Waarom je echt naar het Feel good & shop event moet

Komend weekend vindt het Feel Good & Shop event weer plaats in het Koekbouw aan de Noordkade in Veghel. Op deze Noordkade vindt je niet alleen dit event, maar ook de Proeffabriek en de Foodmarkt van Jumbo. Dit maakt de beleving alleen maar groter en mooier! Ik heb er al veel over geschreven vorig jaar en ook dit jaar gaf ik in januari al een uittip voor dit event. Maar omdat ik er geen genoeg van krijg wil ik jullie door middel van een aantal uitgelichte shops laten zien wat je allemaal gaat missen wanneer je niet gaat. Oftewel, komt allen!

Feel good

Wat dit event anders maakt dan andere events? Er wordt echt nadruk gelegd op het feel good gedeelte. Het gaat niet om het zoveel mogelijk verkopen. Nee er heerst een hele fijne, relaxte sfeer. Niet voor niets wordt dit event ook georganiseerd in Brabant 😉 Deze sfeer wordt mede bepaald door de ondernemers die te vinden zijn op het event. Daarom wil ik graag een aantal ervan uitlichten.

Basic Flow – Een wellness spa in Aarle Rixtel, waar ze geloven in de balans tussen ontspanning en inspanning in combinatie met de juiste voeding. Wat ze precies gaan neerzetten op het event is mij nog niet bekend, maar het klinkt in ieder geval enorm goed. Vooral omdat je er een miniworkshop schouder- nekmassage kunt doen!

Bus van zus – Van smakelijke panini met een eigentijdse twist tot verse wafels, heerlijk belegde broodjes, borrelhapjes of een lekkere picknick dit alles wordt geserveerd vanuit een prachtige food truck.

Eten van een lekkere tafel – Alleen de naam al zorgt ervoor dat ik geïntrigeerd raak. Als je alleen de website al bekijkt loopt het water in de mond. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat zij op het feel good & shop event gaan verzorgen.

Ranja met een liedje – Een geel volkswagenbusje waar je lekkere limonade kunt drinken en zelf een mooi plaatje uit kunt zoeken. Laat de lente/zomer maar beginnen!

meet-the-bloggers

 

Shop event

Natuurlijk valt er ook gewoon goed te shoppen in de Koekbouw. Er zijn een aantal shops waar ik nieuwsgierig naar ben. En een aantal shops waarvan ik wéét dat ze leuk zijn, dus die ik zeker een bezoekje breng. Ik licht er weer een aantal voor jullie uit.

Gewoon leuk x4 – Ik volg Angela van Gewoon leuk x4 al een tijdje via Facebook en Twitter en ben dan ook erg nieuwsgierig naar haar en naar haar webshop. Zoals de naam het al zegt kun je er allerlei leuke dingen vinden. Niet alleen voor in huis, maar ook voor feestjes, een geboorte, kaartjes, dingen voor je kinderen en nog veel meer.

Hello lunch – Een webshop waar je allerlei dingen kunt kopen om de lunch (voor kinderen) een feest te maken. Van broodtrommels, tot aan uitstekers om boterhammen in een keer in te gekke vormen te veranderen.

Justmeiself – Suzanne, de eigenaresse van deze leuke webshop, zat vorig jaar met mij samen aan de bloggerstafel. We ontdekten dat we niet alleen het bloggen gemeen hadden, maar dat we gewoon in hetzelfde dorp wonen (ongeveer dan). Naast bloggen heeft Suzanne een geweldig leuke webshop waar je bijvoorbeeld het complimentenblog kunt kopen. Zeker een kijkje waard dus.

Notes & quotes – Hét adres voor gezeefdrukte posters en kaarten. Hun producten zijn in Nederland ontworpen en worden in kleine oplages geproduceerd. Zo heb je altijd iets unieks in handen met de authentieke uitstraling van zeefdruk! Ik ben dan dus ook erg benieuwd naar hun producten.

Cardcetera – Deze webshop heeft een enorm groot aanbod in ansichtkaarten. Ze heeft zelfs een eigen kaartenlijn. Maar het leuke is, dat ze tijdens het feel good & shop event ook een verstuurservice hebben. Je kunt ter plekke een kaartje schrijven en versturen. Super leuk toch?

Nog veel meer

Er is op het event nog veel meer te doen, te zien en te ervaren, maar het is onbegonnen werk om dat allemaal in één artikel te stoppen. Ik zit tijdens het event zowel de vrijdagavond als de zaterdagochtend aan de bloggerstafel en loop er rond. Zaterdagmiddag ben ik er overigens ook gewoon nog, maar dan als loslopend wild. Via Facebook, twitter en Instagram zal ik jullie op de hoogte houden van allerlei leuke dingen die ik vind. En hopelijk ga ik jullie daar ook zien!

https://www.youtube.com/watch?v=-59MRO6vNCY

14 reacties op “Waarom je echt naar het Feel good & shop event moet

Reageren is niet mogelijk.