Wachten op een afspraak briefje

Anderhalve week geleden vertelde ik over mijn zoontje en de onderzoeken die hij zou krijgen. Inmiddels zijn deze onderzoeken achter de rug en wil ik jullie graag op de hoogte brengen van het hoe en wat. Ik heb gemerkt dat deze artikelen erg goed gelezen worden en vind het zelf ook prettig om dit te kunnen delen. Het speelt toch een grote rol in ons leven…

De bloedonderzoek uitslagen

Op de dag dat de vorige update online kwam hebben we het bloedonderzoek laten doen bij ons zoontje. Normaal ga ik mee maar omdat het mijn werkdag was en mijn man die ochtend thuis was is hij meegegaan. Er moesten maar liefst 4 buisjes bloed afgenomen worden maar ons menneke gaf geen kik. Een aantal dagen later vroeg ik de kinderarts naar de uitslag. Er was echter niets noemenswaardigs gevonden. Ook de schildklier waarden waren goed dus daar was ook niets uit te halen.

Stiekem baalde ik daar wel van. Puur omdat we hoopten dat er iets uit kwam waar we makkelijk iets aan kunnen doen.

De KNO arts

Ons bezoekje aan de KNO arts was gisteren. Ik had eigenlijk gedacht even naar het ziekenhuis te gaan en op tijd weer terug. Echter werd het een wat langer verblijf omdat we ook direct langs de afdeling anesthesie moesten. En daar hebben we lang zitten wachten. De reden hiervan is dat Milo aan beide oren ‘wat mankeert’. Bij het ene oor zit er veel vocht achter het trommelvlies. En het andere oor had een licht beschadigde buis. Het advies: buisjes. Als kind heb ik dit zelf ook een paar keer gehad en het hielp enorm.

Er werd ons nu wel verteld dat ze geen garantie kunnen geven dat het helpt qua evenwicht. Maar wel dat zijn gehoor beter gaat worden en dat is weer goed voor zijn spraakontwikkeling. Plus hij zal minder last hebben van oorontstekingen.

Wachten op het afspraak briefje

Nu is het echter wachten op het afspraak briefje. In eerste instantie werd er al een afspraak ingepland voor volgende week. Kwam voor mij ideaal uit want dan is het herfstvakantie en heb ik toch geen klant afspraken. Helaas kwam de anesthesist toch tot de conclusie dat ze Milo in een operatiekamer willen in plaats van een behandelkamer. Dit in verband met zijn schildklier en de medicatie daarvan. Zo kunnen ze hem wat beter monitoren. Dit betekent echter wel dat hij dus op de wachtlijst komt voor de operatiekamer. En dat het dus wel even kan duren voor zijn afspraak is.

Ik ben zeer benieuwd. Hoop dat we toch niet al te lang hoeven wachten en hij straks niet alleen kan lopen maar ook rennen. Want dat is iets wat hij heel graag wil maar gewoonweg niet kan omdat hij continu valt. Soms maken we grappen erover. Zeggen we dat het net lijkt of hij vijf baco’s op heeft. Maar eigenlijk is het niet grappig. Want dat vallen gaat ook vaak gepaard met pijn en het frustreert hem ook enorm.

We zullen zien hoe het loopt. Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte!

1 reactie op “Wachten op een afspraak briefje

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *