Waar word ik blij van?

Waar word ik blij van? Er zijn een heleboel dingen die mij blij kunnen maken. Vele dingen benoem ik eigenlijk zo tussen neus en lippen door wel hier op de blog. Het is niet voor niets een persoonlijke lifestyle blog, dus je leest vooral over dingen die ik leuk vind. En dingen die ik leuk vind, die maken me blij. Zo simpel als dat. Zo word ik dus enorm blij van een reep Tony’s. Maar ook van leuk appje van een vriendin of wanneer er nog net genoeg pindakaas in de pot zit voor op mijn boterham.

Maar naast al die kleine dingen zijn er ook wat grotere dingen waar ik blij van word. Mijn man bijvoorbeeld, hij maakt me elke dag weer blij en vrolijk. Net zoals mijn dochter. Maar die dingen zijn bijna logisch en daar heb ik het al heel vaak over. Nee vandaag wil ik het hebben over iets anders wat me blij maakt. Een hobby die ik, naast bloggen, het liefst elke dag uitoefen. Namelijk…

Fotografie.

Ik word dus enorm blij van fotograferen. Dat was vroeger al, maar dan vooral foto’s maken van mensen tijdens feestjes/vakanties/uitstapjes. Maar sinds het allemaal digitaal gaat en ik ook een spiegelreflex heb is het nog veel erger geworden. Of nou ja, erger.. Het is een enorm leuke hobby en vooral ook passie. Ik heb wel periodes dat ik minder fotografeer maar dat heeft dan vaak te maken met mijn gezondheid. Gelukkig gaat het eigenlijk hartstikke goed met mijn gezondheid tegenwoordig dus ik fotografeer ook steeds meer. Hoe leuk is het dan als je gevraagd wordt om een Cakesmash te fotograferen.. En dat je de mooie bolle babybuik van een lieve blogvriendin vast mag leggen!

Hier word ik dus blij van…

fotoshoot strijp s
Het beste publiek wat je kunt hebben..
moeder dochter fotoshoot
Ik houd van spontane foto’s..
fotoshoot zwanger
Moeder en dochter momentje

Wil je de mooiste foto’s van deze zwangerschapsshoot zien? Kijk dan bijย Moonoloog, zij koos haar favorieten uit en plaatste ze op haar blog!

cakesmash fotoshoot
Die wimpers *smelt*
fotoshoot cakesmash
Happy girl
cakesmash baby
Damn those eyes

Ik heb echt zoveel mooie foto’s van deze jonge dame hierboven. Was enorm moeilijk om slechts een handvol uit te zoeken voor haar trotse ouders. Zulke mooie kindjes wil ik elke dag wel voor mijn lens. Ook vond ik het erg leuk om weer een giant cupcake te maken, komt mijn cupcake vorm toch nog van pas!

Waar word jij nu blij van?

* Dit artikel is een onderdeel van de 30 Day Blog Challenge van Hare Maristeit.

13 reacties op “Waar word ik blij van?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *