DD: Warme chocolademelk MET slagroom

IMG_1628

Als er iets is wat echt bij de winter hoort en dan vooral bij december dan is het wel warme chocolademelk! Ik schreef dit ook al in mijn winter favorieten maar ik ben er echt dol op. Ik bestel dan ook bijna altijd dit als eerste als we ergens gaan lunchen ofzo en dan ook ALTIJD met slagroom. Warme chocolademelk zonder slagroom is namelijk als een voetbalelftal zonder keeper of als een muts zonder handschoenen.

Laatst had ik mezelf verwend en haalde ik lekker slagroom in huis en cacaopoeder om zelf zo’n lekkernij te maken. Nou ik heb er flink van genoten hoor! En mijn man trouwens ook want voor hem maakte ik natuurlijk ook zo’n lekker drankje..

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 16uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Vandaag dus de December Daily Warme chocolademelk MET slagroom

warme chocolademelk MET slagroomBen jij er ook zo gek op?

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties

 1. Jess op 21 december 2014 om 16:41

  Dat ziet er goed uit zeg!

 2. Daantje op 21 december 2014 om 17:03

  Zelfs in de zomer bestel ik regelmatig warme chocolademelk met slagroom! Echt heerlijk 😀

  Maar het lekkerste vind ik wel om het zelf te maken, want uit zo’n automaat is toch altijd minder dan wanneer het met elke melk is gemaakt…. Enige uitzondering wat ik nóg lekkerder vind is die bij de bagels and beans, met soyamelk en dan zelf chcocolade-bolletjes er doorheen roeren 😀

 3. Xaviera op 21 december 2014 om 17:22

  Dat ziet er heerlijk uit! Ik ben gek op warme chocolademelk met slagroom, vandaag heb ik alles bij de boodschappen meegenomen om tijdens kerst ook lekker te kunnen genieten van dit drankje :).

 4. Insoon op 22 december 2014 om 09:09

  Oh ja, warme chocolademelk hoort voor mij ook bij de winter! Alleen dan wel zonder die slagroom, wat dat vind ik niet lekker 😉

 5. Jenn op 22 december 2014 om 22:22

  Heerlijk, dat is toch wel mijn ultieme winterdrankje hoor!

 6. Michelle op 23 december 2014 om 10:02

  Oh heerlijk he! Al drink ik de chocomelk wel vaak zonder slagroom, om toch nog een beetje op de caloriën te letten 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje