Waarom je nu al je Sint cadeaus zou moeten kopen

Waarom-je-nu-al-je-Sint-cadeaus-zou-moeten-kopen

Ik geniet enorm van de zomer en het mag van mij echt nog wel even zo blijven. En toch ben ik al met de decembermaand bezig. Nee ik haal echt nog geen pepernoten in huis en ik tel ook nog niet af tot kerst. Maar ik heb wel al een aantal Sint cadeaus in huis. En ik raad eigenlijk iedereen ook aan om nu al je Sint cadeaus te kopen..

Decembermaand is een dure maand

De decembermaand is altijd al een dure maand omdat er vaak Sinterklaas gevierd wordt, maar ook kerst. En bij die feestdagen ‘horen’ doorgaans cadeaus, nieuwe kleding en uitgebreide etentjes. En dan heb ik het niet eens over de decoratie van je huis. Want dat wordt ook heel veel gedaan, vooral rondom kerst.

Natuurlijk kun je er helemaal zelf voor kiezen hoe duur of goedkoop je het maakt. Maar toch wordt de decembermaand over het algemeen gezien als hele dure maand. Tijd dus om te kijken waar je kunt besparen!

Het hele jaar door cadeaus kopen

Eigenlijk is het beste advies nog wel om door het hele jaar heen cadeaus te kopen voor onder andere verjaardagen, Sinterklaas en eventueel andere feestelijke gebeurtenissen. Ik neem mezelf dit ook telkens voor, maar uiteindelijk gebeurd dit vaak niet. Of ik koop iets, omdat het bijvoorbeeld in de aanbieding is, en dan geef ik het alsnog tussendoor. Niet handig.

Waarom je eigenlijk het hele jaar door al op zoek moet gaan naar cadeaus is omdat er door het jaar heen vaak vele aanbiedingen voorbij komen.

Letten op aanbiedingen

Zo heb ik dus vorige week al wat schoencadeautjes gekocht voor onze dochter. Ik zag namelijk bij de Kruidvat dat de Lego in de aanbieding was. Ze hadden er van die zakjes met Lego voor slechts €2,99. Die heb ik dus direct twee gekocht. Of ik ze allebei dit jaar ga geven weet ik nog niet, misschien bewaar ik wel een zakje voor haar verjaardag volgend jaar.

Ook de Intertoys heeft regelmatig kortingen en er zal maar net iets tussenzitten. Zo heb ik wel eens gezien dat er 25% korting op Lego en Duplo was. Maar ook dat bijvoorbeeld Paw Patrol producten in de aanbieding waren.

Sla je slag!

Let dus vooral in de maanden januari t/m augustus op allerlei aanbiedingen, want vanaf september zie je vaak dat de prijzen omhoog gaan. Dus sla nu nog (ik weet het, ik ben laat met mijn artikel) je slag!

Overigens nog een andere tip. Op 23 november is het weer Black Friday, ook dan zijn er vaak vele leuke kortingen en aanbiedingen te vinden online en in de winkels. Dus ook dan kun je nog even flink besparen!

Waarom je nu al je Sint cadeaus zou moeten kopen

Heb jij al Sint cadeaus in huis?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Lisette op 27 augustus 2018 om 06:26

  allees zo lastig dat mijn kinderen over 3 maanden weer heel andere dingen leuk vinden dan nu..

  • Nicole op 27 augustus 2018 om 07:42

   Er zijn toch altijd dingen die kunnen? Zoals Lego, playstation spellen etc?

 2. Wendy op 27 augustus 2018 om 06:46

  Die van mij veranderen het verlanglijstje ook regelmatig. Dus geen optie om eerder te kopen..

  • Nicole op 27 augustus 2018 om 07:42

   Ik koop dingen die tijdloos zijn en ze altijd wel leuk vindt… Lego bijvoorbeeld!

 3. Marguerita op 27 augustus 2018 om 09:17

  Ik begin altijd vroeg, de eerste dingen zijn al in huis…

 4. zebrazonderstrepen op 27 augustus 2018 om 16:07

  Maar mijn hoofd staat nog op zomer 🙂

 5. Marieke op 27 augustus 2018 om 16:37

  Ben altijd blij om te lezen dat ik niet de enige ben die er al zo vroeg mee begint.
  Ik kocht ook van die zakjes Lego vorige week voor Luca. En vandaag bij Action twee Formule 1 auto’s, slofjes en een jojo. Kunnen het maar vast in huis hebben 🙂

 6. MarjonS op 4 september 2018 om 20:58

  De Lego zakjes kocht ik ook, voor een kinderfeestje. En tevens idd zakje als schoencadeau voor mijn dochter. Normaal gesproken doe ik alles last minute.
  Schoonmoeder belde toevallig vandaag ook nog. Ze kocht alvast twee doosjes Lego friends met 20% korting. Lego zal ze over 3 maanden nog steeds leuk vinden,

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje