 21:03

  Wat een goede vragen en wat een fijne en eerlijke antwoorden heb je erop gegeven. Ik hoop dat al je wensen uitkomen.

 10. Gwen op 8 juli 2014 om 21:50

  Mooi geschreven!!! En idd, wij hebben een nep badkamer hihi 😉

 11. Michelle op 9 juli 2014 om 20:27

  Mooie wensen, hopelijk mogen ze allemal voor je uitkomen!

 12. Sas op 9 juli 2014 om 20:36

  wat heb je mijn vraag mooi en uitgebreid beantwoord: bedankt en super lief! 🙂

  Ik heb zo ongeveer dezelfde wensen alleen het moederschap niet 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje