Wat ik zou kopen uit de nieuwe Z8 wintercollectie..

als ik rijk zou zijn.

Ja, als ik rijk zou zijn. Want ik koop eigenlijk bijna nooit iets van Z8. Tenminste, niet nieuw. Ja in de uitverkoop, dan weer wel! Ik zit wel bij een Facebookgroep van Z8, waarbij je af en toe leuke tweedehands kleertjes kunt overnemen en dat heb ik dan ook welgeteld 1x gedaan. Want voor ons budget is Z8 gewoon duur. Het is dan ook waar je je prioriteiten legt. Wij kopen liever 3 jurkjes van €10,- terwijl een ander het niet erg vind om 1 jurkje te kunnen kopen van €30,-. 

Toch kijk ik altijd uit naar de nieuwe collectie van Z8 en vooral deze wintercollectie 2015/2016 spreekt me enorm aan. Mijn lievelingskleuren zijn namelijk fuchsia en turkoois en waar bestaat de collectie voornamelijk uit…? Juist ja! Die twee kleuren! Gecombineerd met donkerblauw, een kleur die Fay ook echt heel goed staat. Ja ik heb mijn oog wel laten vallen op bepaalde kledingstukken/setjes. Natuurlijk ook weer bij de jongenscollectie, want zoals ik al schreef in mijn eerste ‘mama biecht‘, ik shop graag op de jongensafdeling!

Sfeerbeelden

Als eerste wil ik wat sfeerbeelden laten zien want Z8 bestaat 10 jaar dus viert feest! De fotoshoot stond dus ook in het teken van dat feest en ik kwam me toch een paar snoepjes tegen! Om van te smelten…

Bol AlgemeenBol Algemeen

Z830 Z862 Z834

De kledingstukken

Moodboard Z8

 

Als ik zo deze kleding bij elkaar zie dan denk ik.. Nee Nicole dat kan niet, zo lijkt ze straks echt een jongetje. Maar afzonderlijk zijn het echt wel items die ik bij haar aan zou trekken. Die schoentjes vind ik ook super stoer al betwijfel ik of ze stevig genoeg zijn. Maar ze zijn zo lekker stoer! En dan dat mutsje, heel handig op 2 manieren te dragen. Je kunt hem namelijk ook nog binnenstebuiten doen. Het vest is gewoon erg gaaf, maar het leukste vind ik de trui. Met al die camera’s en en OH SNAP! Jaja, helemaal mijn ding en ook dat van Fay.

Moodboard Z8 girlsKijk nou wat een heerlijke kleurtjes! Ik was heel sceptisch over de jurkjes, hoe zouden die dan vallen. Maar ik heb dus van de zomercollectie een jurkje in de uitverkoop gekocht en het staat Fay echt prachtig! Dus de twee “rechte” jurkjes zullen haar vast en zeker geweldig staan! Het vest wat je rechtsonder ziet is zo’n lekker vest met teddy vulling aan de binnenkant. Ik heb zo’n vest hier liggen maar die is haar te klein. Ze zijn wel enorm fijn! Het shirt in het midden vind ik erg leuk, alleen jammer van de froezel voorop, maar wellicht kan die eraf. Dan nog het rokje en de legging, altijd handig! Tot slot het jurkje linksboven. Daar twijfel ik over. Ik vind hem eigenlijk erg leuk maar vraag me af of hij staat.

Ach ja… rijk word ik toch niet dus het is wachten tot de uitverkoop (en dan is de winter al voorbij) of gewoon blijven zwijmelen!

Wat vind jij van de wintercollectie van Z8?

8 reacties op “Wat ik zou kopen uit de nieuwe Z8 wintercollectie..

  • Ik ben dol op Z8! Stoere mode voor de kleintjes. Ik vind het helaas ook vrij prijzig.. vooral nu de baby er nog geeneens is vind ik het zonde om geld uit te geven aan items. Zonde, want ik vind de kleertjes zo ontzettend tof!!!

  • Oh ik houd zo van Z8. Vind het wel wat prijzig en nu ik zie hoe snel Elisa ergens uit groeit vind ik dit niet altijd een goede keus! Maar als ik genoeg geld had zou ik het wel weten 🙂 En idd goed de sale in de gaten houden!

  • Ik word helemaal vrolijk van de nieuwe collectie van z8 maar ook bij mij past het niet in mijn budget, oh en al paste het wel zou ik er ook nog over nadenken 😉

  • Z8 heeft hele leuke kleding. Lekker stoer! En het is van hele goede kwaliteit. Alles wat mijn oudste aan heeft gaat gehad gaat door naar haar zusje. Het ziet er allemaal nog heel mooi uit. Ik heb nu toevallig 2 rokjes liggen die beide meiden aan hebben gehad en nu naar een ander klein meisje gaan. Ik ben het met je eens dat het prijzig is, maar het is het dubbel en dwars waard. Ik hoorde laatst dat er inderdaad een facebookgroep is, ideaal!

Reageren is niet mogelijk.