Waarom je nu al je Sint cadeaus zou moeten kopen

Ik geniet enorm van de zomer en het mag van mij echt nog wel even zo blijven. En toch ben ik al met de decembermaand bezig. Nee ik haal echt nog geen pepernoten in huis en ik tel ook nog niet af tot kerst. Maar ik heb wel al een aantal Sint cadeaus in huis. En ik raad eigenlijk iedereen ook aan om nu al je Sint cadeaus te kopen..

Decembermaand is een dure maand

De decembermaand is altijd al een dure maand omdat er vaak Sinterklaas gevierd wordt, maar ook kerst. En bij die feestdagen ‘horen’ doorgaans cadeaus, nieuwe kleding en uitgebreide etentjes. En dan heb ik het niet eens over de decoratie van je huis. Want dat wordt ook heel veel gedaan, vooral rondom kerst.

Natuurlijk kun je er helemaal zelf voor kiezen hoe duur of goedkoop je het maakt. Maar toch wordt de decembermaand over het algemeen gezien als hele dure maand. Tijd dus om te kijken waar je kunt besparen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het hele jaar door cadeaus kopen

Eigenlijk is het beste advies nog wel om door het hele jaar heen cadeaus te kopen voor onder andere verjaardagen, Sinterklaas en eventueel andere feestelijke gebeurtenissen. Ik neem mezelf dit ook telkens voor, maar uiteindelijk gebeurd dit vaak niet. Of ik koop iets, omdat het bijvoorbeeld in de aanbieding is, en dan geef ik het alsnog tussendoor. Niet handig.

Waarom je eigenlijk het hele jaar door al op zoek moet gaan naar cadeaus is omdat er door het jaar heen vaak vele aanbiedingen voorbij komen. Plus uit onderzoek blijkt dat vanaf oktober de prijzen alleen maar omhoog gaan. 

Letten op aanbiedingen

Zo heb ik dus vorige week al wat schoencadeautjes gekocht voor onze dochter. Ik zag namelijk bij de Kruidvat dat de Lego in de aanbieding was. Ze hadden er van die zakjes met Lego voor slechts €2,99. Die heb ik dus direct twee gekocht. Of ik ze allebei dit jaar ga geven weet ik nog niet, misschien bewaar ik wel een zakje voor haar verjaardag volgend jaar.

Ook de Intertoys heeft regelmatig kortingen en er zal maar net iets tussenzitten. Zo heb ik wel eens gezien dat er 25% korting op Lego en Duplo was. Maar ook dat bijvoorbeeld Paw Patrol producten in de aanbieding waren.  SpeelgoedSpeelgoed

Sla je slag!

Let dus vooral in de maanden januari t/m augustus op allerlei aanbiedingen, want vanaf september (oktober) zie je vaak dat de prijzen omhoog gaan. Dus sla nu nog (ik weet het, ik ben laat met mijn artikel) je slag!

Overigens nog een andere tip. Op 23 november is het weer Black Friday, ook dan zijn er vaak vele leuke kortingen en aanbiedingen te vinden online en in de winkels. Dus ook dan kun je nog even flink besparen! Let er overigens wel op of het wel echt aanbiedingen zijn anders betaal je alsnog veel te veel voor je Sint cadeaus.

Waarom je nu al je Sint cadeaus zou moeten kopen

Heb jij al Sint cadeaus in huis?

11 reacties op “Waarom je nu al je Sint cadeaus zou moeten kopen

Reageren is niet mogelijk.