Waar word ik blij van?

waar-word-ik-blij-van

Waar word ik blij van? Er zijn een heleboel dingen die mij blij kunnen maken. Vele dingen benoem ik eigenlijk zo tussen neus en lippen door wel hier op de blog. Het is niet voor niets een persoonlijke lifestyle blog, dus je leest vooral over dingen die ik leuk vind. En dingen die ik leuk vind, die maken me blij. Zo simpel als dat. Zo word ik dus enorm blij van een reep Tony’s. Maar ook van leuk appje van een vriendin of wanneer er nog net genoeg pindakaas in de pot zit voor op mijn boterham.

Maar naast al die kleine dingen zijn er ook wat grotere dingen waar ik blij van word. Mijn man bijvoorbeeld, hij maakt me elke dag weer blij en vrolijk. Net zoals mijn dochter. Maar die dingen zijn bijna logisch en daar heb ik het al heel vaak over. Nee vandaag wil ik het hebben over iets anders wat me blij maakt. Een hobby die ik, naast bloggen, het liefst elke dag uitoefen. Namelijk…

Fotografie.

Ik word dus enorm blij van fotograferen. Dat was vroeger al, maar dan vooral foto’s maken van mensen tijdens feestjes/vakanties/uitstapjes. Maar sinds het allemaal digitaal gaat en ik ook een spiegelreflex heb is het nog veel erger geworden. Of nou ja, erger.. Het is een enorm leuke hobby en vooral ook passie. Ik heb wel periodes dat ik minder fotografeer maar dat heeft dan vaak te maken met mijn gezondheid. Gelukkig gaat het eigenlijk hartstikke goed met mijn gezondheid tegenwoordig dus ik fotografeer ook steeds meer. Hoe leuk is het dan als je gevraagd wordt om een Cakesmash te fotograferen.. En dat je de mooie bolle babybuik van een lieve blogvriendin vast mag leggen!

Hier word ik dus blij van…

fotoshoot strijp s

Het beste publiek wat je kunt hebben..

moeder dochter fotoshoot

Ik houd van spontane foto’s..

fotoshoot zwanger

Moeder en dochter momentje

Wil je de mooiste foto’s van deze zwangerschapsshoot zien? Kijk dan bij Moonoloog, zij koos haar favorieten uit en plaatste ze op haar blog!

cakesmash fotoshoot

Die wimpers *smelt*

fotoshoot cakesmash

Happy girl

cakesmash baby

Damn those eyes

Ik heb echt zoveel mooie foto’s van deze jonge dame hierboven. Was enorm moeilijk om slechts een handvol uit te zoeken voor haar trotse ouders. Zulke mooie kindjes wil ik elke dag wel voor mijn lens. Ook vond ik het erg leuk om weer een giant cupcake te maken, komt mijn cupcake vorm toch nog van pas!

Waar word jij nu blij van?

* Dit artikel is een onderdeel van de 30 Day Blog Challenge van Hare Maristeit.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Jeske op 9 september 2016 om 06:25

  Van deze foto’s word ik heel blij! Die ogen….. Moet je wat mee doen 😉 Fijne dag! xx

 2. Charlotte op 9 september 2016 om 06:51

  Zo’n mooie foto’s! Ik word ook van zoveel dingen blij. Een heerlijk dagje weg met ons gezin, een avondje uit eten, een spontane dikke knuffel van Aukje en zo kan ik nog wel even doorgaan… 🙂

 3. Ellen op 9 september 2016 om 06:59

  Prachtige foto’s. Kan me voorstellen dat je hier blij van wordt ?. Er zijn zoveel dingen waar ik blij van wordt, van mijn dochters, mijn man, thuis zijn, een wandeling door het bos. Fotograferen vind ik ook leuk, maar dan meer van de natuur.

 4. Vlijtig Liesje op 9 september 2016 om 09:14

  Van helemaal alleen thuis zijn, dat er echt niemand in huis is.

 5. Leonie van Mil op 9 september 2016 om 09:40

  Wauw! Wat een prachtige foto’s!

 6. Sandra op 9 september 2016 om 09:49

  Wow, prachtig foto’s!

 7. Anita op 9 september 2016 om 10:42

  Prachtige foto’s meis en snap dat je daar blij van wordt! Ik kan momenteel helemaal genieten van de kleine die groeit in mijn buik 🙂

 8. sammie op 9 september 2016 om 11:02

  Prachtige foto’s! Ik vind dat spontane zoveel leuker als het geposeerde! Die laatste foto steelt gelijk je hart met die mooie ogen 🙂

 9. Sjoukje - meergeldminderstress.nl op 9 september 2016 om 11:44

  Wat een mooie foto’s! Echt heel gaaf!
  Het is mijn hobby ook, fotograferen, maar sinds ik blog kom ik er nauwelijks meer aan toe. Some day… doen we het allemaal.

 10. Jodi - liefthuis op 9 september 2016 om 19:52

  De foto’s zijn inderdaad heel mooi: ik hou ook van fotograferen maar ben nog wel echt aan het leren.

 11. Cindy - levenalsmama.nl op 9 september 2016 om 21:14

  Mooie foto’s hoor! Ik vind fotograferen ook erg leuk, maar dan wel echt als amateurtje haha. En dan word ik wel blij als ik mijn kindjes leuk op de foto heb gekregen! 🙂 En verder wordt ik gewoon sowieso blij van mijn kindjes en mijn man, maar ook van de momentjes voor mezelf. Of een goed boek, voor zover ik nog tijd heb om daar aan toe te komen (niet dus.). Of van mooi weer zoals de laatste dagen, en van lekker buiten zijn in de natuur.. Volgens mij wordt mijn lijstje te lang om nog verder op te sommen 😉

 12. Monique op 9 september 2016 om 22:37

  Ik had vanmorgen al gereageerd maar m’n reactie is foetsie 🙁 In ieder geval ben ik ook heel blij geworden van de mooie foto’s die jij van mijn zwangere buik hebt gemaakt!! En verder word ik blij van zingen, mijn man en lieve kleine meisje en (mede door haar) alle mooie kleine dingen die het leven te bieden heeft!

 13. Anne - Simple Thoughts op 12 september 2016 om 17:26

  Wat maak je prachtige foto’s, daar zou ik ook heeel blij van worden. Helaas lukt dat nog niet altijd zo goed (of ben ik er uuuuuren mee bezig).

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje