DD: Warme chocolademelk MET slagroom

Als er iets is wat echt bij de winter hoort en dan vooral bij december dan is het wel warme chocolademelk! Ik schreef dit ook al in mijn winter favorieten maar ik ben er echt dol op. Ik bestel dan ook bijna altijd dit als eerste als we ergens gaan lunchen ofzo en dan ook ALTIJD met slagroom. Warme chocolademelk zonder slagroom is namelijk als een voetbalelftal zonder keeper of als een muts zonder handschoenen.

Laatst had ik mezelf verwend en haalde ik lekker slagroom in huis en cacaopoeder om zelf zo’n lekkernij te maken. Nou ik heb er flink van genoten hoor! En mijn man trouwens ook want voor hem maakte ik natuurlijk ook zo’n lekker drankje..

Ik heb mezelf voorgenomen om elke dag foto’s te maken. Foto’s die te maken hebben met ons leven in december, maar ook dingen die typisch december zijn. Ik ben ik niet als ik er ook niet iets mee wil doen op mijn blog en daarom ga ik elke dag om 16uur een foto plaatsen die ik in december gemaakt heb. Ik probeer wel wat thema’s voor mezelf te bedenken zodat het ook nog interessant is om naar te kijken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Vandaag dus de December Daily Warme chocolademelk MET slagroom

warme chocolademelk MET slagroomBen jij er ook zo gek op?

 

6 reacties op “DD: Warme chocolademelk MET slagroom

  • Zelfs in de zomer bestel ik regelmatig warme chocolademelk met slagroom! Echt heerlijk 😀

    Maar het lekkerste vind ik wel om het zelf te maken, want uit zo’n automaat is toch altijd minder dan wanneer het met elke melk is gemaakt…. Enige uitzondering wat ik nóg lekkerder vind is die bij de bagels and beans, met soyamelk en dan zelf chcocolade-bolletjes er doorheen roeren 😀

  • Dat ziet er heerlijk uit! Ik ben gek op warme chocolademelk met slagroom, vandaag heb ik alles bij de boodschappen meegenomen om tijdens kerst ook lekker te kunnen genieten van dit drankje :).

  • Oh ja, warme chocolademelk hoort voor mij ook bij de winter! Alleen dan wel zonder die slagroom, wat dat vind ik niet lekker 😉

Reageren is niet mogelijk.