Ask me anything: wat is je grootste wens?

Ik heb echt een heleboel vragen gekregen en omdat het er teveel waren voor 1 filmpje besloot ik om ze te splitsen. Zo heb ik een aantal vragen gekregen over Fay of het moederschap, die behandel ik in één artikel. Verder heb ik nog wat ‘algemenere’  vragen, die behandel ik in een filmpje en dan zijn er nog 3 vragen (waaronder de vraag uit de titel) die ik elk in een apart blogje ga beantwoorden. De vraag “wat is je grootste wens” komt af van Saskia en het is echt een vraag waar ik even diep over na moest denken.

Wat is mijn grootste wens?

Het is voor mij eigenlijk onmogelijk om 1 grootste wens te benoemen omdat er verschillende categorien zijn waarin ik grote wensen heb. Zo heb ik namelijk een wens wat betreft mijn gezondheid, maar ook wat betreft het moederschap, mijn relatie met Bart, qua vriendschappen, een wens qua werk maar ook een heerlijk materialistische wens. Omdat ik niet kon en wilde kiezen tussen deze wensen heb ik besloten om ze gewoon allemaal te gaan benoemen.

Mijn materialistische wens

Ik zou heel graag, nee ik meen het echt héél graag, een huis willen kopen. En dan niet zomaar een huis maar een huis met 3 slaapkamers, een hobbykamer en een grote zolder die in tweeën gedeeld is. Het ene gedeelte is dan om te gebruiken als opbergruimte en het andere gedeelte als studio voor mijn fotografie. Verder wil ik een grote tuin, waarbij er één gedeelte helemaal voor de hond is gereserveerd, het andere gedeelte voor ons meisje en dan blijft er nog genoeg ruimte over voor een mooi groot terras. Ja dat lijkt me wel wat. Oh ja, vergeet bijna 1 heel belangrijk ding… De badkamer moet ook werkelijk een bad hebben. Anders is het geen echte badkamer natuurlijk *wink*.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mijn gezondheidswens

Het gaat op dit moment niet zo goed met mijn gezondheid. Lichamelijk niet maar geestelijk stroomt er ook van alles over. Daarom is mijn grootste wens op dat gebied dat ik weer lekker in mijn vel zit, dat ik weer happy ben met mijn lijf en dat ik ook niet continu de man met de hamer tegenkom als ik een keer een wandeling wil maken. Ik zou gewoon weer willen en kunnen sporten en niet elke week een afspraak hebben bij een arts.

Mijn wens met betrekking tot het moederschap

Deze wens is eigenlijk heel simpel. Ik wens dat mijn meisje verder gezond opgroeit en dat zij net zo blij is met mij als moeder als ik zelf ben met mijn eigen moeder. Ik wens dus dat ik de beste moeder voor haar ben die ik kan zijn.

Mijn wens voor mijn relatie met Bart

Ik wens dat onze relatie net zo sterk blijft als hij nu is. Mijn man is echt mijn beste vriend, mijn maatje, mijn partner, mijn alles. Zonder hem zou ik het niet redden en ik ben echt zo blij dat hij weer in mijn leven is gekomen. Natuurlijk zullen er momenten zijn dat het minder gaat, maar we hebben ons al door zulke vreselijke dingen samen heen geslagen dat ik er 100% op vertrouw dat het allemaal goed zal komen.

Mijn wens qua werk

Ik hoop uiteindelijk werk te vinden waarin ik mezelf helemaal kwijt kan. Een baan die goed aansluit op het moederschap, maar die ook goed aansluit op mijn talenten en interesses. Op dit moment is het vinden van een baan überhaupt een moeilijk iets. Ik kijk om eerlijk te zijn ook totaal niet naar ‘is dit helemaal Nicole’. Maar uiteindelijk wil ik wel een baan hebben waar ik gelukkig in ben.

Ik hoop, Saskia, dat ik zo jouw vraag  goed beantwoord heb!
De andere vragen (en antwoorden) zullen spoedig ook online komen.

12 reacties op “Ask me anything: wat is je grootste wens?

Reageren is niet mogelijk.