Review Vtech Toet Toet Disney Mickey’s treinstation

Fan van Vtech en van Disney? Dan kun je nu je hart ophalen want deze prachtige merken hebben een hele toffe samenwerking. Eerder zag je Minnie Mouse al in haar gave roze cabrio voorbij komen, samen met Donald Duck in zijn stoere truck. En nu hebben ze hun Disney-serie uitgebreid met hele toffe speelsets, waaronder de Toet Toet Disney Mickey’s treinstation!

Een enthousiast jongetje als het gaat om Vtech

Onze kleine man(1 jaar) kreeg een grote verrassing toen er opeens een pakket voor hem voor de deur stond. Daar zat het gave treinstation van Mickey in, gekregen van Vtech. Wij willen hem dit gave cadeau graag met Sinterklaas geven, dus toen zijn grote zus op school zat mocht hij even kennis maken met de Mickey trein. Op zijn leeftijd snapt hij toch nog niet hoe het allemaal zit.

Lees ook: Tien speelgoedregels om goed speelgoed te kopen

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zodra hij de doos in het oog kreeg wist hij niet hoe snel hij erheen moest. Al die kleurtjes, hoe geweldig! Nog enthousiaster werd hij toen hij de trein van Mickey ontdekte. Hij begon direct eraan te trekken, want hij wilde hem hebben. Helaas voor hem moest ik de Mickey Mouse trein eerst nog even losmaken. Zodra de trein los was ging mijn zoontje ook los. Wat een gaaf ding, broem broem… En al die liedjes en geluidjes! Hij kon gewoon niet meer stilzitten.

Toet Toet Disney Mickey's treinstation

Zie je trouwens ook zijn andere favoriet verstopt op de foto? Dat is de Swing & Speel aap van Vtech. Ook een groot succes bij kleine mannetjes zoals die van ons.

Mickey’s treinstation van Vtech

Dat Vtech degelijk speelgoed maakt die de fantasie van kinderen prikkelt daar zijn wij inmiddels wel bekend mee. Het is kleurrijk, maakt geluid en kinderen kunnen ervan leren. Een groot succes dus. Ja ook voor ons als ouders, want speelgoed wat kinderen stimuleert om te spelen en leren is toch ideaal. Plus er zit een uit knopje op. Ook best handig.

In dit geval start de ontdekkingsreis vanaf het perron van het Mickey Mouse Treinstation. Waar Goofy zich verstopt (kun jij hem vinden?) en waar Donald de kaartjes verkoopt. Heb je zin in popcorn? Houd dan wel de klok in de gaten, want voor je het weet mis je de trein! Dit treinstation geeft gegarandeerd uren speelplezier. Ik kan dan ook niet wachten tot pakjesavond, zodat zowel ons zoontje als onze dochter er echt mee kunnen spelen.

Mickey's treinstation van Vtech

Naast dit leuke treinstation van Mickey Mouse heeft zijn vriendinnetje Minnie een prachtig roze IJssalon. Daar scheurt ze door haar ijsparadijs, schept deze vrolijke vriendin ijsjes, mixt smoothies en schenkt limonade. Uiteraard is ook deze attractie compatible met de andere speellijnen van Toet Toet Auto’s.

Zijn jouw kinderen ook zo weg van Disney en Vtech?

2 reacties op “Review Vtech Toet Toet Disney Mickey’s treinstation

  • Claudia Diependaal zegt:

    Mijn kleinkinderen hebben het alleen hier en niet thuis. En de jongste is van 18 augustus 1 jaar. En ze weet al heel goed al een poos hoe ze alles moet gebruiken. Echt super leuk speelgoed!

  • Leuk speelgoed van VTech.
    Minnie Mouse en MIckey Mouse zijn hier erg populair bij de kleinkinderen.
    Weer even kijken bij Bol.com, voor de Kerstcadeautjes.

Reageren is niet mogelijk.