Washi tape tag

Ik zag laatst bij Lisanne de washi tape tag voorbij komen. Aangezien ik echt dol ben op washi tape en hier al eerder een blog over schreef besloot ik om toch maar mee te doen met deze tag. Het grappige was wel, op de dag dat ik besloot de foto’s hiervoor te maken plaatste Anita de tag ook op haar blog! Toeval bestaat niet, of wel?

Laat je washi tape collectie zien

washi tape collectieDit is de hele collectie bij elkaar. Omdat je zo niet echt overzicht hebt, heb ik het idee van Anita overgenomen en de tapes in een Flow schriftje geplakt. Zo zie ik precies wat ik heb en hoe ze eruit zien als ze niet op de rol zitten. Die collectie zal je vanmiddag terug zien in de December Daily.

Favoriete washi tapes

washi tape tagIk heb eigenlijk best wel veel favorieten maar die van dit moment zijn toch echt de washi tapes van hierboven. Rechts omdat ik net het Project Pepernoot heb afgerond en die dus veel heb gebruikt in het thema. En links omdat ik gewoon van dit soort patroontjes houd. De sterretjes kan ik ook weer mooi bij December Stories gebruiken en de zwart witte gebruik ik graag bij mijn post die ik verstuur!

Laatst gekochte washi tape

IMG_0799Bij de Hema verkopen ze nu deze washi tapes. Vier stuks bij elkaar en niet heel duur volgens mij. Denk een euro per stuk ofzo. Dus best goed te doen! En ze zijn zo mooi nu voor de december maand!!

Minst favoriete washi tapes

Ik heb best wel wat miskoopjes gedaan. Dan zag ik bij de Action weer goedkope liggen en nam ik het mee. Maar het papier scheurt snel en de patronen zijn meestal ook niet zo geweldig.

Duurste washi tape

IMG_0800Dat zijn toch deze washi tapes geweest. Ik haal ze normaal bij de Action en de Hema en dan betaal je een euro per stuk. Deze heb ik gekocht voor 3 euro per stuk. Maar er zit wel veel op en ze zijn gewoon erg mooi!

Hoe berg jij je washi tape op

IMG_0796Weer dezelfde foto… Dit omdat ik ze dus in dit mandje opberg. Wel heb ik van die kleinere bakjes als ik bijvoorbeeld met een project bezig ben, dan selecteer ik ze. Zo heb ik nu een apart bakje met de december washi tape zodat ik daar snel uit kan kiezen!

Favoriete project wat je met washi tape hebt gemaakt

Dat zijn toch de letters van Fay. Ik heb houten letters gekocht bij de Xenos en die heb ik dus beplakt met washi tape. Het was echt een boel werk maar het resultaat is er wel naar!! Ook gebruik ik het graag voor mijn Project Life en hang ik er posters, slingers en foto’s mee op! Ook maakte ik er nood visitekaartjes mee en dat vond ik ook wel geinig.. washi tapeHeb jij veel washi tape?

13 reacties op “Washi tape tag

  • Wow, wat een collectie haha! Heel leuk om te zien. Ik geloof dat ik 4 rolletjes heb. Ik gebruikte ze voor het album met kaartjes van Sam. Mooi zoveel bij elkaar.

  • Ik heb helemaal geen washitape! Daarom moet ik ook zo vreselijk lachen iedere keer als ik deze tag bij iemand lees. Dozen vol tape. Favoriete washitape, minder leuke washitape, washitape die kwijt is. Geweldig! 🙂

  • GMTA 😉 Heb je ze ook geteld? Of moet ik dan zeker wachten tot vanmiddag. Leuk, je hebt weer hele andere washi tapes! Wow €3 is prijzig, ik wil niet meer dan €1,50 p. stuk betalen. Blijft t leuk!

  • Mooie collectie! Ik denk dat ik er nu zo’n 20 stuks heb, ook wel behoorlijk wat voor iemand die er momenteel niet heel veel mee doet (komt wel weer hihi)

  • Leuk hè die washi tapes! Je hebt al een hele verzameling.. hoewel ik zelf ook al heel wat van die rolletjes in de la heb liggen 😉

  • Ik heb er maar een paar, maar ik ben er dol op….toevallig vandaag nog de hele dag vlaggetjes van zitten knippen voor mijn verjaardagsuitnodigingen…je kunt er zooo veel leuke dingen mee doen! Gave collectie heb je…vooral die twee duurste zijn erg mooi!

Reageren is niet mogelijk.