Wat ik vind van de nieuwe K3

12185327_1496346670666458_684215866575572285_o

Niet alleen blogland zal nu overstroomd worden met berichten over de nieuwe K3, maar heel Nederland en België zal op zijn kop staan. Want eindelijk is het bekend… De nieuwe K3. Ik heb gisterenavond, zoals elke vrijdagavond de afgelopen tijd, samen met mijn man gekeken en de nodige tranen zijn bij mij gevallen. Tsjah wat dat betreft ben ik een grote softie, ik kom er gewoon vooruit. Bam! En daarom kon ik het ook gewoon niet laten om er iets over te schrijven.

Dit zijn ze dan. De nieuwe K3 bestaat uit Marthe, Klaasje en Hanne. Ik moet zeggen dat dit niet helemaal mijn keus was. Stiekem vond ik de drie Nederlandse finalisten wel erg leuk bij elkaar en had ik sowieso ook liever Lauren gezien in de groep in plaats van Marthe. Dat Hanne in het winnende groepje zou zitten dat was bij de eerste liveshow al duidelijk. Zij heeft vanaf het begin een hele schare fans achter zich gehad dus Lisa was in mijn ogen kansloos. Wel jammer want dat rood stond haar erg goed plus het is ook echt een super leuke meid met een mooie stem.

Ja en dan nu. Nu gaan deze dames K3 overnemen en ik ben dan ook erg benieuwd hoe dat gaat lopen. Het zal even flink wennen zijn want Karen, Kristel en Josje waren natuurlijk het gezicht van K3 en dat waren ze al een hele lange tijd. De omschakeling van zeven jaar geleden toen Josje Katleen verving was toch heel anders, er bleven twee bekende gezichten in de groep dus dat het succes door zou gaan was wel duidelijk.

Hoe het nu gaat weet ik niet, ik hoop wel dat K3 nog jaren lang doorgaat op deze manier, alleen al omdat wij hier in huize Meisje-Eigenwijsje best fan zijn van de liedjes van K3. Ja, zelfs mijn man vindt ze leuk! Samen met mijn moeder heb ik overigens al besloten dat we volgend jaar zeker naar een optreden gaan samen met Fay. Dat wordt echt genieten!

Heb jij naar de finale gekeken? En wat vind je van de nieuwe K3?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Geertje - Stay At Home Mama op 7 november 2015 om 07:09

  Ik heb het opgenomen, dus wel beetje n spoiler dit! Hihi… Nee hoor, ik kwam het overal al tegen en denk dat dit trio het zeker goed gaat doen!

 2. Judith op 7 november 2015 om 07:28

  Met Keira ook al naar een paar concerten geweest, leuk hoor!! Maar die heeft Josje nooit leuk gevonden, dus keek alleen de filmpjes met Kathleen

 3. Channa op 7 november 2015 om 07:30

  Ik vind het een leuk trio, al snap ik de hele ophef rondom Hanne niet zo, maar ook Lisa vond ik er als roodharige niet bijpassen. Anyway, ik ben heel benieuwd hoe ze het gaan doen. Zal mij niks verbazen als ze dit alle drie heel erg onderschat hebben. Ben benieud!

 4. Priscilla op 7 november 2015 om 07:40

  Ik vind het echt vreselijk, die muziek! Sowieso trek ik de meeste kindermuziek niet. Ik hoop echt niet dat mijn dochter fan wordt en me meesleept naar een concert.. mocht K3 nog zo lang blijven bestaan. Maar wel leuk voor die meiden dat ze het zijn geworden.

 5. Bregje op 7 november 2015 om 07:54

  Ik verwacht niet dat we hier in huis een K3 fan gaan krijgen, maar je weet t nooit hahaha!

 6. Janske op 7 november 2015 om 08:16

  Spoiler inderdaad. .haha. .ik ben ook erg benieuwd hoe lang ze het samen gaan volhouden. ..maar wel super leuk voor Ze natuurlijk!

 7. Charlotte op 7 november 2015 om 08:22

  Ik heb het programma niet gevolgd dus ben wel benieuwd naar ze. Ze zien er leuk uit in ieder geval.

 8. monica op 7 november 2015 om 09:28

  Ik ga het zo terug kijken met de meiden. In april naar het concert heel benieuwd hoe de meiden het gaan doen

 9. Mama van Vesper op 7 november 2015 om 12:23

  ik ben er helemaal tevreden mee… dit waren mijn favo’s!

 10. Channah op 7 november 2015 om 12:33

  Haha ik zie mensen met spoiler reageren, maar het staat echt letterlijk ooooooveral vandaag, dus je was er vroeg of laat toch achter gekomen!

  Ik vind het wel leuk dat er een nieuwe k3 is, maar naar mijn mening mogen ze wel een andere naam nemen. Misschien dat dit nog wel ineens gaat gebeuren, je weet het niet. Ik vind k3 nu een beetje passe.

 11. Anne op 7 november 2015 om 14:29

  Jeeeej! Mijn k3tjes hebben gewonnen! Oke ik had liever Lauren in plaats van Hanne gezien, maar Hanne is ook niet verkeerd en het was inderdaad al vanaf het begin duidelijk dat zij zou gaan winnen. Marthe vind ik juist geweldig goed en deze 3 zijn lekker normaal. Nu nog wachten tot m’n nichtje oud genoeg is om naar K3 te gaan hahaha

 12. Alexandra op 7 november 2015 om 20:57

  Ik heb het ook gevolgd en vond het echt leuk om te kijken! Jammer dat het afgelopen is haha.
  Ik had ook ingezet op deze drie meiden, dus ik was heel blij gisteravond.
  Ben heel benieuwd hoe het ze zal vergaan. De originele k3 is natuurlijk vanaf niks begonnen en deze hele jonge meiden komen terecht op de top met alle fijne en minder fijne dingen die daarbij horen. Ik hoop dat ze sterk in hun schoenen staan!

Laat een reactie achter





© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje