Waarom ik super blij ben met mijn ereader!

blij-met-mijn-ereader

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn man een ereader cadeau. Dit was echt een grote verrassing want ik heb een tijd geleden met regelmaat geroepen dat ik er eentje wilde. Maar ik was het wel alweer vergeten. Gelukkig had mijn man het dus onthouden en dus werd ik blij verrast. Sinds ik die ereader heb ben ik veel meer gaan lezen. Lezen is, naast schrijven, echt een van mijn passies maar ik deed het vrijwel nooit meer.

Waarom ik super blij ben met mijn ereader

Mijn man kocht voor mij de ICARUS Omnia, een ereader en mediaspeler in één. Erg handig want zo kun je dus niet alleen maar boeken lezen op dit apparaat maar ook films en muziek afspelen. Ideaal! Waarom ik zo blij ben met mijn ereader dat ik er een heel artikel aan wijd zal ik je hieronder vertellen..

Meer lezen

Ik roep al erg lang dat ik meer wilde lezen, maar nam er nooit de tijd voor. Sowieso moest ik dan naar de bibliotheek voor een boek of ik kocht er uiteraard eentje. Maar dat kostte tijd, dus ik deed het nooit. Van lezen kwam dus niets.

Maar sinds ik de ereader heb, inmiddels zo’n vier weken, heb ik al vier boeken uitgelezen en ben ik met de vijfde bezig! Ik vind het heerlijk om even aan het einde van een dag de Omnia erbij te pakken en een paar bladzijdes te lezen. Of wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn samen om dan een ‘boek’ erbij te pakken. Super fijn dus!

Plan vaker me-time in

Doordat ik nu dus met gemak een heleboel boeken kan lezen en het apparaatje zo in de tas mee te nemen is, plan ik steeds vaker me-time in. Niet altijd even lang, soms gun ik mezelf een kwartiertje. Maar in dat kwartiertje dat ik dan een boek lees kom ik wel volledig tot rust. Het helpt me dus echt om weer op adem te komen door te gaan lezen.

Handig voor op vakantie

Daarnaast vind ik het apparaat echt ideaal om mee te nemen op vakantie. De ereader is hartstikke licht, neemt niet veel plek in en er passen veel boeken op. Daarnaast kun je er nog een mini sd kaartje instoppen waardoor je nog meer ruimte voor boeken, muziek en filmpjes hebt. Mijn kleuter kan de ereader onderweg gebruiken en ik zelf kan lekker een boek lezen terwijl ik op een ligbedje lig en de kinderen met papa aan het spelen zijn. En mocht mijn man ook even willen ontspannen kan ik voor hem ook wat leuks erop zetten.

Een echte musthave voor de vakantie dus ook.

De ICARUS Omnia ereader

Wel moet ik toegeven dat ik in het begin erg moest wennen aan het apparaatje. Hij heeft namelijk geen touchscreen en met de technologie van tegenwoordig was dat even gek. Maar na dat ik hem een paar keer gebruikt heb heb ik de handigheid te pakken en nu weet ik niet beter.

Ja ik ben en blijf enorm blij met mijn ereader, voor mij is hij nu al onmisbaar geworden.

Heb jij een ereader en zo ja welke heb jij?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Moederschip op 8 mei 2018 om 14:10

  Ik heb al jaaaren een Kobo glo, werkt nog altijd even goed als bij aankoop. Wel enkel voor boeken en geen films ofzo. Maar daardoor gaat de batterij ook wel zo’n 3-4 weken mee.

  • Nicole op 8 mei 2018 om 19:52

   Oh nou ik vind vaker opladen niet echt een probleem hoor haha, mijn telefoon laad ik ook elke dag op haha. En de Kobo is natuurlijk wel geweldig (en duur), maar ik ben super blij met dit cadeau. Hij is perfect.

   • Moederschip op 9 mei 2018 om 05:20

    Ah ik dacht dat de jouw duurder zou zijn aangezien je daar ook filmpjes mee kan afspelen! Haha dat opladen is bij de kobo een dingetje omdat dat enkel in een pc kan. Dus dan zou je die op reis ook al moeten meenemen 🙂 Maar ik zie dat hij intussen vervangen is door een nieuwe model, daar zal dat ‘probleem’ vermoedelijk verholpen zijn. Nog veel plezier met lezen!

 2. Natasja op 9 mei 2018 om 10:50

  Ik lees ook weer meer nu ik een e-reader heb. Ik heb de kobo aura en ben er heel blij mee! Wel alleen voor boeken…

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje