Wat ik vind van de nieuwe K3

Niet alleen blogland zal nu overstroomd worden met berichten over de nieuwe K3, maar heel Nederland en België zal op zijn kop staan. Want eindelijk is het bekend… De nieuwe K3. Ik heb gisterenavond, zoals elke vrijdagavond de afgelopen tijd, samen met mijn man gekeken en de nodige tranen zijn bij mij gevallen. Tsjah wat dat betreft ben ik een grote softie, ik kom er gewoon vooruit. Bam! En daarom kon ik het ook gewoon niet laten om er iets over te schrijven.

Dit zijn ze dan. De nieuwe K3 bestaat uit Marthe, Klaasje en Hanne. Ik moet zeggen dat dit niet helemaal mijn keus was. Stiekem vond ik de drie Nederlandse finalisten wel erg leuk bij elkaar en had ik sowieso ook liever Lauren gezien in de groep in plaats van Marthe. Dat Hanne in het winnende groepje zou zitten dat was bij de eerste liveshow al duidelijk. Zij heeft vanaf het begin een hele schare fans achter zich gehad dus Lisa was in mijn ogen kansloos. Wel jammer want dat rood stond haar erg goed plus het is ook echt een super leuke meid met een mooie stem.

Ja en dan nu. Nu gaan deze dames K3 overnemen en ik ben dan ook erg benieuwd hoe dat gaat lopen. Het zal even flink wennen zijn want Karen, Kristel en Josje waren natuurlijk het gezicht van K3 en dat waren ze al een hele lange tijd. De omschakeling van zeven jaar geleden toen Josje Katleen verving was toch heel anders, er bleven twee bekende gezichten in de groep dus dat het succes door zou gaan was wel duidelijk.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Hoe het nu gaat weet ik niet, ik hoop wel dat K3 nog jaren lang doorgaat op deze manier, alleen al omdat wij hier in huize Meisje-Eigenwijsje best fan zijn van de liedjes van K3. Ja, zelfs mijn man vindt ze leuk! Samen met mijn moeder heb ik overigens al besloten dat we volgend jaar zeker naar een optreden gaan samen met Fay. Dat wordt echt genieten!

Heb jij naar de finale gekeken? En wat vind je van de nieuwe K3?

12 reacties op “Wat ik vind van de nieuwe K3

 • Met Keira ook al naar een paar concerten geweest, leuk hoor!! Maar die heeft Josje nooit leuk gevonden, dus keek alleen de filmpjes met Kathleen

 • Ik vind het een leuk trio, al snap ik de hele ophef rondom Hanne niet zo, maar ook Lisa vond ik er als roodharige niet bijpassen. Anyway, ik ben heel benieuwd hoe ze het gaan doen. Zal mij niks verbazen als ze dit alle drie heel erg onderschat hebben. Ben benieud!

 • Ik vind het echt vreselijk, die muziek! Sowieso trek ik de meeste kindermuziek niet. Ik hoop echt niet dat mijn dochter fan wordt en me meesleept naar een concert.. mocht K3 nog zo lang blijven bestaan. Maar wel leuk voor die meiden dat ze het zijn geworden.

 • Spoiler inderdaad. .haha. .ik ben ook erg benieuwd hoe lang ze het samen gaan volhouden. ..maar wel super leuk voor Ze natuurlijk!

 • Haha ik zie mensen met spoiler reageren, maar het staat echt letterlijk ooooooveral vandaag, dus je was er vroeg of laat toch achter gekomen!

  Ik vind het wel leuk dat er een nieuwe k3 is, maar naar mijn mening mogen ze wel een andere naam nemen. Misschien dat dit nog wel ineens gaat gebeuren, je weet het niet. Ik vind k3 nu een beetje passe.

 • Jeeeej! Mijn k3tjes hebben gewonnen! Oke ik had liever Lauren in plaats van Hanne gezien, maar Hanne is ook niet verkeerd en het was inderdaad al vanaf het begin duidelijk dat zij zou gaan winnen. Marthe vind ik juist geweldig goed en deze 3 zijn lekker normaal. Nu nog wachten tot m’n nichtje oud genoeg is om naar K3 te gaan hahaha

 • Ik heb het ook gevolgd en vond het echt leuk om te kijken! Jammer dat het afgelopen is haha.
  Ik had ook ingezet op deze drie meiden, dus ik was heel blij gisteravond.
  Ben heel benieuwd hoe het ze zal vergaan. De originele k3 is natuurlijk vanaf niks begonnen en deze hele jonge meiden komen terecht op de top met alle fijne en minder fijne dingen die daarbij horen. Ik hoop dat ze sterk in hun schoenen staan!

Reageren is niet mogelijk.