5 redenen waarom L.O.L. Surprise leuk is volgens mijn dochter

waarom L.O.L. Surprise leuk

In een wereld vol betoverende speelgoedtrends is er één fenomeen dat de harten van kinderen wereldwijd heeft veroverd: L.O.L. Surprise! Met zijn geheimzinnige onthullingen en schattige verzamelbare figuurtjes heeft deze revolutionaire reeks speelgoed de speelervaring naar een geheel nieuw niveau getild. Maar wat is nu precies de aantrekkingskracht van L.O.L. Surprise en waarom zijn kinderen er zo dol op?

De magie van L.O.L. Surprise

In deze blog het woord aan mijn dochter die vertelt waarom ze L.O.L. Surprise zo leuk vindt.

Het uitpakken is leuk

Een van de leuke dingen aan L.O.L. Surprise is toch wel het uitpakken. Zowel bij de ballen als andere verpakkingen is het vaak een verrassing wat erin zit. Bij sommige verpakkingen weet je al welke pop je krijgt, maar de accessoires zijn dan een verrassing. Bij de ballen is zelfs alles een verrassing. Ook zitten de accessoires allemaal apart ingepakt waardoor het uitpakken echt een feestje is.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Je kunt verzamelen

L.O.L Surprise heeft diverse soorten sets en series uitgebracht en daar komt alleen nog maar heel veel bij. Van elke serie zijn er verschillende soorten poppetjes die je dus zou kunnen verzamelen. Overal zitten wel kleertjes en accessoires bij die je ook tussen de poppen kunt uitwisselen. Het liefst zou onze dochter alles verzamelen, maar aangezien er inmiddels al zoveel uit is, is dat niet haalbaar.

Je hebt speelsets

Naast de (mode)poppen heb je ook diverse speelsets tegenwoordig. Onze dochter heeft van Sinterklaas een clubhouse gekregen waar ze nog steeds regelmatig mee speelt. Dit is wel voor de kleinere poppen bedoeld en niet voor de grotere poppen. Ook heb ik al een vliegtuig voorbij zien komen, een heus poppenhuis en daarnaast hebben ze ook kleinere speelsets zoals een salon en spa.

Verschillende maten poppetjes

Er zijn verschillende maten poppen te koop en dat vindt onze dochter zo leuk want dan kan ze moeder en dochter spelen, of grote zus kleine zus, grote nichtje kleine nicht, enzovoort. Met de grote poppen speelt ze samen met haar barbies, de kleinere poppen gebruikt ze vooral in combinatie met haar clubhouse.

waarom lol surprise leuk clubhouse

Leuke accessoires

Naast de poppen zelf zitten er ook vele accessoires bij en dat vindt ze super leuk. Schoentjes, zonnebrillen, hoedjes, drinkbekers, verschillende setjes kleding, noem maar op. Ook zitten er soms diertjes bij of krijg je juist uit een bal een diertjes. Dat zijn dan natuurlijk meteen de huisdiertjes van de poppen.

Al met al vindt ze, zelfs met haar negen jaar, L.O.L. Surprise nog steeds superleuk en als het kon kocht ze de gehele speelgoedwinkel leeg.

Speelt jouw kind met L.O.L. Surprise?

1 reactie op “5 redenen waarom L.O.L. Surprise leuk is volgens mijn dochter

Reageren is niet mogelijk.